Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Catrice Zensibility

Review: Catrice Zensibility

Zen staat voor bewust leven. Je concentreren op wat echt belangrijk is. Zen is de onmisbare tegenkracht in onze snel veranderende wereld en belichaamt het verlangen naar vrede en harmonie in het dagelijks leven. Dat is de missie van deze nieuwe collectie van Catrice, vandaar ook de naam Zensibility. De collectie ligt vanaf half mei tot en met half juni in de winkels en is vrij zacht in zijn kleuren, maar wel met een erg uitgebreide collectie!

Review: Catrice Zensibility

Zoals ik al zei is het een vrij complete collectie met onder andere een mooi oogschaduw palette, een blush, lipstick, mooie kleuren nagellak en ga zo maar door. Ik ontving een eyeliner en een kwast en een handige kwastenhouder. Tijd om jullie de producten te laten zien. Ben je nou benieuwd naar de hele collectie? Dan verwijs ik je even door naar dit artikel.

Review: Catrice Zensibility

CATRICE ZENSIBILITY EYE LINE-ART PEN – € 3,59

Dot Design. Een eyeliner met een extravagante triple ball tip. De unieke vorm van de vilten tip zorgt voor een nauwkeurige applicatie van stippen en lijnen, maar ook van individuele kunstwerkjes. Dat is wat Catrice over deze eyeliner zegt. Op het eerste gezicht ziet het er gewoon uit als een simpele eyeliner in een zwarte kleur. Maar je moet toch echt even de punt zien, want zoiets heb ik nog niet eerder gezien. Ik vraag me dan ook af hoe je hier netjes lijnen mee kunt zetten.

Review: Catrice Zensibility

Want dit is de punt, drie soorten bolletjes op elkaar vormen deze eyeliner. Ik vind het maar een maf idee en het lijkt me ook niet echt heel erg prettig werken. Ja, misschien om stipjes te zetten, maar wie doet dat nou?

Review: Catrice Zensibility

De eyeliner belooft een long-lasting formule te hebben die goed blijft zitten. En daar is geen woord aan gelogen, zelf met een make-up remover met olie ging hij er amper af. Deze moet je echt van je ogen af boenen. De eyeliner is zelf ook goed gepigmenteerd en geeft veel kleur af. Alleen een strakke lijn er mee zetten met een mooie wing gaat lastig worden.

Review: Catrice Zensibility

En inderdaad, een subtiel uiteinde van de eyeliner op de huid is er niet bij. Je kunt er perfect een streep mee maken, maar hem subtiel laten aflopen of beginnen zit er niet bij. Daar moet je echt even een andere eyeliner voor gebruiken. De eyeliner heeft een goede intense zwarte kleur en blijft perfect zitten, maar wil je er een mooie wing mee maken kun je hem beter skippen.

Review: Catrice Zensibility

CATRICE ZENSIBILITY BLENDING EYE SHADOW BRUSH – € 2,99

Catrice omschrijft deze kwast als een simpele oogschaduw kwast, alleen ik vind het meer een grote pencil brush of een stugge blending brush. Hij zit in een leuk etuitje die mooi samenhangt met de collectie. Hij heeft een lang handvat waardoor hij fijn in de hand ligt om simpel mee te werken.

 

Review: Catrice Zensibility

Ik vind de kwast persoonlijk fijn om mijn highlighter mee aan te brengen onder mijn wenkbrauw en dit dan samen te blenden met de donkerdere kleur oogschaduw in de crease. Maar het is natuurlijk persoonlijk waarvoor je hem fijn vindt. Het is een zachte kwast die niet heel hard is, maar ook niet super zacht. Maar het is zeker een bruikbare kwast!

Review: Catrice Zensibility

CATRICE ZENSIBILITY BRUSH BAG – € 4,99

Dit is handig, een tasje waar je je kwasten in kan opbergen of mee kan nemen voor op reis! Het is een mooie zwarte en klassieke verpakking die geen doorn in het oog is. Hij is lekker handzaam dus kan prima mee in je wat grotere toilettas! Ideaal, want dan kan ik straks mooi mijn kwasten meenemen op vakantie zonder dat ik ze los in mijn toilettas stop.

Review: Catrice Zensibility

Alleen van dat idee kwam ik snel terug, mijn eigen kwasten zijn de lang voor deze kwastenhouder, er passen alleen wat kortere kwasten in, balen! Heb je dus kleine kwasten en wil je die meenemen? Dan is deze kwastenhouder zeker iets voor jou en hij ziet er ook nog eens erg leuk uit niet?

Review: Catrice Zensibility

Review: Catrice Zensibility

Look met de eyeliner, voor de rest heb ik het heel simpel gehouden. De eyeliner is zoals ik zei heel intens en mooi zwart. Van een afstandje zie je trouwens niet dat de eyeliner niet netjes een wing heeft. En hij blijft de hele dag zo vast als een huis zitten, dat is een groot pluspunt!

Review: Catrice Zensibility

Ik vind de Catrice Zensibility een leuke collectie, maar naar mijn idee zitten er niet echt hardlopers bij die je meteen moet hebben. Het is een leuke basic collectie met een aantal hebbedingetjes die handig zouden kunnen zijn. De collectie ligt vanaf half mei tot en met half juni in de winkels. Gaan jullie nog wat scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. De vormgeving vind ik wel heel mooi, de uitwerking is zo te lezen iets minder. Ik denk niet dat hier iets tussen zit wat ik nou graag zou willen hebben.

  2. Bij de swatches van de eyeliner werd ik heel enthousiast, totdat je begon over de afwerking. Heel jammer. Als je er een perfecte lijn mee kon zetten had ik deze zeker aangeschaft. Ook jammer dat je kwasten te lang zijn voor de etui. Hele fijne review heb je geschreven! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *