Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Catrice Trilling Me Softly

 photo Softly_zps552c5628.png

De nieuwe collectie van Catrice ligt in de winkels, tijd om een kijkje te nemen dus! Ik moet eerlijk zeggen dat ik de collectie niet heel erg spannend vond, maar toch heb ik wat dingetjes mee naar huis genomen. Ik had op Instagram gevraagd wat jullie wilden zien. En daar kwamen wel de lipsticks en oogschaduw paletten uit. Bij deze dus die producten en de Cat Eyes Eyeliner Pen waar ik zelf wel benieuwd naar was.

 photo Softly1_zps605d50df.png

Trilling Me Softly Wet Shine Stain – € 3,99

Ik dacht eerst dat het lipsticks waren, maar dat was toch niet zo. Het zijn hele dekkende lipglossjes met een heerlijk zoete geur. De kleuren die op de verpakking staan zijn wat mij betreft totaal misleidend want het komt totaal niet overeen met de kleur die in de verpakking zit, een beetje jammer! Maar toch zijn ze wel de moeite waard.

 photo Softly7_zpsbd350a82.png

 photo Softly8_zps9bec1f0c.png

Zoals je ziet zijn het drie mooie lipglossen in een leuke en vrolijke verpakking. Zoals je ziet komen de kleuren op de verpakking totaal niet overeen met de kleuren die je straks op je lippen aanbrengt. Voor de rest vind ik de verpakking praktisch en het werkt erg makkelijk aan te brengen.

 photo Softly9_zps6d1fd8d6.png

De lichtste kleur is Innocent, een prachtige lief roze kleur die meteen mijn hart heeft gestolen. Hij dekt prachtig, is wel plakkerig maar niet te. Hij blijft door het plakkerige goed op mijn lippen zitten en ziet er gewoon erg mooi uit! Zeker een aanrader om te kopen!

 photo Softly10_zps87803a1c.png

Dan hebben we nog een prachtige rode kleur Thrilling. Je moet er van houden of niet, maar de kleur is wel erg heftig en gaaf. Dekt perfect op de lippen en het lijkt net of je een lipstick op hebt met veel glans!

 photo Softly11_zps63530561.png

De laatste mooie wijn rode kleur is Fatal, dekt ook prachtig en is toch ook wel weer een gewaagdere kleur. Je moet het natuurlijk wel durven dragen.

 photo Softly2_zpse2b41240.png

Thrilling Me Softly Absolute Eye Colour Trio – € 3,89

Dan zitten er ook nog twee prachtige trio oogschaduws in de collectie, waarmee je zeker een mooie look mee kunt maken!

 photo Softly3_zpsd139b95a.png

Soft Thrill is een mooi palette met wat subtielere donkere kleuren.

 photo Softly12_zps66ce811f.png

Helaas zie je de matte kleur totaal niet en de shimmers zijn ook niet geweldig gepigmenteerd.

 photo Softly15_zpsb9222126.png

Op de ogen zie je er helaas vrij weinig van terug…

 photo Softly4_zps06555a72.png

Dan hebben we nog het Gentle Thrill, een prachtig nude palette. Ik vind de kleuren combinatie erg mooi!

 photo Softly13_zps6c46b8cc.png

Maar helaas, ook deze swatches zijn niet echt veel belovend. Als ik jullie was zou ik deze dus lekker laten liggen, Catrice stelt me echt teleur met deze kwaliteit oogschaduws.

 photo Softly5_zps619fff67.png

Thrilling Me Softly Cat Eyes Eyeliner Pen – € 3,59

Hier was ik zelf heel erg benieuwd naar, of dit nou een fijne eyeliner pen is. Het is een deep black kleur, hij moet dus goed zwart zijn. Ook was ik benieuwd hoe een dikkere stift zou werken omdat ik tot nu toe alleen maar dunne heb gehad.

 photo Softly6_zpsbbd9bbcc.png

 photo Softly14_zps8bcd4c7a.png

Deep Black? Ik vind hem helaas niet echt dekkend, maar je kan er wel mooi mee tekenen. Of je hem nou dun of dik wilt, het kan allemaal heel makkelijk!

 photo Softly16_zpsb73c0d4d.png

Maar ik was ontzettend verrast toen ik hem gebruikte op mijn ooglid. Hij liet een prachtig zwart lijntje achter en hij blijft er goed op zijn plek zitten!

Ik raad jullie dus zeker de lipgloss aan en de eyeliner pen, de oogshaduw zou ik lekker laten liggen. De Catrice Thrilling Me Softly is vanaf nu te koop bij onder andere de Kruidvat en Trekpleister. Kijk hier voor het hele product overzicht.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

41 reacties

  1. Toen ik voor het schap stond heb ik deze allemaal laten liggen en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Niet zo spannend! :(
    Van de nagellakjes nam ik er wel twee mee (de nude en de donkerrode) en die bevallen wel erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *