Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Essence We Are…

Review: Essence We Are…

Op dit moment ligt er een hele romantische collectie van Essence in de schappen. Het is oorspronkelijk een Valentijnscollectie, maar in Nederland komt deze collectie in mei nog even aanzetten. Een beetje laat als je het mij vraagt, maar het is zonde om deze leuke collectie geen aandacht te geven. De Essence We Are… collectie bestaat uit een aantal leuke producten die ik je graag laat zien!

Review: Essence We Are…

De Essence We Are… collectie is vooral een hele lieve en schattige collectie met veel hartjes, roze en andere schattige producten. Op het eerste gezicht een leuke collectie waar zeker wel een paar hebbedingetjes tussen zitten. Ben je benieuwd naar de hele collectie? Check dan even dit artikel met het hele overzicht van alle producten en prijzen. Ik heb in ieder geval heel wat gekregen om aan jullie te laten zien.

Review: Essence We Are…

ESSENCE WE ARE… AWESOME MULTICOLOUR BLUSH – € 3,39

Toen ik deze blush zag dacht ik meteen, wat een plaatje! Het is een mat roze blush met aan de binnenkant een hart met daarin een lichte kleur met shimmer. Bij elkaar moet het een subtiele blush worden met een zachte glans. Helaas is de blush heel erg poederig en laat het product heel veel los met een kwast waardoor het best wel smeert.

Review: Essence We Are…

Ook de swatches stellen me een beetje teleur. De finish is heel poederig en ziet er niet echt mooi uit. Ook is de kleur heel erg bleek makend en blend het niet echt mooi met de huid. Nee, voor mij is deze blush geen blijvertje, zonde!

Review: Essence We Are…

ESSENCE WE ARE… FABULOUS VELVET MATT LIPSTICK – € 2,59

De collectie heeft drie kleuren lipstick in een wel heel leuke vorm, namelijk in de vorm van een hart! Het mag dan wel niet heel handig zijn om netjes je lipstick mee aan te brengen, leuk ziet het er wel uit. Ook de kleur vind ik erg mooi, een mooie rode klassieke kleur met een roze twist! Hij brengt ook makkelijk aan en geeft lekker veel kleur af met een matte finish.

Review: Essence We Are…

ESSENCE WE ARE… FLAWLESS CONTOURING LIPLINER – € 1,59

Om je lipstick natuurlijk netjes aan te brengen begin je eerst met een lipliner. De lipliners zijn er in drie kleuren die perfect bij de lipsticks passen. De lipliner heeft een hele handige verpakking die je omhoog kan draaien en dus niet hoeft te slijpen. De lipliner geeft makkelijk kleur af en glijdt over de lippen heen met een matte finish.

Review: Essence We Are…

ESSENCE WE ARE… AMAZING CREAMY EYESHADOW PEN – € 2,89

Een oogschaduw in de vorm van een pen. Als ik eerlijk ben is dat niet mijn favoriet, vaak zijn ze heel erg vet en verdwijnen meteen in de lijntjes. De pen breng wel makkelijk aan en heeft een mooie highlight kleur. Helaas is mijn verwachting waar en trekt de oogschaduw meteen in de lijntjes en voelt ook viezig en plakkerig aan. Nee, geen succes wat mij betreft.

Review: Essence We Are…

Van links naar rechts zie je hier de swatches van de lipstick in de kleur P.S. we <3 red, de lipliner in de kleur P.S. we <3 berry en de oogschaduwstick in de kleur be my highlight!. De kleuren hebben allemaal een goede pigmentatie, brengen makkelijk aan en zien er ook nog eens heel erg mooi uit, daar ben ik zeker enthousiast over!

ESSENCE WE ARE… CRAZY FALSE LASHES & 3D RHINESTONES SET – € 3,39

Om je look helemaal af te maken kun je deze prachtige natuurlijk nepwimpers opplakken. Wil je het dan nog even wat extra’s geven? Dan plak je er nog deze leuke steentjes bij! Persoonlijk vind ik die steentjes een beetje overbodig, maar de wimpers zelf zijn wel prachtig!

ESSENCE WE ARE… FUNNY LIP BAG – € 2,99

Hoe tof is deze make-up tas in de vorm van een mond? Hij is lekker opvallend roze en heeft een leuke vorm, wat wil je nog meer? Helaas is de rits niet heel erg groot waardoor je er geen grote dingen in kan stoppen. Maar het is zeker een leuk tasje voor een paar kleine compacte make-up producten!

Ik vind de producten leuk, maar ik heb wel duidelijk mijn favorieten. Zo vind ik de lipstick en de lipliner erg fijn en mooi! Maar de oogschaduwstick vind ik niets, binnen 5 minuten zat alles in mijn lijntjes en plakte mijn oogleden aan elkaar vast. Ook de blush vind ik niet mooi, hij geeft amper kleur af en is vooral heel erg poederig, erg jammer!

De Essence We Are… ligt nu in de winkels. Mocht je hem zoeken, ik heb hem bij verschillende winkels niet in het Essence schap zien staan maar gewoon ergens op een display. Wat mij betreft zijn de lipstick, lipliner, wimpers en het leuke tasje zeker aanraders! hebben jullie nog wat deze collectie gekocht of hebben jullie het laten liggen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Mooie collectie! Niet ontzettend speciaal, maar aangezien het prima kwaliteit producten zijn juist de moeite waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *