Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Review: Dior DiorAddict Lip Glow Oil

Automatische concepten

Dior is één van mijn favoriete luxe cosmetica merken, ze komen steeds weer met prachtige producten op de markt. Sinds kort hebben ze de Dior Addict Lip Glow Oil gelanceerd. Een soort van lipgloss in de vorm van een olie met een subtiel kleurtje. Je kunt je voorstellen dat ik heel erg benieuwd was naar deze lip olie.

Automatische concepten

De Dior Lip Glow Oil is een glanzende lipolie die de lippen intens beschermt en de natuurlijke kleur van de lippen langdurig accentueert en versterkt. In de Dior Addict Lip Glow Oil zit de Color Reviver technologie verwerkt, hierdoor reageert de Lip Glow Oil direct op het vochtigheidsgehalte van de lippen. Daarnaast reageert het ook voor een kleur op maat en zorgt het voor een constante hydratatie. Het product belooft de lippen al in 5 dagen te herstellen en te hydrateren.

Automatische concepten

In totaal komen de Dior Addict Lip Glow Oils in 6 verschillende kleuren op de markt:

  • 001 Pink
  • 004 Coral
  • 006 Berry
  • 007 Raspberry
  • 012 Rosewood
  • 015 Cherry

Zelf heb ik de kleuren Coral en Rosewood gekregen, zo op het eerste gezicht kleuren die best veel uit elkaar liggen. Alleen de formule is vrij transparant zodat je op de lippen niet echt verschil ziet al zeg ik het zelf. Persoonlijk zou ik het dus zonde vinden om hiervan meerdere kleuren te kopen, want het verschil is niet echt duidelijk.

Automatische concepten

De verpakking ziet er natuurlijk weer chique en luxe uit, dat kan ook niet anders. De Lip Glow Oil zit in een herkenbare Dior verpakking en past ook goed bij de rest van alle producten.

Automatische concepten

De olieachtige textuur belooft niet te plakken en vet aan te voelen. Het is een mooie combinatie tussen een lipgloss en een lippenbalsem met een kleurtje. De verzorgende formule is verrijkt met kersenolie en vormt een beschermende laag tegen schadelijke invloeden van buitenaf en uitdroging. Het voedt de lippen met voedingsstoffen onmiddellijk, waardoor je heerlijke zachte lippen hebt.

Automatische concepten

Hier zie je de swatches van beide kleuren. Links zie je de kleur Rosewood en rechts Coral. Beide kleuren zijn best wel transparant en zoals ik al eerder zei zie je niet echt verschil op je lippen.

De formule belooft niet plakkerig of vettig te zijn, maar ik vind hem best wel plakken als ik eerlijk ben. Ook tijdens het aanbrengen vind ik hem best wel stroef aanvoelen. De lip oil heeft trouwens wel een heerlijke geur, de typische warme Dior geur die alle andere lipproducten ook hebben.

Automatische concepten

Rosewood

Rosewood geeft heel subtiel een kleurtje aan de lippen maar laat het vooral erg mooi glanzen. Ik vind het heel verzorgd staan.

Automatische concepten

Coral

Van de kleur Coral zie je niet zoveel terug op je lippen. Ik vind het gewoon een basic kleurtje.

Automatische concepten

En nadeel van de Dior Addict Lip Glow Oil vind ik wel dat het product heel stroperig uit de huls komt waardoor er vaak een druppel onder de applicator blijft hangen die dan in de schroefrand terecht komt waardoor het een vieze en plakkerige bedoeling wordt.

Daarnaast vind ik hem wel plakkerig en is het verwijderen ook echt een drama, je krijgt het er met een make-up remover (zelfs met olie) niet gemakkelijk af. De enige goede manier is dat het er gewoon af slijt.

Mijn lippen worden zeker zachter van de Dior Addict Lip Glow Oil, maar of ik het de € 37,00 waard vind? Nee dat niet. De kleuren zijn niet heel bijzonder en de formule vind ik niet baanbrekend. Voor dat geld zou ik een mooie Dior lipstick uitzoeken.

De Dior Addict Lip Glow Oil is te koop bij luxe parfumerieën zoals Douglas, ICI Paris en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Ik vind Dior een onwijs mooi merk, ook de verpakkingen zijn prachtig. Alleen zie ik op beide foto’s amper verschil, en dat bedrag geef ik toch dan liever uit aan een mooie Dior lipstick x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *