Zoek
Sluit dit zoekvak.

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

Hoe leuk is deze nieuwe collectie van Essence? Hij glanst en glittert je in ieder geval tegemoet. De Essence Made To Sparkle collectie ligt nu in de winkels en is de collectie net voor de feestdagen om er glanzend in te gaan. Ik was heel erg enthousiast over de collectie van de plaatjes maar ik kan je nu al vertellen, de producten hebben me een beetje teleurgesteld.

Essence Made To Sparkle

De collectie is bedoeld om het 15 jarig bestaan van Essence te vieren met natuurlijk een dikke knipoog naar de feestdagen. Met deze producten wil Essence dat je de ultieme glam factor kan krijgen. Aan boord van deze glamoureuze lijn zijn zowel metallic als glinsterende effecten en prismatinten om een adembenemende partylook te creëren. De producten zien er in ieder geval heel erg leuk en feestelijk uit. Ik ben erg benieuwd.

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

ESSENCE MADE TO SPARKLE HIGHLIGHTING GLOW DROPS – € 3,89

Deze vloeibare highlighter zit in een glazen potje met een pipetje zodat je hem gemakkelijk kunt verdelen. Je kunt het zo op het gezicht aanbrengen of mixen met je foundation voor een stralende teint. Ik merk al snel dat hij echt een hele subtiele dekking heeft qua glans dus je kan hem net zo goed met je foundation mengen want plaatselijk zie je er niets van. De verpakking met het pipetje werkt niet echt lekker en in combinatie met de foundation zie je hem ook niet echt, zonde. Het is eigenlijk dus een beetje een nutteloos product.

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

ESSENCE MADE TO SPARKLE VELVET METALLIC LIQUID LIPSTICK – € 2,89

Dit is een long-lasting liquid lipstick met een hoge dekking. Het is helemaal een trend dat metallic op je lippen en ik begin er steeds meer aan te wennen. Ik vind dit een prachtige kleur (Get Some Sparkle On!) die ook nog eens een mooie dekking heeft. De lipgloss of liquid lipstick brengt heel gemakkelijk aan en trekt meteen in de lippen. Mijn lippen voelen zacht en comfortabel aan en hij blijft inderdaad erg lang zitten. Dit vind ik echt wel een mooi product!

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

ESSENCE MADE TO SPARKLE HIGHLIGHTING EYE PEN – € 2,59

Dit moeten hoog gepigmenteerde cream highlighters voorstellen met een zijdeachtige textuur in een praktische penvorm in de kleuren Highlight In Your Eyes en It’s Time To Party. Maar in de praktijk zijn het alles behalve handige pennen die een goede kleur afgeven. Op het ooglid doen ze echt helemaal niets en moet je enorm hard drukken voor minimaal effect. En het ergste aan deze pennen is dat ze ontzettend plakken. Mijn oogleden zitten gewoon helemaal aan elkaar geplakt, super irritant… En verwijderen is een drama klus. Wat een kl*te potloden.

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

ESSENCE MADE TO SPARKLE SURPRISE BAG – € 2,39

Ik was echt heel erg benieuwd wat er in deze surprise bag zat want ik had geen idee! Er zit dus een soort doorzichtige lipstick in met deeltjes goud daarin. Het is een soort van lippenbalsem met gouden stukjes (waarvan je helemaal niets terug ziet op je lippen). Leuk als lippenbalsem, maar voor de rest niet heel boeiend.

Essence Made To Sparkle

Essence Made To Sparkle

En dit is de uiteindelijke look. Van de vloeibare highlighter zie je helaas niets en de highlighter pennen ook niet, behalve dat mijn oogleden aan elkaar plakken, super irritant! De lipgloss vind ik oprecht wel leuk en denk ik ook het leukste van de collectie. De rest vind ik gewoon echt teleurstellend en zou ik ook gewoon lekker laten liggen. Nee, Essence heeft geen goede beurt gedaan met deze limited edition voor het 15 jarig bestaan, wat jullie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik was zelf super enthousiast, dus klikte daardoor direct door naar je review. Ik moet zeggen deze producten vind ik zelf ook niks. Ik heb het highlighting palette en de nagellak gekocht en getest en daar ben ik juist erg door verrast op een positieve manier! Het pigment daarvan is goed en echt een mooie shimmer. Jammer dat de rest van de collectie dan erg tegenvalt

  2. Helaas was ik te enthousiast toen ik de collectie in de schappen heb zien liggen en heb de surprise bag meegenomen, omdat ik van dit soort dingen houd. Er zit gewoon geen omschrijving van het product bij, ook als je hem uitpakt. Ik was echt super verwaard, de lippenbalsem ziet er zo leuk uit in de verpakking, maar toen ik hem swatchte zag ik gewoon niets. Ik dacht eerst dat ik iets verkeerd doe en dat het misschien een holo-overcoat is ofzo, maar nee. Ik ben echt heel blij met je review, ik ben dus niet de enige die teleurgesteld was.
    Wel heel jammer voor een speciale verjaardagscollectie!

    1. Op de achterkant staat wel (op de kop) dat er een sparkling lipbalm in zit – daardoor nam ik de suprise bag niet mee, maar het werd dus wel vermeld :)

  3. Dit zijn dus leuke producten voor de ‘show’. Om alleen neer te zetten op je make-up-tafel, en niet om te gebruiken. Jammer, want ben niet gewend van Essence dat ze de plank zo mis slaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *