Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Essence Instant Volume Boost Mascara

Essence Instant Volume Boost Mascara

De nieuwe producten van Essence moeten deze maand in het schap komen te liggen maar ik heb al een paar producten gekregen om te testen. Onder andere deze nieuwe mascara die instant volume belooft in maar 10 seconden! Dat klinkt goed, want normaal ben ik eindeloos aan het borstelen voor het gewenste resultaat, maar dat schijnt niet te hoeven met deze mascara. Essence staat bekend om zijn goede en goedkope mascara’s, dus ik ben erg benieuwd naar deze!

Mijn dagboek komt later, helaas is mijn telefoon kapot en kan de foto’s niet van mijn telefoon halen. Hopelijk kan ik hem snel wel plaatsen op een ander moment.

Essence Instant Volume Boost Mascara

De nieuwe Essence Instant Volume Boost mascara zit in een herkenbare Essence verpakking zodat hij goed bij de rest van de mascara’s past. De verpakking vind ik er prima uitzien, het is wat schreeuwerig, maar dat past ook wel bij het jonge en hippe merk. De verpakking geeft duidelijk weer wat je van deze mascara moet verwachten, veel volume in weinig tijd! De mascara belooft ook nog goed op zijn plek te blijven zitten en intens zwart te zijn.

Essence Instant Volume Boost Mascara

Op de achterkant van de mascara vind je nog wat meer informatie over de mascara en een afbeelding van de mascaraborstel. De achterkant van de verpakking vertelt ons onder andere dat deze mascara fibers bevat waardoor het extreme volume gecreëerd kan worden. Zelf heb ik een beetje een haat en liefde verhouding met fibers. Ze geven inderdaad veel volume en lengte, maar je moet ook echt goed oppassen dat het geen spinnenpoten worden.

Essence Instant Volume Boost Mascara

Omdat de verpakking zo groot is had ik eigenlijk verwacht dat er een heel groot en dik borsteltje in zou zitten. Maar dat valt reuze mee! Het is wel een groot borsteltje, maar de haren zijn vrij kort. Gelukkig, want mascara’s met van die hele dikke borstels vind ik niets, die doen namelijk vrij weinig tot niets voor je wimpers, van dit soort borsteltjes word ik wel blij!

Essence Instant Volume Boost Mascara

De borstel is vrij compact qua haren en de borstel bevat veel mascara. Dat is natuurlijk ook nodig om in 10 seconden het gewenste effect te krijgen. Als je goed kijkt zie je de fibers ook zitten, maar ik heb het idee dat ze hier minder in zitten dan de voorgangers van Essence. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat en of het ook echt in 10 seconden goed zit.

Essence Instant Volume Boost Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Essence Instant Volume Boost Mascara

Mijn wimpers met de Essence Instant Volume Boost mascara.

Essence Instant Volume Boost Mascara

Helaas, 10 seconden redt hij niet, maar ik ben wel heel snel klaar met mijn wimpers, hij geeft namelijk meteen goed effect. En je moet niet te lang doorgaan, want dan krijg je echt spinnenpoten zoals je op mijn linkeroog kan zien. De mascara werkt snel en geeft zeker het gewenste effect, ik ben er zelf een beetje verbaast over. Ik vind de mascara mooi en hij doet precies wat ik wil! Ja, deze mascara vind ik wel wat!

Essence Instant Volume Boost Mascara

Het enige nadeel is dat hij vrij snel de neiging heeft om te gaan klonteren en spinnenpoten te maken, daar moet je dus wel voor oppassen. De mascara belooft trouwens op zijn plek te blijven zitten en dat doet hij ook. Aan het eind van de dag had ik nergens een zwarte waas of afgebrokkelde stukjes zitten. De Essence Instant Volume Boost Mascara is in het vernieuwde assortiment van Essence te koop dat vanaf eind deze maand de winkels binnen moet druppelen voor € 2,99. Wat vinden jullie van deze heftige budget vriendelijke mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Wow, dit mooie resultaat had ik niet verwacht! Essence heeft weer een toppertje aan het assortiment toegevoegd :-) Al kan ik dit exemplaar beter in het schap laten liggen. Mijn wimpers zijn van nature al lang en vol. Met een mascara als deze wordt het een en al ‘spinnenpoot-effect’.

  2. Tjee, dit vind ik wel echt een heel mooi effect zeg! Ik hou zelf ook wel echt van die héél zwarte mascara’s die je ogen er echt uit laten knallen, en zo te zien doet deze dat wel. Ik hou hem in gedachten.

  3. Deze ziet er inderdaad wel heel goed uit en gaat ook op mijn verlanglijstje. Ik wil hem ook proberen :) Nu gebruik ik de Rock Couture mascara van Catrice en dat is nu m’n favoriet :)

  4. Ik gebruik altijd de mascara van Maybelline voor volume. Maar deze ziet er zeker niet verkeerd uit. En al helemaal niet voor de prijs. Wanneer mijn mascara toe is aan vervanging ga ik zeker kijken of deze wat voor mij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *