Review: Catrice Rough Luxury

Review: Catrice Rough Luxury

Deze maand ligt de Catrice Rough Luxury collectie in de schappen. Een collectie met vrij natuurlijke tinten in een bijzonder jasje. De pareltjes uit de collectie zijn toch wel de twee verschillende soorten oogschaduw paletten en de gradation blush. Ik laat jullie vandaag een oogschaduw palette zien met natuurlijke tinten en de prachtige blush.

Review: Catrice Rough Luxury

Vanaf begin februari tot en met begin maart kun je deze collectie vinden in de winkels van Kruidvat in zowel Nederland als België. Wil je even je geheugen opfrissen en kijken wat er allemaal in deze collectie zat, bekijk dan even deze preview van de collectie. Daar vind je alle producten met bijbehorende prijzen. Zoals ik al zei laat ik jullie het Rough Elegance oogschaduw palette zien en de Aurora Polaris Gradation Blush zien.

Review: Catrice Rough Luxury

De verpakkingen zien er vrij standaard voor Catrice uit, maar ze zijn wat opgeleukt door zilveren details die de collectie wat winters en luxe laat uitstralen. Ik vind het trouwens ook heel leuk dat de blush een patroontje heeft. De doosjes zijn gemaakt van stevig plastic en gaan niet zomaar stuk. Ik vind het er prima uitzien, past perfect bij het totaal plaatje van de collectie.

Review: Catrice Rough Luxury

CATRICE ROUGH LUXURY SOFT BAKED EYE SHADOW – € 4,89

Er zijn twee verschillende oogschaduw paletten het Rough Elegance palette met bruine tinten die je hier op de foto ziet. En je hebt nog het Arctic Shadows palette met meer grijze tinten. De paletten bevatten beiden drie verschillende tinten die voor een mooie ooglook zorgen. De oogschaduws zijn gebakken en vaak staat dat garant voor een goede pigmentatie. Ik ben benieuwd!

Review: Catrice Rough Luxury

De oogschaduws zijn ontzettend zacht van stuk en zijn inderdaad fantastisch gepigmenteerd. Ziet er heel goed uit! Als ik dan nog een klein puntje van kritiek mag hebben vind ik de twee bruine kleuren wel erg veel op elkaar lijken. Zonde als er maar 3 kleuren in een palette zitten. De donkerste kleur had van mij wel wat donkerder gemogen.

Review: Catrice Rough Luxury

CATRICE ROUGH LUXURY GRADATION BLUSH – € 3,99

Het pareltje van de collectie is toch wel weer deze blush. Ik weet niet waarom, maar elke keer zijn die blushes het weer die het doen. Dit is een prachtige kleuroverlopende blush met een bijzondere opdruk. Ik vind hem er echt ontzettend tof uitzien. Het leuke is ook aan zo een blush dat je zelf kan kiezen of je hem heftig aanzet of juist wat subtieler

Review: Catrice Rough Luxury

Net zoals de oogschaduw is de blush ook heel erg zacht van structuur, maar wel wat meer poederig. De kleuren zijn ook ontzettend goed gepigmenteerd en zien er heel goed uit. Een blush waar je zeker wat aan hebt zo op het eerste gezicht.

Review: Catrice Rough Luxury

Mijn wang zonder blush.

Review: Catrice Rough Luxury

Mijn wang met de blush! Hij laat een prachtige subtiele gloed achter die er heel erg mooi uitziet. In het echt is hij wat heftiger, maar door het wisselende zonlicht in mijn kamer ziet hij er wat subtieler uit. Je kunt de blush heel goed blenden en uitwerken, zo kun je er dus voor kiezen of je heb subtiel aanbrengt of wat heftiger.

Review: Catrice Rough Luxury

Ook de oogschaduw behoudt perfect zijn pigmentatie, ook met het blenden. Maar de look vind ik wel een beetje eentonig door dat de kleuren vrij dicht op elkaar liggen. Dat vind ik nog steeds jammer.

Review: Catrice Rough Luxury

En full-face ziet het er gewoon uit als een hele simpele en alledaagse look, helemaal perfect!

Review: Catrice Rough Luxury

Ik vind de producten van de Catrice Rough Luxury collectie er heel erg leuk uitzien, maar ze zijn niet meteen bijzonder. Je hoeft er niet echt voor naar de winkel te rennen, want waarschijnlijk heb je al iets vergelijkbaars qua effect in de kast liggen. Maar heb je een zwak voor leuke verpakkingen, dan ben je bij deze collectie zeker aan het goede adres. Gelukkig is de kwaliteit ook dik in orde en zul je zeker geen miskoop doen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Bianca
  17 februari 2016 at 07:14

  Vooral de blush vind ik erg mooi ook qua uiterlijk, hopelijk kan ik die nog scoren :-)

 • Reply
  chucky1012
  17 februari 2016 at 07:28

  Prachtige kleuren en zo goed gepigmenteerd!

 • Reply
  Dionne
  17 februari 2016 at 07:56

  Ik vind de blush best heftig, maar de verpakkingen zijn mooi!

 • Reply
  mariëlle
  17 februari 2016 at 08:04

  Mmm ik denk er eigenlijk hetzelfde over als jij, ik heb ook niets gekocht hiervan!

 • Reply
  Maaike
  17 februari 2016 at 09:13

  Ik vind ze ook niet heel bijzonder, en vooral omdat die kleuren in het palette dus erg op elkaar lijken. Maar ik moet zeggen dat ik wel een gaaf blush palette heb gehaald bij Catrice gisteren!

 • Reply
  Nathalie | WantForWellness.com
  17 februari 2016 at 09:31

  Ik stond gisteren ook deze oogschaduw te swatchen, en ik dacht precies hetzelfde! En inderdaad, ook “goh heb ik niet al voldoende producten in die kleur?”

 • Reply
  jeapiebel
  17 februari 2016 at 09:48

  Als je zoveel hebt is het ook logisch dat je op een gegeven moment alle kleuren al in de kast hebt liggen. ;-) Ik heb deze collectie al in de winkel gezien en ik vind het echt een super mooie kleur en goed pigment. Waarom ik het niet heb gekocht, weet ik ook niet..

 • Reply
  Eva
  17 februari 2016 at 10:00

  Hmm het ziet er super uit qua pigmentatie! Misschien morgen toch maar even langs de Kruidvat om ze te bekijken! :-)

 • Reply
  Inayabeauty
  17 februari 2016 at 10:59

  Idd leuke verpakking, die blush ziet er mooi uit..

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  17 februari 2016 at 11:17

  Ze zien er mooi uit op het 1e gezicht maar ik zou er inderdaad niet voor naar de winkel rennen omdat ze echt MUSTHAVE zijn! Helaas, maar het lijken me verder prima items.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  17 februari 2016 at 12:03

  De blush vind ik erg leuk maar het oogschaduwpalette vind ik tegenvallen. Helaas vind ik het vaak zo bij catrice dat kleuren erg dicht bij elkaar liggen.

 • Reply
  irene
  17 februari 2016 at 12:32

  Ik vind ze beide zo mooi he!! X

 • Reply
  Manon
  17 februari 2016 at 14:14

  De blush is zo pretty !

 • Reply
  Elles
  17 februari 2016 at 14:22

  Prachtige collectie! Een hele natuurlijke serie, inderdaad. Ze hebben toch wel iets speciaals met zich meegebracht.
  Liefs,
  Elles

 • Reply
  Nicole
  17 februari 2016 at 14:33

  Zoals je zegt, het zijn leuke producten maar niet echt heel bijzonder. Ik sta er in ieder geval niet van te springen en het zouden niet snel m’n go to producten worden, maar ze zien er zeker niet slecht uit!

 • Reply
  Ilona
  17 februari 2016 at 16:14

  Die blush is echt geweldig! Helaas heb ik de collectie nog niet in de winkel zien liggen, dus ik houd het in de gaten. X

 • Reply
  Varenka W
  17 februari 2016 at 17:26

  Ziet er mooi uit.
  Leuk gefotografeerd zo met die snoep hartjes.
  X

 • Reply
  Kelly
  17 februari 2016 at 18:22

  Ze zien er erg goed uit! Inderdaad fijn voor een alledaagse look

 • Reply
  BeautyOpinie
  17 februari 2016 at 21:13

  Ik vind dit hele leuke producten maar zoals je het omschrijft voelt het voor mij ook, ik ga niet gelijk naar de winkel rennen omdat ik de producten niet bijzonder genoeg vind. Misschien heb ik al wel te veel make-up producten haha

 • Reply
  Evelien
  17 februari 2016 at 23:23

  Ik heb best al een heel tijd niks meer gekocht van Catrice, maar hierdoor gaat het wel weer kriebelen. Mooie producten, en mooie kleuren ook! Misschien toch even kijken in de winkel :)

 • Reply
  femketje
  18 februari 2016 at 00:12

  ik heb zelf heel deze le laten staan, was zelfs niet zo enthousiast over de blush.. geen idee waarom maar ik skip ‘m!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  18 februari 2016 at 15:48

  De verpakking is inderdaad leuk, maar de producten zelf zijn niet zo vernieuwend! Ook vind ik de blush veel te roze!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  19 februari 2016 at 14:29

  Deze twee producten en de lipstick maken dat ik het moeilijk heb om mij aan mijn limited spending te houden… volhouden!

 • Laat een reactie achter