Essence Metal Chrome Blush

Essence Metal Chrome Blush

Als het goed is druppelen de nieuwe producten van het vaste assortiment van Essence langzaamaan de winkels binnen. Daarom de hoogste tijd om jullie bij te kletsen over de nieuwe producten. Ik heb jullie natuurlijk al in een uitgebreid artikel laten zien wat er allemaal komt, maar de producten zelf heb ik jullie nog niet allemaal laten zien. Vandaag laat ik jullie de nieuwe Metal Chrome Blush zien.

Essence Metal Chrome Blush

Het eerste waaraan ik denk is als ik deze verpakking zie is waarom er blush op staat in plaats van highlighter. Het is namelijk een vrij glanzende poeder met – zoals ik kan zien – vrij weinig kleur pigment wat ik normaal wel verwacht bij een blush. Voor de rest vind ik de verpakking er leuk, speels en strak uitzien. Precies hoe het past bij Essence – en eigenlijk ook bij Catrice, want daar is de verpakking wel een beetje van nageaapt -.

Essence Metal Chrome Blush

Er zijn in totaal drie verschillende kleuren My Name Is Gold Rose Gold – deze -, Copper Crush en The Beauty And The Bronze. Dit is de lichtste kleur van die drie en en andere zijn zoals je al aan de naam kan afleiden donkerder.

Essence Metal Chrome Blush

Essence Metal Chrome Blush

De blush is aan de grote kant en heeft een inhoud van 8 gram wat best veel is, daar doe je zeker een hele tijd mee. De blush heeft een mooi en stoer patroon en ziet er gewoon heel erg mooi uit. Het ziet er echt als iets uit wat meteen je aandacht trekt en waar je erg benieuwd naar bent!

Essence Metal Chrome Blush

De swatch ziet er inderdaad niet echt veelbelovend uit als een blush, maar voor een highlighter ziet het er wel heel erg mooi uit. Ben dus ook erg benieuwd hoe het op mijn gezicht uitpakt. Want echt pigment heeft de blush niet, maar wel een hele mooie glans!

Essence Metal Chrome Blush

Mijn wang met alleen foundation.

Essence Metal Chrome Blush

Essence Metal Chrome Blush

Mijn wang met de Essence Metal Chrome Blush. Zoals je al meteen kan zien geeft hij niet echt kleur af op mijn wang, maar wel een prachtige glans. Ik denk dat Essence echt een verkeerde naam bij het product heeft gedaan, dit is wat mij betreft echt een prachtige highlighter, maar geen blush.

Essence Metal Chrome Blush

Ik ben erg tevreden over het product en het effect is heel erg mooi. Maar je moet dus wel even in je achterhoofd houden dat het echt meer een highlighter dan een blush is. Maar als je dat weet, komt het helemaal goed en kun je er alleen maar blij mee zijn, ik weet het zeker!

Essence Metal Chrome Blush

De Essence Metal Chrome Blush is te koop in het vernieuwde vaste assortiment van Essence voor € 2,99. Het assortiment wordt als het goed is aan het eind van de maand vernieuwd, dan kun je hem in de schappen vinden! Wat vinden jullie van de highlighter of eigenlijk blush volgens Essence?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  bychristiana
  30 augustus 2017 at 07:43

  Ah ja, ik was al heel benieuwd naar het resultaat op de huid toen ik het kleurtje in het doosje zag. Hij is mij qua kleur iets te subtiel. Van een blusher verwacht ik natuurlijk wel een kleurtje (en een glansje). Als highlighter vind ik hem dan wel erg mooi, én lekker betaalbaar!

 • Reply
  Laura | I scream beauty
  30 augustus 2017 at 08:03

  Inderdaad als highlighter erg mooi! Zeker voor die prijs!

 • Reply
  Simone
  30 augustus 2017 at 09:09

  Wat heb je het effect mooi vastgelegd! Als highlighter lijkt hij me erg mooi.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  30 augustus 2017 at 10:05

  Top als highlighter inderdaad!

 • Reply
  Joyce - Lemonylifenl
  30 augustus 2017 at 10:24

  Haha wat apart dat dit als blush wordt benoemd! Als highlighter is het inderdaad erg mooi!

 • Reply
  chucky1012
  30 augustus 2017 at 10:54

  Nee, dit lijkt niet op een blush.
  Voor een highlighter zou ik dit zeker kopen….

  Xoxo

 • Reply
  Willemse
  30 augustus 2017 at 11:41

  Ik heb dat wel vaker met blush en dacht dat het aan mijn huid lag, dus fijn te lezen dat sommige blushes inderdaad meer highlighters zijn.
  Op zich wel een mooi resultaat al zie je alleen een glans

 • Reply
  face2beauty
  30 augustus 2017 at 11:47

  De naam is inderdaad niet heel goed gekozen. Het is inderdaad een highlighter. Wel een mooie subtiele vind ik zelf.

 • Reply
  Rachel
  30 augustus 2017 at 12:21

  wel mooi maar jammer van de “blush” zeg maar

 • Reply
  Jorinde
  30 augustus 2017 at 14:12

  Qua blush doet ie z’n naam niet echt eer aan inderdaad, maar als highlighter is hij wel erg mooi en subtiel!

 • Reply
  kuikentje
  30 augustus 2017 at 17:30

  essence en catrice zijn beiden van Cosnova en produceren in dezelfde fabrieken dus vandaar soms dezelfde verpakkingen :)

  • Reply
   nhvisagie
   30 augustus 2017 at 21:20

   Thanks voor deze informatie.

 • Reply
  femketje
  30 augustus 2017 at 18:52

  Pretty als subtiele glow inderdaad! ♡

 • Reply
  Laura
  31 augustus 2017 at 01:18

  Dit is inderdaad meer een highlighter dan blush, ziet er als highlighter wel heel erg mooi uit!

 • Reply
  Sandra
  31 augustus 2017 at 08:48

  De glans is prachtig, maar je moet inderdaad geen blush verwachten.

 • Reply
  checkeredblouse
  31 augustus 2017 at 11:22

  Het ziet er een beetje uit als een blush topper maar zelfs voor een highlight is het niet super veel glans. Waarschijnlijk is ie beter als een natuurlijke highlight.

 • Laat een reactie achter