Search
Close this search box.

Chloé Love Story Les Mini

Chloé Love Story Les Mini

Chloé, het is en het blijft echt een prachtig merk dat me elke keer weer in zijn greep heeft. Ik vind echt alles van het merk mooi, de kleding, de tassen, de accessoires en natuurlijk ook de geuren. Nu baal ik nog steeds iedere dag als een stekker dat mijn huid niet even goed op de Chloé geuren reageert waardoor ze niet ruiken zoals het hoort, maar Love Story gaat eigenlijk altijd wel goed. En ik laat jullie iets super schattigs zien, want Chloé heeft ook mini parfum flesjes!

Chloé Love Story Les Mini

Chloé Love Story Les Mini

Chloé fleurt het zomerseizoen op met de My Little Chloés. Met hun charmante, kleine flacons is ‘het liefde op het eerste gezicht’ en veroveren zij meteen het hart van iedere vrouw. Dit seizoen staan er drie Chloé geuren in the my little chloé picture:

  • Chloé Eau de Parfum
  • Chloé Love Story
  • Chloé Fleur de Parfum

Chloé eau de parfum is een sensuele, poederige geur, Chloé Love Story is een romantische, vrolijke geur en Chloé Fleur de parfum is intens en sensueel. Het zijn trouwens de originele geuren, dus ze hebben geen andere twist dan de normale geuren in grote verpakkingen.

Chloé Love Story Les Mini

Ik kreeg van het PR bureau de mini verpakking van de Love Story toegestuurd die een prachtige verpakking heeft. Ik kreeg er ook nog een super leuk make-up tasje bij die er ook perfect bij past. Het tasje is helaas niet te koop maar ik vond hem wel heel erg leuk om erbij op de foto te doen. Het flesje is echt super schattig en heeft een inhoud van 2o ml. Wat natuurlijk niet veel is, maar ik had eigenlijk iets van maximaal 15 ml verwacht, dus dat valt me echt mee.

Chloé Love Story Les Mini

De flesjes hebben de looks van het origineel, maar dan natuurlijk een stuk kleiner en op zakformaat. Zo zou je hem eventueel makkelijk mee kunnen nemen in je tas, koffer of op vakantie!

Chloé Love Story Les Mini

Alle My Little Chloé’s hebben een inhoud van 20 ml en zijn te koop voor € 35,00 wat ik een acceptabele prijs vind. Chloé is natuurlijk een echt luxe merk en daar betaal je gewoon wat meer voor, maar ik vind 35 euro een nette prijs. De My Little Chloé’s zijn vanaf nu te koop exclusief ICI Paris XL.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ik ben altijd al een Chloé fan geweest, ik vind bijna al hun geuren wel geslaagd. Prachtige flacon’s ook altijd, dat maakt het toch wel af.
    Jammer dat dit trio niet te verkrijgen is incl. Het toilet tasje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *