Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Review: Dior Miss Dior Rose N’Roses

Dior Miss Dior Rose N'Roses

Een van mijn favoriete geuren is de Miss Dior geur. Het is een vrij klassieke unieke geur die ik steeds meer ben gaan waarderen. Ik denk naarmate je ouder wordt je deze geur steeds meer gaat waarderen. Toen ik een paar weken geleden de nieuwe Miss Dior geur binnen kreeg was ik meteen nieuwsgierig, hoe zou deze ruiken? De naam verklapt het natuurlijk al een beetje, naar rozen.

Dior Miss Dior Rose N'Roses

Dior Miss Dior Rose N’Roses

De uitgestrekte meiroosvelden rondom Grasse bieden een adembenemend spektakel met hun eindeloze kleurschakeringen, variërend van roze tot heldere paarstinten. De ochtend is al aangebroken in het achterland van Grasse, maar de zachte zonnestralen hebben de brandende hitte van de lentemiddagen nog niet bereikt. Nee, het is net warm genoeg voor de meirozen, nog bedekt met dauw, om sierlijk één voor één open te gaan en hun krachtige, unieke geur te verspreiden. Een sprankelende, sensuele geur met een accent van honing en pittige peper. Een verrukkelijke geurexplosie die de lucht vult met een bedwelmend en duizelingwekkend parfum. Dit is het moment waarop de plukkers zich naar de velden haasten, want ze weten dat er geen tijd te verliezen is als ze de uniek rijkdom van de meiroos willen oogsten.

Oh mooie meiroos, begeerde bloem die de essentie van alle rozen in zich draagt. De meiroos is de onbetwiste koningin onder de rozen, een legendarische bloem die de ultieme schoonheid van de roos belichaamt en met haar tijdloze geur altijd symbool zal staan voor de liefde en schoonheid.

Dior Miss Dior Rose N'Roses

Miss Dior is echt een prachtige geur, niet alleen de geur zelf, maar ook de verpakking. Dit is echt een luxe fles die je neerzet voor de show en die gezien mag worden. Zelf heb ik er dan ook een speciaal plekje voor. Maar ook deze enorme fles van 150 ml is fantastisch om neer te zetten. De roze vloeistof in combinatie met het blanke glas en de zilveren strik maakt het ook helemaal af.

Dior Miss Dior Rose N'Roses

Dior Miss Dior Rose N’Roses Geurnoten

De nieuwe geur van Miss Dior is levendig en sprankelend. Dior omschrijft het zelf als een geur die naar liefde ruikt. Ik vind het een mooie en passende omschrijving. Als ik de geur ruik moet ik wel even wennen aan de sterke rozengeur, want dat ruik je echt meteen terug. De geur van rozen en de klassieke Miss Dior geur vermengen zich tot een heerlijke unieke, maar ook zeker krachtige geur.

Topnoten: Italiaanse mandarijn, bergamot, geranium
Hartnoten: meiroos, damascusroos
Basisnoten: witte musk

De geur is alleen verkrijgbaar in een eau de Toilette, maar ik moet toegeven, dat merk ik totaal niet qua sterkte van de geur. Hij is echt heel goed en duidelijk aanwezig. Zelf ruik ik hem niet meer aan het eind van de dag, maar ik krijg er de hele dag door complimenten over. De geur blijft echt heel erg goed hangen.

Dior Miss Dior Rose N'Roses

Naast de klassieke eau de Toilette spray heeft Dior deze geur ook in een handige roller zitten. In het begin dacht ik, wat moet je daar nou mee. Maar ik vind het tegenwoordig echt super handig. Ik neem altijd een roller mee op vakantie en voor in je tas is het ook ideaal. Rol even wat bij op je nek of polsen en je ruikt weer heerlijk naar deze bloemige geur.

Qua geur is de roller net zo sterk als de spray, daar hoef je het dus zeker niet voor te laten. En nog een voordeel, je doet er echt ontzettend lang mee want hij is zuinig in gebruik.

Dior Miss Dior Rose N'Roses

Prijzen en verkrijgbaarheid Dior Miss Dior Rose N’Roses

  • Dior Miss Dior Rose N’Roses eau de Toilette 50 ml – € 84,00
  • Dior Miss Dior Rose N’Roses eau de Toilette 100 ml – € 120,00
  • Dior Miss Dior Rose N’Roses eau de Toilette 150 ml – € 151,00
  • Dior Miss Dior Rose N’Roses eau de Toilette Roller-Pearl 20 ml – € 45,00

De Dior Miss Dior Rose N’Roses is vanaf nu te koop bij de luxere parfumerieën, warenhuizen en bol.com. Zelf moest ik even aan de vrij intense geur van rozen wennen, maar als je hem een tijdje draagt ga je er echt van houden.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *