Search
Close this search box.

HEMA Long Lasting Lipstick

HEMA Long Lasting Lipstick

Goed nieuws voor de HEMA lipstick liefhebber, HEMA gooit het hele lipstick assortiment om. Wellicht minder leuk als je er een aantal favorieten tussen had zitten, maar ik weet bijna zeker dat deze vernieuwing goed voor iedereen is. Ze komen namelijk met 50 kleuren lipstick – daar later meer over – en 25 nieuwe kleuren Long Lasting Lipstick! En deze laatste ga ik vandaag met jullie bespreken.

HEMA Long Lasting Lipstick

Het make-up assortiment van HEMA wordt al sinds een tijdje onder handen genomen en nu zijn dus de lipsticks aan de beurt. Ze hebben allemaal een nieuwe uitstraling, formule en kleur gekregen. Dit zijn de Long Lasting Lipsticks geworden, mooie elegante en lange lipsticks die beloven makkelijk aan te brengen door hun vorm. Ik vind de lipsticks er wat simpel uitzien, maar aan de andere kant heeft het ook wel weer wat. Aan de onderkant van de verpakking is trouwens duidelijk te zien om welke kleur het gaat, dat vind ik wel goed gedaan.

HEMA Long Lasting Lipstick

In totaal zijn er dus 25 verschillende kleuren Long Lasting Lipstick en ik heb er vier gekregen om aan jullie te laten zien. Met 25 verschillende kleuren zit er vast altijd wel iets tussen wat je bevalt. Ik heb zelf deze kleuren gekregen:

 • Funky Festival – fushia roze
 • Cheerful Copper – nude
 • Moody Mauve – warm paars
 • Red Rebel – rood

HEMA Long Lasting Lipstick

Door de slanke en elegante vorm zijn de lipsticks zelf ook wat dunner. Ik vind dat persoonlijk altijd wel fijn want hier kun je een stuk makkelijker en preciezer mee aanbrengen. De lipsticks hebben amper geur en draaien makkelijk naar boven en naar beneden. De dop sluit door een soort rubberen sluiting en gaat soms wat stroef, een klikdop was denk ik makkelijker geweest.

HEMA Long Lasting Lipstick

De lipsticks hebben wel een beetje een droge substantie maar dat zie je vaker bij langhoudende lipsticks. De pigmentatie is goed, maar ze zijn niet heel erg dekkend. Ik weet ook niet of HEMA dat wilde bereiken met deze lipsticks, ik lees er in ieder geval niets over terug. Wel belooft HEMA dat ze een zachte crèmestructuur hebben en daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ze zijn best droog en voelen dus wat trekkerig aan, ik ervaar dat gelukkig niet als vervelend. Maar een echte zachte structuur hebben ze niet. Laten we naar de swatches kijken.

HEMA Long Lasting Lipstick

HEMA Long Lasting Lipstick

Cheerful Copper

Ik vind dit echt een prachtige nudekleur omdat hij een wat warmere ondertoon heeft. Hij staat er mooi en denk dat velen hem goed kunnen hebben.

HEMA Long Lasting Lipstick

HEMA Long Lasting Lipstick

Moody Mauve

In het begin wist ik het niet zo met deze kleur, maar op mijn lippen vind ik hem echt prachtig! Echt een verrassingskleur die goed uitpakt.

HEMA Long Lasting Lipstick

HEMA Long Lasting Lipstick

Funky Festival

Een fuchsia roze kleur doet het eigenlijk altijd goed en dat doet deze ook. Ik vind het een frisse en sprekende kleur, erg mooi.

HEMA Long Lasting Lipstick

HEMA Long Lasting Lipstick

Red Rebel

Een lekker knallende rode kleur is dit en ik weet deze kleur steeds meer de waarderen. Hij spreekt en dekt mooi.

HEMA Long Lasting Lipstick

Ik vind de kleuren – die ik heb gekregen tenminste – stuk voor stuk heel erg mooi en brengen gemakkelijk aan. De structuur is iets droger dan dat ze doen beloven maar daardoor blijft hij wel lang zitten. Ik kan namelijk doen wat ik wil en hij slijt amper van mijn lippen af. Na een flinke maaltijd moet je hem wel een klein beetje bij de opening van je mond bijwerken voor voor de rest zit hij zo vast als een huis. Omdat deze zo goed bevallen ben ik ook erg benieuwd geworden naar de andere kleuren.

De HEMA Long Lasting Lipsticks liggen vanaf nu in de winkel bij HEMA voor € 4,50 per stuk. Hebben jullie de vernieuwde lipsticks al gespot bij HEMA?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Waardeloos die nieuwe lipsticks van de Hema veel te droog en ik mis de zachte kleur die ik altijd gebruikte, #21 een prettige vette lipstick, ze gebruiken nu dezelfde nummers als voorheen maar die nummer komen totaal niet overeen. Ben hier niet blij mee en ben nog op zoek naar de oude lipsticks No. 21 als iemand mij kan helpen houd ik me aanbevolen

 1. Moody mauve vind ik super mooi! Ik ben benieuwd hoe ik de textuur zelf vind, ik heb zelf best droge lippen…fijn dat je het er even bij zegt dus!

 2. Ik heb hem van de week al gekocht, de nr 1 en ik vind hem super! Blijft lang zitten en een mooie kleur! Ik wil er nog een ander kleurtje bij halen. Onze Hema had bijna geen voorraad!

 3. Wat leuk dat Hema de lipsticks aanpakt! Daar ga ik zeker even naar kijken. Trouwens, ik heb eerder een keer een comment gemaakt over de netheid van je lipswatches en wil je nu graag zeggen dat deze er een stuk netter uit zien! Mooi!

  1. Ja, oefening baart kunst! Ik vind het nog steeds wel lastig hoor! En doordat mijn tanden zo uitsteken (overbeet) ziet het er op de foto’s nog wat scheef uit, maar het is inderdaad al een hele vooruitgang!

 4. Wat een mooie kleuren. Bij de swatches dacht ik even oeii, droog en streperig! Maar eenmaal aangebracht zien ze er erg goed uit. Snel maar even een kijkje nemen bij de Hema.

 5. Ik baal! Mijn favo long lasting lipstick 101 is eruit. Mocht iemand deze nog hebben, zou ik deze graag over willen nemen. Al jaren gebruik ik deze. Echt niet leuk. Ik wist niet dat ze eruit gingen :-(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *