Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera

Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera

Merken zoals NIVEA en Dove kunnen in mijn ogen vrij weinig verkeerd doen, ik ben er gek op! Dove heeft sinds kort een nieuwe geur aan haar assortiment toegevoegd en dat is zeker een schot in de roos als je het mij vraagt. Ze pakken het ook meteen goed aan en komen met een shower gel, shower foam en twee soorten deodorants.

Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera

We willen het liefst de hele dag fris blijven toch? Zonder vieze geurtjes te ruiken of onaangenaam aan te voelen. Maar helaas gaat dat bij mij niet vanzelf, daar moet ik wel echt iets door doen. Het is vind ik belangrijk de huid goed te verzorgen en te verwennen en dat kan zeker met de nieuwe Go Fresh Peer en Aloë Vera lijn. Deze zijn zorgt voor optimale hydratatie van de huid en ruikt ook nog eens heerlijk naar frisse peer en aloë vera.

Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera

Dove Pear & Aloë Vera Anti-Transpirant Deo Spray & Roller – € 3,99

De collectie bestaat uit een viertal producten en daarvan zijn twee deodorant’s, een spuitflacon en een roller. Beide producten beloven hetzelfde maar hebben alleen een andere manier van aanbrengen. Het is dus maar net wat jij persoonlijk fijner vind. De deodorant verfrist, verzorgt, verzacht en beschermd de okselhuid. De deodorants bevatten één vierde aan hydraterende crème voor een bescherming tot wel 48 uur.

Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera

De producten van Dove zijn allemaal verrijkt met de Nutrium Moisture. Dit is een patent van Dove die er voor zorgt dat de huid optimaal gevoed wordt. Ik vind de deodorants van Dove altijd heel erg prettig, dat weten jullie ondertussen volgens mij allemaal al wel. Ik gebruik zelf altijd het liefst een spray, maar dat is persoonlijk. Beide producten zijn fijn in gebruik en werken heel goed tegen onaangename geurtjes en laten geen vlekken of strepen achter. De geur van de producten vind ik ook erg lekker, aanwezig maar zeker niet overheersend. Ik krijg er echt meteen een fris en zeker gevoel van. Ja, deze zijn echt heel erg lekker.

Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera

Dove Pear & Aloë Vera Hydraterende Foam – € 5,99

Dan hebben we natuurlijk ook nog twee producten voor onder de douche. We kenden de Shower Foam van Dove al in deze geur, maar nu is er ook nog een Shower Gel bijgekomen. Beide producten bevatten natuurlijk ook de Nutrium Moisture van Dove en in zepen zorgt deze stof ervoor dat de huidbarrière beschermd en versterkt wordt. Ook wordt de huid verstevigd door lipiden die ervoor zorgen dat de bovenste huidlagen aangevuld worden.

Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera

Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera

Dove Pear & Aloë Vera Douchecrème – € 3,59

Het verschil tussen beide geuren is natuurlijk de substantie. Hou je meer van een mousse of een gel? Ik vind de geur echt heerlijk van de producten, maar ik moet wel toegeven dat ik de mousse onder de douche soms een beetje muffig vind ruiken, erg jammer. Met de deodorant en de shower gel heb ik daar geen last van, maar met de mousse wel, heel apart. Maar beide producten voelen heerlijk zacht aan op de huid en zijn gewoon erg prettig in gebruik.

Dove Go Fresh Pear & Aloë Vera

De producten met de peer en aloë vera geur vind ik echt een leuke aanvulling op de collectie. Vooral omdat ze heel lekker fris maar toch ook zoet tegelijk ruiken. Ik gebruik ze dan ook met veel plezier op dit moment. De Dove Go Fresh producten zijn gewoon te koop bij de drogisterijen, supermarkten en bol.com. Hebben jullie al wat van de Dove peer en aloë vera geprobeerd en wat vonden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ik heb de deo gehad en vind ‘m wel oke, maar het is wat mij betreft zeker niet de meest bijzondere geur.
    De werking was zoals altijd bij Dove gewoon goed.

  2. Wat gek dat de mousse zo muf ruikt! De geur lijkt me erg lekker, ik ben benieuwd hoe ik het zelf vind ruiken :). De douchegel en deo wil ik wel eens proberen.

  3. Dove kan het bij eigenlijk niet fout doen met doucheproducten en crèmes. Heerlijke geuren, lekkere zachte texturen en fijne prijzen. Ik ben vooral benieuwd naar de showerfoam die je laat zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *