Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Catrice Travelight Story

Review: Catrice Travelight Story

Er ligt weer een nieuwe Catrice collectie in de schappen, namelijk de Travelight Story collectie. Ik vind het dit keer zelf echt een prachtige collectie met mooie producten en ook leuke producten. Ik nam natuurlijk het pareltje van een oogschaduw palette mee naar huis en een hele bijzondere verkoelende matterende primer. Benieuwd wat ik van de producten vind? Kijk dan snel verder!

Review: Catrice Travelight Story

Mocht het allemaal een beetje weggezakt zijn, hier vind je het volledige overzicht van de collectie met bijbehorende prijzen. Het is een leuke en complete collectie waarmee veel mensen uit de voeten kunnen. Natuurlijk is het oogschaduw palette de echte eyecatcher, maar de rest vond ik ook erg leuk en interessant. Laten we als eerst met deze bijzondere primer beginnen.

Review: Catrice Travelight Story

CATRICE TRAVELIGHT STORY COOL & MATT PRIMER STICK – € 3,99

Dit is echt heel gek spul, het is namelijk een primer in een stickvorm. Nou zou je denken, dat is niet gek toch? Nee, dat is het ook niet, maar als je de stick over je gezicht laat glijden voelt het echt heel bijzonder. Het voelt heel koud aan waardoor je een lekkere verkoeling krijgt. Het voelt zelfs zo lekker aan dat ik er mee blijf smeren. Je kunt het aanbrengen als een matterende primer onder je foundation maar ook gewoon over je schone gezicht ter verkoeling. Ik weet niet hoe ze het doen, maar het voelt echt heerlijk.

Het verkoelen werkt dus en is enorm prettig – vooral met dit warme weer – maar hoe zit het met het matterende effect. Ik moet zeggen dat mijn gezicht wel een stuk minder snel gaat glimmen en dat mijn foundation ook wel iets langer blijft zitten, maar aan het eind van de dag glim ik wel weer gewoon. Verwacht er wat dat betreft geen wonderen van.

Review: Catrice Travelight Story

Review: Catrice Travelight Story

CATRICE TRAVELIGHT STORY EYE SHADOW PALETTE – € 6,99

Dit oogschaduw palette is natuurlijk wel het pareltje van de collectie. He is een vrij compact palette met daarin 12 verschillende nude tinten met verschillende finishes. Op het eerste gezicht ziet het palette er prachtig uit en heeft het best wat diversiteit wat betreft bruine en nude tinten. Ook bevat het palette een dubbele applicator en een grote spiegel in de deksel. Laten we gaan kijken naar de swatches van de oogschaduws die ook best poederig zijn.

Review: Catrice Travelight Story

Review: Catrice Travelight Story

Review: Catrice Travelight Story

Ik had al een aantal reviews gelezen over dit oogschaduw palette en daar waren de reacties niet al te enthousiast. Nou moet ik zeggen dat ik dat heel erg mee vind vallen en de swatches en goed uit vind zien. Ze zijn niet verbazingwekkend goed, maar wel dik in orde, zeker voor dat geld. Maar ik ben wel benieuwd of de kleur op het ooglid en tijdens het blenden oké blijft.

Review: Catrice Travelight Story

Review: Catrice Travelight Story

En helaas valt dat behoorlijk tegen. De kleuren blenden makkelijk met elkaar maar verliezen daardoor ook veel kleur en wordt het vrij eentonig. Ik heb voor deze look de donkerste kleur bruin gebruikt in de arcadeboog en je ziet er eigenlijk amper wat van, dat vind ik jammer. Zonde dat de swatches prima in orde waren maar dat de oogschaduws op het ooglid toch kwaliteit inleveren.

Review: Catrice Travelight Story

Ik vind de primer van de collectie verrassend fijn en vooral het verkoelende effect vind ik positief en erg lekker. Het is trouwens niet dat er menthol in zit en je gezicht daarna blijft tintelen, het voelt net alsof er een ijsblokje over de huid gaat en als het uitgesmeerd is houdt het verkoelende effect weer op. Het oogschaduw palette ziet er natuurlijk prachtig uit, maar de kwaliteit op het ooglid vind ik jammer. Er zijn genoeg vergelijkbare paletten te koop die het beter doen, daar zou ik dus maar naar gaan kijken. De Catrice Travelight Story ligt vanaf nu in de winkels bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Die primer in stickvorm klinkt erg bijzonder, maar ik hoef hem niet per se te proberen. Jammer dat de oogschaduws hun intensiteit verliezen op het ooglid.

  2. Wat grappig dat die primer zo’n verkoelend effect geeft! Het palette had ik al eerder negatief voorbij zien komen, dus die kunnen we in ieder geval overslaan.

  3. Oh dat is zo jammer. Ik vind de kleurenselectie van het palette echt heel mooi. Jammer dat de pigmentatie niet goed is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *