Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Essence Winter Dreamin’

Essence Winter Dreamin’

Over een paar weken is het alweer winter en is het jaar ook gewoon weer voorbij! Het jaar is echt bizar snel gegaan en we zitten gewoon alweer met de dikke truien aan. De Essence winter collectie ligt ook al in de winkels, de Winter Dreamin’ collectie. Een collectie die geïnspireerd is op de Noorse stijlpatronen die je meteen terug ziet op het oogschaduw palette. Ik test de producten met plezier uit.

Essence Winter Dreamin’

Essence Winter Dreamin’

De collectie ligt vanaf half december in de winkels en bestaat vooral uit producten die goed bij de winter passen. Denk aan warme kleuren en aan producten die de huid verzorgen zoals een handcrème. Ik vind de collectie er wel grappig uitzien en was vooral heel erg benieuwd naar het oogschaduw palette wat mij verdacht veel doet denken aan het Naked palette van Urban Decay. Ik ben benieuwd en test het uit!

Essence Winter Dreamin’

Essence Winter Dreamin’

Essence Winter Dreamin’

Essence Winter Dreamin’

ESSENCE WINTER DREAMIN’ EYESHADOW PALETTE – € 7,99

Dit palette is natuurlijk het middelpunt van de collectie. Het palette met 12 verschillende kleuren met de naam Warm Blankets & Hot Chocolate is een perfect basic oogschaduw palette waar je mooie en draagbare looks mee kunt maken. Het palette heeft een stevig kartonnen doosje en klikt dicht met een magnetische sluiting. In de deksel vind je nog een spiegel en een klein kwastje onder de oogschaduw kleuren. De oogschaduws zijn erg zacht en best poederig, maar de swatches komen goed uit! Ook het aanbrengen met een kwast gaat prima en de oogschaduws blenden mooi in elkaar over zonder eigenlijk kleur te verliezen. Ja ik ben best tevreden met het palette.

Essence Winter Dreamin’

Essence Winter Dreamin’

Essence Winter Dreamin’

Essence Winter Dreamin’

ESSENCE WINTER DREAMIN’ 2IN1 HIGHLIGHTER & BLUSH POWDER – € 3,59

Dan hebben we nog deze duo met blush en highlighter. Bovenop vind je een highlighter (waarvan ik eerst dacht dat het meer een blush was) en onderop vind je een blush. Het zijn warme en donkere kleuren die perfect bij een winterse look passen. Ik vind de verpakking wel een beetje goedkoop ogen, maar het speelse past ook wel weer bij Essence. De producten zijn wat poederig en hebben een prima pigmentatie voor een highlighter en blush.

Essence Winter Dreamin’

De blush en highlighter brengen makkelijk aan op de huid en hier zie je ze beiden goed tot hun recht komen. De blush is zeker aanwezig en de highlighter laat een subtiele glans achter. Het is een vrij subtiele highlighter maar dat is ook wel mooi.

Essence Winter Dreamin’

Essence Winter Dreamin’

En ook de look met de oogschaduws wordt heel mooi en subtiel en blend mooi in de huid over. Er zitten natuurlijk niet echt hele donkere kleuren tussen voor echt contrast dus dit is wel bijna het maximale wat je eruit kunt halen maar ik vind het echt erg mooi.

Essence Winter Dreamin’

De hele collectie van Essence Winter Dreamin’ vind ik niet echt boeiend, maar deze twee producten hebben me wel positief verrast. De Essence Winter Dreamin’ is vanaf half december tot half januari te koop bij de Kruidvat. Wat vinden jullie van deze collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik vind de blusher en de highlighter erg mooi, maar wat me het meest opvalt op de foto (vooral die met je ogen dicht) is je mascara! WAUW!

  2. Ik had de wat donkerdere kleuren gebruikt, maar aan het einde van de dag was het enorm in de lijntjes gelopen en vervaagd. Vond ik erg jammer, want ik vind de kleuren wel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *