Zoek
Sluit dit zoekvak.

eos Shimmer Spheres

eos Shimmer Spheres

Ik ben echt gek op de producten van eos, ze liggen door het hele huis verspreid en je vind zo een ‘balletje’ met lippenbalsem zowat in iedere tas van mij. De producten zijn om vrolijk van te worden, mede door hun leuke uiterlijk en de heerlijke smaken (en dus ook geuren) die ze hebben. Maar eos komt met iets nieuws, de Shimmer Spheres. De klassieke eos lippenbalsems, maar dan met een licht tintje en glans!

eos Shimmer Spheres

Ik denk dat jullie allemaal het merk wel kennen, eos is een huidverzorgingsmerk, dat uit New York komt. Het is natuurlijk vooral bekend om de unieke verpakking, het elegante design en de vrolijke en leuke producten. eos is zelfs het nummer één lippenbalsem merk in de Verenigde Staten. Het assortiment van eos bestaat uit lippenbalsem, hand & body lotion en scheerschuim (deze zijn nog niet in Nederland te koop).

eos Shimmer Spheres

De lippenbalsem is eigenlijk precies hetzelfde als de originele variant. De verpakking is vrijwel hetzelfde en de inhoud is ook hetzelfde. Je krijgt een lippenbalsem van 7 gram en daar doe je echt eeuwen mee. Het enige wat anders is, is dat de verpakking net even een andere twist heeft en dat deze variant natuurlijk een shimmer in zich heeft.

eos Shimmer Spheres

Om te beginnen komt eos met twee verschillende varianten Shimmer Spheres uit een roze variant met de naam Sheer Pink – dat is deze en een witte variant die de naam Pearl heeft. Dat is een vrijwel transparante kleur en deze heeft een zacht roze kleurtje met shimmer. Het doet me een beetje denken aan de Pearl producten van Labello die jaren lang zo ontzettend populair waren.

eos Shimmer Spheres

De vorm van de lippenbalsem is natuurlijk ongewijzigd gebleven. De ronde vorm brengt makkelijk aan op de lippen en de substantie smelt heel gemakkelijk en voelt super zacht aan. Ik ben ook niet voor niets groot fan van de eos lippenbalsems. Binnen no-time heb je dus super zachte lippen dankzij verzorgende en herstellende ingrediënten zoals sheaboter, jojoba olie en Vitamine E.

eos Shimmer Spheres

eos Shimmer Spheres

En zo ziet het product er dan op de lippen uit, een heel subtiel tintje met een glansje. Ik vind het zeker een hele leuke aanvulling op het bestaande eos assortiment. Zeker omdat we toch weer richting de donkere dagen gaan en een glansje altijd wel kan is het een goede keuze om er nu mee op de markt te komen. Mijn lippen voelen heerlijk zacht aan en het is gewoon heel verslavend om deze producten te gebruiken.

eos Shimmer Spheres

De eos Shimmer Sphere in de kleuren Pearl en Sheer Pink zijn vanaf deze maand exclusief te koop bij de Douglas voor € 6,99 per stuk. Ik moet toegeven dat dat niet de aller goedkoopste lippenbalsem is maar je doet er wel echt een hele tijd mee en ze zijn echt erg fijn!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik vind ze ook leuk, alhoewel de pastelkleurige verpakkingen mijn voorkeur hebben. Ik vind het trouwens zo jammer dat de scheercrèmes van EOS (nog) niet in Nederland te koop zijn. Die vind ik echt geweldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *