Search
Close this search box.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

De nieuwe collectie genaamd Soleil D’Été van Catrice ligt op dit moment in de winkel en dit is een collectie met hele mooie warme glazen. De metallic trend is op dit moment helemaal hot en dat zie je ook terug komen in deze collectie. Ik moest eerst even wennen aan deze trend, maar ik begin het steeds meer te waarderen. Vandaag laat ik jullie de Soleil D’Été Metalip Colours zien in de drie verschillende kleuren. Zoals ik al zei, ik moest er even aan wennen, maar stiekem vind ik het heel erg mooi!

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Als ik aan metallic lipsticks denk, denk ik meteen aan die hele lichtroze lippen met zo een verschrikkelijke witte glans, niet iets wat ik nou mooi vind. Of aan de hele donkerbruine lippen met een metallic glans, dat is ook niet echt aan mij besteed. Maar deze lipsticks maken me oprecht blij! Ten eerste omdat de verpakking heel erg mooie en chique uitziet, dat trekt natuurlijk meteen. Maar ook de kleuren van deze lipsticks zijn mooi gekozen, ze zijn namelijk wat subtieler.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

In de collectie vind je drie verschillende kleuren metallic lipsticks: Nude Metal Mood, Meet MEtal en Brown Sundown. De namen zeggen al wat voor een kleuren het zijn, je hebt een nude tint, een mooie roze tint en een bruine tint.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Als je de lipstick uit de huls draait zie je hele mooie kleuren tevoorschijn komen. Door de metallic glans zit er een mooi marble patroon in de lipstick zelf, het geeft net even wat extra’s. Alleen je ziet wel meteen dat de kleuren vrij veel op elkaar lijken, dat had misschien wel iets meer uit elkaar mogen liggen.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Van links naar rechts zie je de kleuren Nude Metal Mood, Meet MEtal en Brown Sundown. Zoals ik al dacht liggen de kleuren vrij dicht bij elkaar en dat vind ik wel jammer. Als je een limited edtion uitbrengt vind ik dat het wel iets diverser had gemogen, maar dat is natuurlijk mijn mening.

De kleuren voor de rest vind ik mooi en ze hebben een vrij subtiele dekking. De lipsticks zijn vrij hard waardoor er niet zo heel erg snel kleur vanaf komt, je moet dus wel een paar keer over de huid heen gaan voor het gewenste resultaat. Maar als je van een heel subtiel glansje houdt is het prima, wil je echt een wat heftigere dekking moet je echt even de lipstick opbouwen.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Nude Metal Mood

Aan deze finish moest ik toch wel even wennen, als je hem meerdere lagen aanbrengt is hij vrij heftig en heeft bij een gouden gloed. Maar hij misstaat zeker niet.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Meet MEtal

Dit vind ik denk ik de mooiste tint, een subtiele roze kleur die goed bij mijn lippen past met een mooie glans, ik ben fan!

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Brown Sundown

En dan hebben we nog deze bruine kleur, deze vind ik ook mooi! Hij is net niet zo heftig als de eerste variant en glanst mooi. Zeker een aanrader!

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Ik had het van te voren niet verwacht, maar deze lipsticks vind ik eigenlijk wel heel erg mooi. Misschien moest de metallic trend nog even bij mij landen, maar dat eenmaal gedaan te hebben kan ik het wel waarderen! De lipsticks zijn makkelijk aan te brengen en op te bouwen in intensiteit. Ze blijven niet heel erg lang zitten maar slijtage valt niet heel erg op dus je hoeft het niet meteen bij te werken na een hapje of een drankje. De lipsticks zijn vanaf nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor € 3,99.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Ik vind die goudkleurige verpakkingen op zich al prachtig en zo’n wat neutraler kleurtje spreekt me ook wel aan. Bij jou vind ik de lipsticks wel mooi staan, maar zelf laat ik ze toch even aan me voorbijgaan. Ik moet nog een beetje wennen aan de metallic finish ;)

  2. In deze kleur combinatie’s vind ik metalic echt prachtig, zeker boven verwachting. Ze staan je allemaal wel super mooi vind ik.

  3. Het is dat ik in de titel al gezien had dat het om Catrice lipsticks ging, anders had ik het niet verwacht, ze zien er echt zo luxe uit op de foto! Ik kan me voorstellen dat je er even aan moest wennen, die metallic glansjes, zou ik zelf ook hebben, maar toch vind ik ze erg mooi staan. Het is weer eens wat anders.

  4. Die tweede vind ik je het mooiste staan, die anderen twee vind ik toch niet heel veel voor je doen. Ik vind het een lastige trend. Ik houd gewoon heel erg van matte lipsticks. Staat mooi, blijft lang goed zitten. Gewoon top. Die metallic glans vind ik bij sommige lipsticks wel mooi, bij deze van Catrice vind ik ze het net te veel.

  5. De verpakking is heel mooi zeker voor die prijs. De kleuren zijn niet te gepigmenteer, wat ik wel beter vind bij zo een metallic kleur. Leuke vondst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *