Chloé Love Story Les Mini

Chloé Love Story Les Mini

Chloé, het is en het blijft echt een prachtig merk dat me elke keer weer in zijn greep heeft. Ik vind echt alles van het merk mooi, de kleding, de tassen, de accessoires en natuurlijk ook de geuren. Nu baal ik nog steeds iedere dag als een stekker dat mijn huid niet even goed op de Chloé geuren reageert waardoor ze niet ruiken zoals het hoort, maar Love Story gaat eigenlijk altijd wel goed. En ik laat jullie iets super schattigs zien, want Chloé heeft ook mini parfum flesjes!

Chloé Love Story Les Mini

Chloé Love Story Les Mini

Chloé fleurt het zomerseizoen op met de My Little Chloés. Met hun charmante, kleine flacons is ‘het liefde op het eerste gezicht’ en veroveren zij meteen het hart van iedere vrouw. Dit seizoen staan er drie Chloé geuren in the my little chloé picture:

 • Chloé Eau de Parfum
 • Chloé Love Story
 • Chloé Fleur de Parfum

Chloé eau de parfum is een sensuele, poederige geur, Chloé Love Story is een romantische, vrolijke geur en Chloé Fleur de parfum is intens en sensueel. Het zijn trouwens de originele geuren, dus ze hebben geen andere twist dan de normale geuren in grote verpakkingen.

Chloé Love Story Les Mini

Ik kreeg van het PR bureau de mini verpakking van de Love Story toegestuurd die een prachtige verpakking heeft. Ik kreeg er ook nog een super leuk make-up tasje bij die er ook perfect bij past. Het tasje is helaas niet te koop maar ik vond hem wel heel erg leuk om erbij op de foto te doen. Het flesje is echt super schattig en heeft een inhoud van 2o ml. Wat natuurlijk niet veel is, maar ik had eigenlijk iets van maximaal 15 ml verwacht, dus dat valt me echt mee.

Chloé Love Story Les Mini

De flesjes hebben de looks van het origineel, maar dan natuurlijk een stuk kleiner en op zakformaat. Zo zou je hem eventueel makkelijk mee kunnen nemen in je tas, koffer of op vakantie!

Chloé Love Story Les Mini

Alle My Little Chloé’s hebben een inhoud van 20 ml en zijn te koop voor € 35,00 wat ik een acceptabele prijs vind. Chloé is natuurlijk een echt luxe merk en daar betaal je gewoon wat meer voor, maar ik vind 35 euro een nette prijs. De My Little Chloé’s zijn vanaf nu te koop exclusief ICI Paris XL.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  chucky1012
  19 juni 2017 at 07:28

  Zo een schattige flacon met mooi tasje.

  Xoxo

 • Reply
  Susan
  19 juni 2017 at 08:49

  Zo’n schattige fles!

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  19 juni 2017 at 09:10

  De flacons van Chloé vind ik echt prachtig altijd! Dit formaat is inderdaad handig om mee te nemen in je tas :)

 • Reply
  Varenka
  19 juni 2017 at 09:25

  Ik ben altijd al een Chloé fan geweest, ik vind bijna al hun geuren wel geslaagd. Prachtige flacon’s ook altijd, dat maakt het toch wel af.
  Jammer dat dit trio niet te verkrijgen is incl. Het toilet tasje.

 • Reply
  Mariska
  19 juni 2017 at 09:28

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt :) Ik heb deze geur echt nog nooit geroken volgens mij, ben wel benieuwd.

 • Reply
  rachel
  19 juni 2017 at 09:33

  ik ben echt een Chloé fan!! en deze zal ook wel in mijn collectie gaan komen :D

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  19 juni 2017 at 09:50

  Zo leuk die kleine flaconnetjes! Te schattig!

 • Reply
  Leah
  19 juni 2017 at 10:48

  Handig en schattig. Kleine flaconnetjes vind ik altijd veel handiger, die krijg ik tenminste op haha.

 • Reply
  checkeredblouse
  19 juni 2017 at 14:13

  De verpakking is inderdaad heel mooi en best praktisch zo een kleine verpakking.

 • Reply
  Britt
  20 juni 2017 at 14:23

  Ik ben zelf niet zo fan van de parfums van dit merk, maar de verpakking scoort wel punten bij mij!

 • Laat een reactie achter