Zoek
Sluit dit zoekvak.

COLAB Droogshampoo’s

COLAB Droogshampoo’s

Droogshampoo, ik kan echt niet meer zonder! Ik helaas van mijzelf heel snel vet haar en ik heb ook nog eens futloos haar dat geen tot amper volume heeft, zeker nu het weer wat langer is geworden. Omdat ik graag twee vliegen in één klap sla gebruik ik graag een droogshampoo. Ten eerste om van mijn vettige slierten af te raken en om meer volume aan mijn haar te geven. Tot nu toe kom je eigenlijk alleen van Batiste en Andrélon droogshampoo bij de drogist kopen, maar er is nu een heel ander leuk merk bij, COLAB!

COLAB Droogshampoo’s

Ik moet eerlijk toegeven, toen ik deze verpakkingen zag moest ik meteen aan Batiste denken, gaat het merk zijn verpakkingen en naam omgooien? Maar niets is minder waar, COLAB is gewoon een heel nieuw merk en wordt netjes naast de Batiste en Andrélon droogshampoo’s bij de drogisterij te koop. Zoals ik al zei ben ik zelf gek op droogshampoo en deze verpakkingen maken het gebruik nog veel leuker, want ze zijn echt super vrolijk en kleurrijk.

Het merk COLAB komt uit de UK en is daar al een groot succes. Eigenlijk belooft het merk niet veel met haar droogshampoo’s, maar ik denk dat het vrij voor de hand liggend is wat ze doen. Maar wat wel belangrijk is dat ze beloven geen witte waas achter te laten, dat vind ik fijn! De droogshampoo’s zijn er in vier verschillende varianten:

COLAB Droogshampoo’s

COLAB Dry Shampoo Active – € 4,99

Deze variant is er voor om even je haar op te frissen als je actief bezig bent geweest, bijvoorbeeld na het sporten. Hij heeft amper een geur en dat maakt hem vrij basic. Wel heb ik het idee dat deze mijn haar het meest volume geeft en het wat stroever doet laten aanvoelen dan de andere. Dus mocht je veel volume willen hebben zou ik voor deze gaan!

COLAB Droogshampoo’s

COLAB Dry Shampoo Fresh – € 4,99

Fris haar is natuurlijk altijd fijn, tenminste dat geeft mij een zeker gevoel. Deze droogshampoo geeft mijn haar schoon uitziende lokken met een subtiel fris geurtje.

COLAB Droogshampoo’s

COLAB Dry Shampoo Paradise – € 4,99

De verpakking en de naam verraden het natuurlijk al een klein beetje, deze droogshampoo ruikt heel erg zoet. Het is maar of je er van houdt, maar anders is het zeker een goede combinatie.

COLAB Droogshampoo’s

COLAB Dry Shampoo Tropical – € 4,99

Ook deze variant is lekker zoet en brengt makkelijk aan op het haar. Het verschil tussen Tropical en Paradise vind ik niet heel groot, het is net even een ander soort zoete geur, het is maar waar je voorkeur naar uit gaat. Beiden vind ik trouwens wel lekker ruiken. Ze zijn sterk aanwezig qua geur, maar met haar vind ik dat altijd wel lekker.

COLAB Droogshampoo’s

En dan ziet zo mijn haar er uit na het sprayen met de droogshampoo. Mijn haar heeft meteen aanzienlijk meer volume maar mijn haar wordt toch een beetje mat. Het is zeker niet dat je een witte waas krijgt, maar de natuurlijke glans is wel een beetje verdwenen. Als je dat geen enkel probleem vind zijn deze droogshampoo’s zeker een aanrader!

COLAB Droogshampoo’s

Ik vind de droogshampoo’s van COLAB fijn. Ze werken prettig, hebben lekkere geuren, kosten niet al te veel, laten geen witte waas achter en zijn gewoon bij de drogist te koop. Wat vinden jullie van deze leuke en vrolijke droogshampoo’s?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Het kan zijn dat ik eroverheen gelezen heb, maar wat is de prijs van de deze droogshampoos? Ik ga de active variant proberen en testen of deze mijn favoriete batiste volume droogshampoo verslaat.

  2. Ik volg de mede-maakster van deze droogshampoo (Ruth Crilly) al een kleine twee jaar op youtube en ik vond het al die tijd frustrerend dat die shampoos nog niet in België te krijgen waren. Tot ik een aantal maand geleden het Kruidvat binnenliep en er daar een paar varianten lagen!
    Het is een betere droogshampoo dan eender andere die ik al gebruikt heb. Alleen, als je te dicht bij je haar spuit, kan er wel een klein wit waasje achterblijven.. maar met uitborstelen is dat weer weg. Toch nog 5 keer beter dan Batiste, vind ik.

    1. Hier hetzelfde Jvn, ik volg Ruth ook (van amodelrecommends) en behalve dat ze hele goede tips geeft, onder andere over dit merk waar ze ‘mede-eigenaar’ van is, is ze ook heel grappig! De moeite waard om haar op sm eens een bezoekje te brengen. Ik ben ook heel enthousiast over deze droogshampoo en vind vooral de geur Fresh lekker fris!!

  3. deze gaat ik kopen :D klinkt goed en ja hoe het eruit ziet maakt mij nooit zoveel uit het gaat mij er meer om wat het doet en of het goed is :D

  4. Deze droogshampoo’s vind ik echt geweldig! Ik volg ook (mede) oprichtster Ruth Crilly dus ik zat er al een tijd met smart op te wachten ;). Leuk weetje over de Active variant: die doet het ook heel goed om vóór het sporten te gebruiken als je daarna geen tijd hebt om het te wassen :).

  5. Ik blijf Batiste beter vinden voor mijn haar maar kan deze van Colab ook wel smaken. Zeker ’s morgens als je weinig tijd hebt is het handig dat je geen witte waas in je haren hebt! :-)

  6. Ik vond het eerst altijd onzin die droogshampoo, maar na een tijdje proberen, ben ik er helemaal gek op! Fijn om dan zon vergelijking te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *