Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Mermaid Eyeshadow Box

Essence Mermaid Eyeshadow Box

Sinds kort heeft Essence wel hele schattige oogschaduw paletten in het assortiment, waaronder dit mermaid palette. Het is een – vind ik – kinderlijk oogschaduw palet met daarin 10 verschillende kleuren oogschaduw die natuurlijk perfect bij het thema zeemeerminnen past. Over de vormgeving ben ik dit keer niet heel erg te spreken, maar ik ben wel heel erg benieuwd naar de kwaliteit van dit palet.

Essence Mermaid Eyeshadow Box

Essence Mermaid Eyeshadow Box

In totaal komt Essence met vier van dit soort oogschaduw paletten met elk hun eigen thema. Zo heb je nog een palet met verliefde vogels (roze), to the moon en back (grijs) en nude faces (bruin). Ik vind denk ik van al deze vier paletten deze het minst mooi omdat het niet meteen mijn favoriete kleuren zijn. Maar mocht je iets anders willen dan is dit zeker wel een geschikt palette. De vormgeving vind ik wel wat kinderachtig, dat zou mij wel tegenhouden het te kopen. Voor de rest is het een handige en stevige verpakking.

Essence Mermaid Eyeshadow Box

Alhoewel handig, de pans zijn wat minder handig omdat ze in het echt wel heel erg klein zijn en sommige ook nog eens erg smal. De vormgeving ziet er voor de rest wel leuk uit, in het midden zie je natuurlijk de schelp en daar om heen het blauwe water. De oogschaduws hebben een hele zachte en romige textuur en geven meteen veel kleur af. Ze hebben allemaal (behalve de baby roze kleur) een shimmer en zijn goed met elkaar te combineren.

Essence Mermaid Eyeshadow Box

Swatches van de roze kleuren, die er best goed uitzien! De pigmentatie knalt er niet vanaf, maar het zijn ook vrij zachte pastel tinten.

Essence Mermaid Eyeshadow Box

En dan de blauwe kleuren die ook een prima pigmentatie hebben. Niet geweldig, maar ook zeker niet slecht.

Essence Mermaid Eyeshadow Box

Essence Mermaid Eyeshadow Box

De look heb ik gemaakt met de roze tinten en ik moet zeggen dat ik het eigenlijk best een mooie en subtiele look vind geworden. De kleuren vervagen wel iets tijdens het blenden dus daarna moet je ze voor de kleur wel even weer opnieuw aanbrengen. Maar de kleuren lopen verder makkelijk in elkaar over en ik vind de shimmer van de kleuren ook erg mooi!

Essence Mermaid Eyeshadow Box

Echte heftige looks zul je niet met dit palet kunnen maken, maar hou je van subtielere kleuren die niet standaard zijn dan zit je met dit palet zeker goed. En voor de prijs hoef je het ook zeker niet te laten want dit palet kost maar € 3,99 per stuk! De Essence Mermaid Eyeshadow Box is in het vernieuwde assortiment van Essence te koop bij onder andere de Kruidvat en Etos.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ik vind hem inderdaad heel schattig voor kleine kindjes, maar zelf zou ik hem door de vormgeving niet snel aanschaffen! Je look ziet er desondanks toch weer heel mooi uit :)

  2. Het zou niet mijn favoriete palletje worden, maar ik denk dat het een heel leuk palette is voor mensen die met met make-up beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *