Essie Cruise Down The Coast

Essie Cruise Down The Coast

Ik word altijd helemaal wild als er weer een nieuwe Essie of OPI collectie binnen komt. Van de week was het daarom weer een feestje toen ik de nieuwe Essie lente collectie ontving. Essie noemt deze collectie de ‘Cruise Down The Coast’ spring 2017 collection. En de naam vind ik meteen pakkend bij de collectie, het past bij de kleuren. Het zijn frisse kleuren, maar niet van die felle en knallende kleuren. Laat ik ze snel gaan testen!

Essie Cruise Down The Coast

De collectie bestaat zoals altijd uit zes verschillende kleuren. De kleuren zijn divers en geven me meteen een fris lente gevoel. Zoals ik al zei, zijn het niet echt fel gekleurde kleuren, maar juist hele mooie bescheiden kleuren die goed draagbaar zijn. De collectie is geïnspireerd op de tocht langs de kust met de prachtige kleuren die je daar ziet en de warmte van vriendschap die je daar voelt.

Essie Cruise Down The Coast

De collectie bevat zes verschillende kleuren met de volgende namen:

 • Excuse Me, Sur
 • Backseat Besties
 • B’aha Moment!
 • On The Roadie
 • All The Wave
 • Designated DJ

Ik vind de kleurnamen ook heel erg leuk gekozen, ze passen perfect bij de naam van de collectie en natuurlijk de omschrijving.

Essie Cruise Down The Coast

De kwaliteit van de Essie lakken vind ik altijd heel erg goed. De lak heeft een fijne structuur waar je heel precies en makkelijk mee kunt werken. Ook het kwastje vind ik erg fijn, hij is breed, plat en heeft een ronde onderkant zodat je heel gemakkelijk en precies je nagels kan lakken. De lakken zijn vrij snel droog en blijven enkele dagen zitten zonder een top- of base coat.

Essie Cruise Down The Coast

Excuse Me, Sur

Een hele lieve perzik roze kleur is dit, die heel erg fris op de nagels staat. Hij dekt niet lekker met twee laagjes, maar is wel heel erg mooi!

Essie Cruise Down The Coast

Backseat Besties

Vriendinnen op de achterbank, een lieve roze kleur! Het is niet helemaal mijn kleur roze, omdat hij een beetje naar het barbie roze neigt. Ook deze dekt net niet helemaal lekker met twee laagjes.

Essie Cruise Down The Coast

B’Aha Moment!

Dit is natuurlijk wel de knaller van de collectie, een knallend roze kleurtje. Ik vind hem tof en hij dekt perfect met twee laagjes.

Essie Cruise Down The Coast

On The Roadie

Een gewaagde kleur is het zeker, deze groene lak, maar tof is ‘ie ook! Dekt goed met twee laagjes.

Essie Cruise Down The Coast

All The Wave

Blauw, ik ben fan van blauw. Deze diepblauwe kleur vind ik ook helemaal geweldig. Hij dekt mooi met twee laagjes en is eigenlijk gewoon onweerstaanbaar.

Essie Cruise Down The Coast

Designated DJ

Ik ben over het algemeen niet echt fan van paarse tinten, maar deze kleur is toch wel heel erg gaaf en dekt met twee laagjes.

Essie Cruise Down The Coast

De Essie Cruise Down The Coast collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Etos en bol.com voor € 9,99 per stuk. Ik vind de collectie heel erg leuk met erg leuke kleuren nagellak. Wat jullie, gaan jullie nog voor wat nieuwe kleuren kijken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Britt
  9 april 2017 at 07:50

  Oeh, dat perzikkleurtje is zo mooi, ik wil zeker even kijken naar de ander kleuren!

 • Reply
  Lisette
  9 april 2017 at 07:54

  Leuke kleurtjes! Het knallend rose kleurtjes spreekt mij wel aan.

 • Reply
  sofiehoen
  9 april 2017 at 09:04

  Backseat Besties vind ik erg mooi! Daar zal ik zeker eens naar gaan kijken! Fijne review om te lezen.

 • Reply
  Sharon - Choose to Shine
  9 april 2017 at 09:53

  Mooie kleurtjes waarvan B’aha Moment toch wel mijn favoriet is!

 • Reply
  Yvonne
  9 april 2017 at 10:01

  ‘Excuse me, sur’ heb ik! Had nog niet zo’n zalmkleurige lak. De meeste lakken die ik heb zijn van Essie. Vind ze altijd erg goed en mooie kleuren hebben.

 • Reply
  femketje
  9 april 2017 at 10:17

  love de twee roze tinten ;D

 • Reply
  Manon
  9 april 2017 at 11:26

  Wat een leuke kleurtjes!

 • Reply
  Susan
  9 april 2017 at 11:50

  Prachtige kleurtjes! Lekker zomer.

 • Reply
  rachel
  9 april 2017 at 13:39

  ooh die roze tinten.. <3 it

 • Reply
  Laura - LvanR
  10 april 2017 at 12:01

  Mooie swatches gemaakt! Die donker paarse tint vind ik wel bijzonder en iets dat ik nog niet heb!

 • Reply
  chucky1012
  11 april 2017 at 09:09

  Schitterende kleuren!
  Vaak krijg ik als ik op de link van een nwe post van je klik geen artikel maar een foutmelding.
  Ook als ik vaak ook als ik zelf naar je site ga.

  Xoxo

 • Reply
  Eveline
  4 mei 2017 at 14:20

  Wat een schatjes en wat een leuke namen. <3 Ik zou ze zeker aan mijn stash toe willen voegen.<3

 • Laat een reactie achter