Review: Essence Cookies & Cream

 photo Cookies3_zps84ef8c2b.png

De nieuwe Essence Trend Edition ligt weer in de winkels, de Cookies & Cream collectie! Stiekem doet hij me erg denken aan de Me & My Icecream die we al een tijdje geleden bij Essence voorbij hebben zien komen maar dan met wat minder pasteltinten en wat meer aardetinten. Benieuwd naar deze snoeperige koekjes collectie? Kijk dan verder!

 photo Cookies_zps45b9ae2e.png

De collectie bestaat eigenlijk vooral uit nagellak en wat oogproducten, maar deze shimmers pearls zijn toch wel weer het hoogtepunt van de collectie. Ze hebben een schattig roze doosje met daarop het logo van deze trend editie. Ik loop niet echt warm van de verpakking maar de binnenkant ziet er wel heel vrolijk uit!

 photo Cookies2_zpsd2ab87bb.png

Check al die prachtige pearls met een prachtige glans! Ze zien er bijna uit als kleine koekjes om op te eten niet? Ik kon het trouwens niet laten om eventjes aan de producten te ruiken of ze niet stiekem naar koekjes roken. Helaas dat niet, maar ze hebben wel een lekkere zoete geur!

 photo Cookies4_zpsc6722f64.png

Ziet het er prachtig uit? <3

 photo Cookies7_zps7736f93f.png

Alleen tsja, dat vind ik altijd jammer aan pearls, het is altijd zo subtiel dat je er vrij weinig van terug ziet. Ook deze swatch heb ik met moeite gemaakt.

 photo Cookies8_zps55a30535.png

Je moet echt even goed kijken maar het zit toch echt op mijn gezicht. Je ziet er zonder goed licht eigenlijk niks van maar in de zon weerkaatst de shimmer heel subtiel waardoor het er toch heel erg mooi uitziet. Niet de wauw-factor dus maar toch wel erg mooi en subtiel.

 photo Cookies6_zpsc43f9c2b.png

 photo Cookies5_zps673e6ebd.png

Dan hebben we nog deze super leuke nagelvijl die ook in de collectie te vinden is. Je kan hier bijna alles vinden voor je handen en nagels, leuke nagellakjes, nagelvijl en naar koekjes ruikende handcrème – die echt super lekker ruikt -! Deze vijl heeft een lekker pocket formaat waardoor het zeker een handige to-go nagelvijl is. Ik vind hem zelf behoorlijk grof en doet daarom makkelijk en goed zijn werk, echt een vijl waar je wel wat aan hebt.

 photo Cookies9_zps69a2b830.png

Ik spotte natuurlijk ook nog even het schap voor jullie, helaas werd ik van andere dingen niet echt heel erg enthousiast! Wel swatchte ik snel de blush en oogschaduw voor jullie dat je hieronder kan zien. De blush was helaas mislukt op de foto. Maar deze was echt enorm zacht en had echt een super goede pigmentatie!

 photo Cookies10_zps5df5c505.png

Ook de oogschaduws stelde me niet teleur, misschien ziet het er niet echt fantastisch uit op de foto, maar de swatches hadden echt super veel pigmentatie! En de structuur was heerlijk zacht, ben je dus op zoek naar zulke tinten oogschaduw dan kan ik ze je zeker aanraden!

 photo Cookies1_zps423c8990.png

Voor het hele overzicht van de Essence Cookies & Cream collectie kun je dit artikel van mij bekijken! Welke items wil jij scoren van deze trend edition?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Dit vind je misschien ook leuk

36 reacties

 • Reply
  Laura
  8 april 2014 at 06:25

  De highlighter spreekt me niet zo aan, maar zo’n mini vijltje is echt super handig! De blush wil ik misschien wel kopen. :)

 • Reply
  Todayslife
  8 april 2014 at 06:29

  Leuk die budget parels!

 • Reply
  Olga
  8 april 2014 at 06:38

  Ik kon de handcreme geur niet weerstaan

 • Reply
  Sofie
  8 april 2014 at 06:48

  Deze collectie is zo schattig!

 • Reply
  chucky1012
  8 april 2014 at 06:50

  Dat ziet er goed uit!
  Ik ga wel even kijken of er iets van deze collectie bij is wat ik zou willen kopen ;-)

 • Reply
  pamela
  8 april 2014 at 06:55

  ik vind de parels heel erg mooi en die wil ik dan ook gaan kopen! de handcreme lijkt me ook lekker :P

 • Reply
  beautybysandra
  8 april 2014 at 07:33

  Die parels zijn echt prachtig!

 • Reply
  Beau
  8 april 2014 at 07:41

  Wat een schattige collectie!

 • Reply
  MySimplySpecial
  8 april 2014 at 07:41

  Ik vind die pareltjes er altijd wel erg leuk uitzien.

 • Reply
  justjaxelle
  8 april 2014 at 08:46

  jammer van die pearls, de oogschaduws zien er wel goed uit!

 • Reply
  daantje loves to read
  8 april 2014 at 09:31

  Ziet er toch wel goed uit. Ik twijfel een beetje.

 • Reply
  Yvonne
  8 april 2014 at 11:00

  Ziet er zo aantrekkelijk uit! Jammer dat de balletjes niet zo gepigmenteerd zijn. Een beetje glans mag je wel zien inderdaad, anders heeft het niet zo veel zin. De blusher klinkt goed en de swatches zien er wel hoopvol uit. :-)

 • Reply
  Nailz Craze
  8 april 2014 at 11:39

  This collection is so cute, I hope to get my hands on these products!

 • Reply
  Nikita
  8 april 2014 at 11:43

  Het mini vijltje vind ik echt super schattig vooral met de cupcakes erop =)

 • Reply
  whatilovenl
  8 april 2014 at 11:46

  Wat een leuke lijn! Ik vind de oogschaduw swatches erg mooi!

 • Reply
  Jana
  8 april 2014 at 11:52

  Leuke producten, fijn dat de pareltjes ruiken :D x

 • Reply
  miesemuis
  8 april 2014 at 12:24

  Dat subtiele van de pearls vind ik juist wel weer heel fijn! Ik ben altijd best bang dat ik een discoballetje ben als ik highlighter gebruik. Ik draag verder amper make-up en in ieder licht is het ook weer anders… dusss misschien is dit voor mij juist wel een goede optie! :)

 • Reply
  Dionne Knooren
  8 april 2014 at 13:47

  Ziet er opzicht best goed uit!

 • Reply
  debby
  8 april 2014 at 13:55

  zoo leuk! heb zojuist de pearls gehaald :) de enige die in het schap lag haha. heb in alle haast om die af te kunnen rekenen en testen niet eens gekeken naar de rest van het schap haha. binnenkort maar eens terug.

 • Reply
  Marieke, bunniesandpeace
  8 april 2014 at 14:18

  De oogschaduws zijn inderdaad ook best wel heel goed! Ik swatchte ze net even en was wel onder de indruk. Jammer dat de kleuren zo ‘saai’ zijn. Mooie bruintinten, maar ga ik daar nog meer van inslaan? Nee.

 • Reply
  mywickedweirdlife
  8 april 2014 at 14:20

  Ik ben ook Bezig met een review van de Cookies en Cream en heb toevallig de Blush en Highlighter vandaag op! Mooie Producten, de highlighter is Subtiel maar wel mooi!

 • Reply
  Beautyinsideandout.nl
  8 april 2014 at 14:23

  Wat een schattige verpakkingen:)

 • Reply
  Mariëlle
  8 april 2014 at 16:51

  Wat een geweldige verpakking, ik wil hem zo graag scoren!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  8 april 2014 at 17:02

  De oogschaduws zijn heel fijn! En de handcreme ruikt echt heel erg lekker naar koekjes!

 • Reply
  femketje
  8 april 2014 at 18:51

  ik heb zelf alleen de handcreme gehaald :)

 • Reply
  Tessa
  8 april 2014 at 19:01

  Leuk! Ik wil zelf nog even de blush gaan bekijken en de handcreme ruiken :)

 • Reply
  beautyjuf
  8 april 2014 at 19:04

  Wat een mooie pareltjes! Jammer dat je niet heel enthousiast werd van de gehele collectie. Ik heb er hoge verwachtingen van. Hopelijk gaat het niet tegenvallen…

 • Reply
  Manon Boerakker
  8 april 2014 at 20:36

  Super leuk zeg, ik wil die parels ook zo graag!!! Ik zag ze gister nog niet in de winkel liggen helaas….

 • Reply
  Tess Evea
  8 april 2014 at 20:52

  Ik ben heel erg nieuwsgierig naar de oogschaduws.

 • Reply
  Ines
  8 april 2014 at 21:36

  Die pearls vind ik echt leuk uitzien!

 • Reply
  Hester
  8 april 2014 at 21:38

  Ik vind de oogschaduws er eigenlijk nog wel heel goed uitzien en ook goed binnen het thema passen! Naar de blush ben ik ook benieuwd. Zulke parels vallen vaak tegen, helaas.

 • Reply
  Charile
  9 april 2014 at 09:09

  Ik sla de collectie over!

 • Reply
  Paola
  9 april 2014 at 12:09

  Ik heb hem gisteren ook gezien en twijfelde over de blush, maar was niet overtuigd. Deze collectie is niet echt wat voor mij!

 • Reply
  REDDIAMOND
  9 april 2014 at 21:19

  leuk artikel.

  Groetjes Ruby,

 • Reply
  samantha
  10 april 2014 at 08:35

  Ik vond het allemaal zo schattig. Ik heb alles meegenomen gewoon voor de heb. Erg hè huis.

 • Reply
  Miranda Blankenspoor-Piek
  11 april 2014 at 21:06

  Jammer dat er zoveel nagelproducten in zitten. En de verpakking van de parels vind ik ook echt tegenvallen! Jammer is dat he? De oogschaduws zien er wel weer leuk uit.

 • Laat een reactie achter