Search
Close this search box.

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Op het gebied van mascara gebeurt nu veel, ik zie overal nieuwe soorten mascara’s voorbij komen. En dan niet nieuwe mascara’s met een nieuwe belofte, maar juist hele bijzondere verpakkingen die de mascara beter moet maken. We zagen bij Rimmel al de schudbare mascara en nu komt Clinique ook met een hele bijzondere mascara. Dit is een mascara waarbij jij zelf bepaald wat voor een look je wilt. Ga je voor een subtiele look, hou je het hedendaags of wil je echt even wat meer voor ’s avonds, het kan allemaal met maar één mascara!

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

De perfecte oplossing voor dag-naar-nacht, van doordeweeks naar het weekend wimpers, dat is het volgens Clinique. De nieuwe Lash Power Flutter-to-Full Mascara is een custom-fit mascara waarmee je verschillende looks kunt maken, van naturel uitwaaierende wimpers tot dikke, dramatische wimpers die 24 uur mooi blijven zonder uitlopen of vlekken. Door een nieuwe, innovatieve verpakking kun je met een simpele draai de borstelhaartjes compacter of losser maken en de hoeveelheid mascara bepalen die op het borsteltje terecht komt. Dat klinkt best handig! Helemaal nieuw is het idee niet, want je had al meerdere stappen mascara’s, maar in deze vorm heb ik het nog niet eerder gezien.

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Je hebt drie ‘standen’ op de mascara zitten, ééntje voor hele subtiele wimpers, een middenweg en ééntje waar je echt volle en lange wimpers van krijgt die ideaal zou moeten zijn voor een avondje uit. Alleen jullie kennen mij, dat is voor mij dus perfect voor overdag. Ik ben vooral heel erg benieuwd hoe het werkt en óf het ook werkt. Clinique staat best bekend om haar goede mascara’s dus ik ben ook erg benieuwd naar deze variant.

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Dit is het borsteltje, zo op het eerste gezicht een heel simpel borsteltje met gewone haartjes, niet meteen heel erg bijzonder. De haartjes zijn trouwens wel vrij kort, daar ben ik wel fan van want dat geeft naar mijn idee altijd meer volume. Laten we hem gaan testen!

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Mijn wimpers met de Clinique mascara op de eerste ‘stand’.

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Mijn wimpers met de Clinique mascara op de tweede ‘stand’.

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Eerlijk? Ik ben best verbaast door deze mascara, hij heeft een mooi subtiel effect en het effect met de laatste ‘stand’ geeft echt duidelijk een groot verschil. De mascara brengt makkelijk aan, klontert niet en separeert de wimpers mooi. De mascara belooft ook 24 uur lang te blijven zitten en dat doet hij ook! Hij gaat er wel alleen erg slecht af met een make-up remover en onder de douche met water brokkelt hij er helemaal in stukjes af, dat vind ik wel een minpuntje.

Clinique Lash Power Flutter-to-Full Mascara

Ik ben dus tevreden over deze mascara, alleen zelf zou ik hem niet zo snel kopen. Niet omdat hij slecht is, dat zeker niet, maar ik weet van mijzelf dat ik alleen de ‘stand’ voor de volle wimpers zal gaan gebruiken en dan heeft de mascara eigenlijk geen meerwaarde voor mij. Hou je wel van van afwisseling, dan is deze mascara zeker geschikt voor jou! De mascara is voor € 28,50 te koop bij onder andere Douglas, ICI Paris XL en andere parfumeriën.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

15 reacties

  1. Ik vind het altijd zo raar dat ze 24 uur beloven, normaal heb je het toch niet 24 uur op je ogen zitten? Haha, heel apart! wel zonde dat het er zo moeilijk afgaat.

  2. Ziet er goed uit! Vooral de tweede stand inderdaad. Ik zou hem ook niet kopen, omdat ik ook maar één stand zou gebruiken en dan vind ik €28,- nogal duur voor een mascara.

  3. Ik zie helaas de foto’s niet ? Ben wel fan van de bruine high impact clinique mascara. Ivm de prijs koop ik ze altijd als ici Paris een leuke actie heeft

  4. Het is een tubing mascara! Die blijven zitten als een huis maar kun je heel simpel verwijderen met warm water. Ideaal, bedankt voor je post. Het is altijd een zoektocht naar tubing mascara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *