Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

De nieuwe collectie genaamd Soleil D’Été van Catrice ligt op dit moment in de winkel en dit is een collectie met hele mooie warme glazen. De metallic trend is op dit moment helemaal hot en dat zie je ook terug komen in deze collectie. Ik moest eerst even wennen aan deze trend, maar ik begin het steeds meer te waarderen. Vandaag laat ik jullie de Soleil D’Été Metalip Colours zien in de drie verschillende kleuren. Zoals ik al zei, ik moest er even aan wennen, maar stiekem vind ik het heel erg mooi!

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Als ik aan metallic lipsticks denk, denk ik meteen aan die hele lichtroze lippen met zo een verschrikkelijke witte glans, niet iets wat ik nou mooi vind. Of aan de hele donkerbruine lippen met een metallic glans, dat is ook niet echt aan mij besteed. Maar deze lipsticks maken me oprecht blij! Ten eerste omdat de verpakking heel erg mooie en chique uitziet, dat trekt natuurlijk meteen. Maar ook de kleuren van deze lipsticks zijn mooi gekozen, ze zijn namelijk wat subtieler.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

In de collectie vind je drie verschillende kleuren metallic lipsticks: Nude Metal Mood, Meet MEtal en Brown Sundown. De namen zeggen al wat voor een kleuren het zijn, je hebt een nude tint, een mooie roze tint en een bruine tint.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Als je de lipstick uit de huls draait zie je hele mooie kleuren tevoorschijn komen. Door de metallic glans zit er een mooi marble patroon in de lipstick zelf, het geeft net even wat extra’s. Alleen je ziet wel meteen dat de kleuren vrij veel op elkaar lijken, dat had misschien wel iets meer uit elkaar mogen liggen.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Van links naar rechts zie je de kleuren Nude Metal Mood, Meet MEtal en Brown Sundown. Zoals ik al dacht liggen de kleuren vrij dicht bij elkaar en dat vind ik wel jammer. Als je een limited edtion uitbrengt vind ik dat het wel iets diverser had gemogen, maar dat is natuurlijk mijn mening.

De kleuren voor de rest vind ik mooi en ze hebben een vrij subtiele dekking. De lipsticks zijn vrij hard waardoor er niet zo heel erg snel kleur vanaf komt, je moet dus wel een paar keer over de huid heen gaan voor het gewenste resultaat. Maar als je van een heel subtiel glansje houdt is het prima, wil je echt een wat heftigere dekking moet je echt even de lipstick opbouwen.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Nude Metal Mood

Aan deze finish moest ik toch wel even wennen, als je hem meerdere lagen aanbrengt is hij vrij heftig en heeft bij een gouden gloed. Maar hij misstaat zeker niet.

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Meet MEtal

Dit vind ik denk ik de mooiste tint, een subtiele roze kleur die goed bij mijn lippen past met een mooie glans, ik ben fan!

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Brown Sundown

En dan hebben we nog deze bruine kleur, deze vind ik ook mooi! Hij is net niet zo heftig als de eerste variant en glanst mooi. Zeker een aanrader!

Catrice Soleil D’Été Metalip Colour

Ik had het van te voren niet verwacht, maar deze lipsticks vind ik eigenlijk wel heel erg mooi. Misschien moest de metallic trend nog even bij mij landen, maar dat eenmaal gedaan te hebben kan ik het wel waarderen! De lipsticks zijn makkelijk aan te brengen en op te bouwen in intensiteit. Ze blijven niet heel erg lang zitten maar slijtage valt niet heel erg op dus je hoeft het niet meteen bij te werken na een hapje of een drankje. De lipsticks zijn vanaf nu te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor € 3,99.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Romy
  15 augustus 2017 at 07:26

  Ik vind die goudkleurige verpakkingen op zich al prachtig en zo’n wat neutraler kleurtje spreekt me ook wel aan. Bij jou vind ik de lipsticks wel mooi staan, maar zelf laat ik ze toch even aan me voorbijgaan. Ik moet nog een beetje wennen aan de metallic finish ;)

 • Reply
  Willemse
  15 augustus 2017 at 07:30

  In deze kleur combinatie’s vind ik metalic echt prachtig, zeker boven verwachting. Ze staan je allemaal wel super mooi vind ik.

 • Reply
  bychristiana
  15 augustus 2017 at 08:02

  Het is dat ik in de titel al gezien had dat het om Catrice lipsticks ging, anders had ik het niet verwacht, ze zien er echt zo luxe uit op de foto! Ik kan me voorstellen dat je er even aan moest wennen, die metallic glansjes, zou ik zelf ook hebben, maar toch vind ik ze erg mooi staan. Het is weer eens wat anders.

 • Reply
  TypischKim
  15 augustus 2017 at 08:15

  De tweede is nog wel oké, maar ik sla zelf deze lipsticks over. Wel leuk dat Catrice dit soort specialere lipsticks uitbrengt!

 • Reply
  femketje
  15 augustus 2017 at 08:19

  ik zou ze zelf eerder als lipstick topper gebruiken denk ik :3

 • Reply
  Fleur
  15 augustus 2017 at 08:25

  Ik vind ze helaas helemaal niet mooi staan, dus die sla ik over.

 • Reply
  chucky1012
  15 augustus 2017 at 08:54

  Zulke prachtige kleuren en mijn favoriet is de eerste ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Mariska
  15 augustus 2017 at 09:04

  Wat een mooie foto”s heb je gemaakt! De kleuren zijn niet zo mijn ding, maar het is inderdaad ook niet lelijk.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  15 augustus 2017 at 09:32

  Fijne review! Dit zijn echt totaal niet mijn kleuren helaas..

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  15 augustus 2017 at 10:18

  Mooie foto’s heb je gemaakt! Maar deze finish is niks voor mij helaas.

 • Reply
  Jessie
  15 augustus 2017 at 10:21

  hoi, bedankt voor je review, jou staat het :)
  ik sla deze over..

 • Reply
  Laura
  15 augustus 2017 at 11:34

  Die tweede vind ik je het mooiste staan, die anderen twee vind ik toch niet heel veel voor je doen. Ik vind het een lastige trend. Ik houd gewoon heel erg van matte lipsticks. Staat mooi, blijft lang goed zitten. Gewoon top. Die metallic glans vind ik bij sommige lipsticks wel mooi, bij deze van Catrice vind ik ze het net te veel.

 • Reply
  checkeredblouse
  15 augustus 2017 at 12:58

  De verpakking is heel mooi zeker voor die prijs. De kleuren zijn niet te gepigmenteer, wat ik wel beter vind bij zo een metallic kleur. Leuke vondst

 • Reply
  Yvonne
  15 augustus 2017 at 18:20

  Ben blij dat het hip is, want ik houd hiervan! Lippen lijken meteen voller en veel glans op de ogen is met mijn ‘rijpe’ huid geen optie. ;)

 • Reply
  Britt
  15 augustus 2017 at 23:24

  Ik ben blij dat het matte eindelijk een beetje wordt achtergelaten, ik ben fan!

 • Reply
  nicolished
  16 augustus 2017 at 13:56

  Normaal vind ik zulke glans helemaal niks in een lipstick, maar wauwie wat zijn deze mooi zeg.

 • Laat een reactie achter