Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: ELF Budget Make-up

 photo setelf_zps5c7aa068.png

Een tijdje geleden kreeg ik van ELF een ontzettend leuk pakketje dat ik voor samen met jullie had uitgepakt. Jullie waren enthousiast over de producten en wilden daar graag meer over zien. Ik kan je vertellen dat ik ook erg benieuwd naar de producten want ze zagen er erg goed uit voor weinig geld! Vandaag review ik voor jullie het Flawless Eyeshadow palette, Baked Blush, Eyebrow Lifter & Filler en de Lip Balm Tint.

 photo Setelf3_zpsa997b2e0.png

ELF Baked Blush Peachy Cheeky

Deze blush is echt om op verliefd te worden als je hem ziet, een prachtig gebakken blush met daarin een betovering van kleuren! Voor een heel zacht prijsje heb je hem al in huis. De verpakking ziet er misschien wat goedkoop uit maar het product zeker niet! De pigmentatie van deze blush is geweldig en geeft een prachtige glans. Het is een beetje een dupe van NARS Orgasm alleen dan in de wat lichtere variant. Ik ben fan van deze blush! Ze zijn er trouwens ook nog in drie andere kleuren.

ELF Baked Blush Peachy Cheeky – € 4,00

 photo Setelf4_zps95d3c5be.png

ELF Lifter & Filler voor de wenkbrauwen medium

De laatste tijd ben ik zeker fan van het bijtekenen van mijn wenkbrauwen, snap niet waarom ik dat nooit eerder heb gedaan. Ik kon wel weer een nieuw wenkbrauwpotlood gebruiken en deze leek me wel wat. Een potlood dat aan twee kanten te gebruiken is. De kant met het lichte potlood om de contouren van de wenkbrauw mooi strak te maken en de bruine kant om je wenkbrauw mee in te vullen. Ook handig aan deze verpakking is dat er een puntenslijper op de dop zit zodat je hem makkelijk bij kan slijpen mocht dat nodig zijn. Alleen de werking van het potlood vind ik toch echt minder, de kleur voor de wenkbrauwen vind ik te donker en te rood kleuren en hij is erg vettig waardoor hij snel vervaagt en vegen over het gezicht veroorzaakt als je per ongeluk eraan zit. Ook het potlood om een strakke wenkbrauw mee te maken is echt flut, de kleur klopt totaal niet met mijn huid – hij is bijna roze – en is niet tot nauwelijks te blenden. Nee dit potlood vind ik echt niks.

ELF Lifter & Filler voor de wenkbrauwen – € 4,00

 photo setelf2_zpsd14a06a6.png

ELF Lip Balm Tint Grapefruit

“Hydrateer je lippen met deze licht getinte balsem, bestaande uit extracten van kokos, druiven, shea boter en rijst-wax.” Klinkt goed! De verpakking stelde me alleen beetje teleur, vond het er echt een beetje goedkoop uitzien. Alsof een reisverpakking gevuld was met een rode lippenbalsem. Maar de substantie is dan wel weer fijn. Het heeft een licht dekking dat erg prettig aanvoelt op de lippen en het lekker zacht houdt, ideaal voor de koude winterdagen. De rode kleur ziet er misschien een beetje gewaagd uit, maar op de lippen zie je er bijna niks van terug. Dat kan een voordeel en nadeel zijn, het is maar net wat je mooi vind. Ik ben in ieder geval enthousiast over de werking! Oja, hij ruikt ook lekker zoet.

ELF Lip Balm Tint Grapefruit – € 2,50

 photo setelf5_zps9abd0367.png

Swatches van de producten, links het wenkbrauwpotlood, in het midden de prachtige blush die je ook perfect als highlighter zou kunnen gebruiken en rechts de lippenbalsem die een subtiel kleurtje afgeeft.

 photo setelf1_zps333f20cf.png

ELF Flawless Eyeshadow Beautiful Browns

Ik was heel erg benieuwd naar dit oogschaduw palette. Jullie weten ondertussen wel dat ik gek ben op natuurlijk tinten en daar hoort dit palette ook bij! Het is echt een ontzettend leuk palette voor weinig geld en ziet er leuk en duidelijk uit. In de oogschaduw staat waar je het voor kan gebruiken. Eerst dacht ik even dat de liner een vloeibare eyeliner was, maar dit is gewoon een donkere oogschaduw – ook goed als wenkbrauwpoeder te gebruiken -. Het doosje ziet er best aardig uit voor die prijs.

 photo setelf6_zps50719ecb.png

Aleen de swatches vallen me een beetje tegen en alleen de crease kleur ziet er erg mooi uit. Voor de rest is het echt een beetje magertjes met de pigmentatie. Ook als ik het aanbreng op mijn ooglid word het er niet beter van, zelfs niet met een basis eronder. Ook merk ik dat gedurende dag de oogschaduw steeds minder intens word en aan het einde van de dag zie je er nog maar vrij weinig van. Helaas, dit vind ik dus niet echt een aanrader qua oogschaduw.

ELF Flawless Eyeshadow Beautiful Browns – € 2,50

 photo setelf7_zps8bca3a52.png

De look is heel subtiel geworden omdat de kleuren niet echt spreken. Ook vind ik mijn wenkbrauwen niet echt een mooie kleur hebben, een beetje roodachtig. Wel ben ik echt fan van de blush en de lip balm tint! Het zijn gewoon leuke producten voor echt weinig geld!

 photo setelf8_zps2b134107.png

Ben je benieuwd wat er nog meer te krijgen is op de eyeslipsface.nl webshop? Neem dan zeker eventjes een kijkje! Oja, wil je toch aan bestellen, bestel dan ook zeker de geweldige € 1,- oogschaduw kwasten!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. De blush is mooi! Voor mij is ‘ie misschien net te licht, dat wel. Je wenkbrauwen zijn inderdaad net iets te rood, jammer. Maar toch lijken ’t me fijne producten!

  2. Toevallig vandaag nog even op de site gekeken. Maar eigenlijk wilde ik alleen de kwastjes kopen en dat is toch iets te weinig om echt te gaan bestellen. De blush is wel mooi. Ik heb zelf ook wel eens wat besteld en het meeste is wel aardig, met soms een hele fijne uitschieter!

  3. Jammer van het wenkbrauwpotlood, de blush is echt geweldig! Ik heb eigenlijk nog helemaal niks van ELF, misschien toch eens opzoeken op internet!

  4. Jammer van het eyeshadow palette, ziet er op het oog wel mooi uit! Maar dan blijf ik toch liever bij mijn favoriet: Catrice absolute nude palette.
    De kwasten van ELF zijn absolute aanraders! En zien er ook nog eens erg luxe uit! I love low budget met een uitstekende kwaliteit! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *