Search
Close this search box.

HEMA Matt Skin Foundation

HEMA Matt Skin Foundation

Misschien is het jullie opgevallen dat HEMA alle foundations uit het assortiment heeft gehaald en nieuwe voor in de plaats heeft gebracht. Ik heb een aantal van die varianten gekregen en die wil ik natuurlijk maar wat graag met jullie reviewen. Ik begin met deze Matt Skin Foundation met een long lasting effect, ik ben benieuwd!

HEMA Matt Skin Foundation

HEMA is heel kort en bondig wat ze met de nieuwe foundations beloven. Er zijn in totaal drie verschillende nieuwe vloeibare foundations en deze belooft een matterend effect te geven aan het gezicht. Maar naast dat heeft het een zijdezachte structuur die voor een heel natuurlijk effect moet zorgen met een hoge dekking. Zoals je wellicht al verwacht is deze foundation vooral geschikt voor een normale tot vette huid (en laat mij die nou net hebben).

HEMA Matt Skin Foundation

Op de achterkant van de foundation vind je heel kort wat meer informatie en zien we dat de foundation 30 ml bevat, een normale hoeveelheid voor een foundation. De verpakking ziet er simpel maar doeltreffend uit, iets wat wel bij de HEMA past.

HEMA Matt Skin Foundation

De foundation komt in maar liefst 10 verschillende kleuren en dat vind ik echt positief van een merk zoals HEMA, vaak zie je maar een paar kleuren terug komen. Ik heb de kleur 01 Rose de aller lichtste kleur.

HEMA Matt Skin Foundation

De verpakking werkt prima en is gemakkelijk te doseren. Je draait gemakkelijk de dop eraf en dan zit er nog een beschermend lipje op de opening bij het eerste gebruik. De foundation is redelijk vloeibaar dus komt gemakkelijk uit de verpakking als je er in knijpt. Je kunt de foundation goed doseren en eigenlijk heb ik er verder niets op aan te merken.

HEMA Matt Skin Foundation

HEMA Matt Skin Foundation

De foundation heeft een vrij lichte kleur, maar ik vind hem eerlijk gezegd best aan de donkere kant voor een foundation die de lichtste kleur is uit een assortiment van 10 verschillende kleuren. Hij smeert in ieder geval makkelijk uit over de huid en heeft een medium dekking vind ik zelf. Laten we gaan kijken naar de foundation op mijn gezicht.

HEMA Matt Skin Foundation

Hier draag ik geen make-up.

HEMA Matt Skin Foundation

Hier draag ik de HEMA Matt Skin Foundation in de kleur 01 Rose. Hij werkt inderdaad mijn oneffenheden weg en geeft een matterend en natuurlijk effect. Maar zoals ik al zei vind ik het niet een hele goede dekking hebben. Dat vind ik persoonlijk helemaal niet erg, maar je komt wel een beetje van een koude kermis thuis als je daar wel op gehoopt had.

HEMA Matt Skin Foundation

En dit is de foundation in combinatie met de rest van de make-up. Ik vind het echt een hele mooie foundation met een natuurlijk matterend effect. Helaas is mijn vette huid te hardnekkig om de gehele dag de foundation matterend te houden en glim rond een uurtje of 2 wel weer als ik hem ’s ochtends vroeg heb aangebracht. Maar goed, het is maar een foundation van een paar euro en voor de rest vind ik hem wel echt prettig.

HEMA Matt Skin Foundation

De HEMA Matt Skin Foundation is geen holy grail foundation, maar voor die € 5,00 vind ik het echt een prima foundation die eigenlijk doet wat het belooft. De HEMA Matt Skin Foundation is vanaf nu te koop bij de HEMA en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Jammer dat het voor jou niet de perfecte foundation is, maar voor de meiden met een minder vette huid zou dit wel super zijn. Ik heb zelf ook een vette huid dus zou deze niet zo snel kopen, ondanks dat hij niet duur is.

  2. Voor € 5 vind ik hem wel het proberen waard. Zelf heb ik ook een behoorlijk vette T-zone, dus voor mij zou het ook geen perfecte match zijn. Ik heb nu de All Matt Plus van Catrice in gebruik en daarmee heb ik eigenlijk hetzelfde probleem. Oh well, niets dat een beetje transparant poeder niet kan oplossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *