Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

Een paar weken geleden liep ik door de Kruidvat heen en zag daar de nieuwe Catrice Marina Hoermanseder (ik blijf het maar een gekke naam in het Nederlands vinden) liggen. Een collectie die mijn sinds tijden weer aansprak door de prachtige verpakkingen en bruikbare en mooie producten. Helaas door mijn vermoeidheid had ik niet de kracht om achter de computer te kruipen en kwam een review er maar niet van. Maar dan nu eindelijk, een review van de Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow en Highlighter!

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

De collectie bestaat uit een paar prachtige producten die meteen je aandacht trekken. Ben je benieuwd naar de hele collectie, dan kan je die hier bekijken. Ik moet zeggen dat ik de collectie op beeld leuker vond dan in het echt en kreeg niet een warm gevoel bij alle producten. Alleen het oogschaduw palette vond ik erg mooi en de highlighter parels doen het natuurlijk ook altijd goed. Ik nam beide producten mee naar huis om te testen!

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

Vooral het oogschaduw palette ziet er prachtig uit aan de binnenkant. Het heeft vier verschillende kleuren door elkaar met een mooi patroon. De parels zien er natuurlijk ook schattig uit met alle lieve pastelkleurige balletjes in een bakje. Ja, aan het uiterlijk van de verpakkingen is zeker aandacht besteed. Maar dat moet ook wel als je samenwerkt met een bekende ontwerpster!

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

Catrice Marina Hoermanseder Highlighting Pearls – € 3,99

Wat ik het eerste dacht toen ik deze highlighting pearls zag is, wat een kleine verpakking! Ik had een wat groter doosje verwacht met wat meer inhoud. Dit is echt een klein doosje die in de palm van je hand past. De verpakking is zo klein dat er niet eens een grotere kwast in past, dat is wel jammer. Maar het uiterlijk ziet er wel prachtig uit met de mat witte dop en rosé gouden opdruk.

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

Maar de binnenkant maakt gelukkig veel goed, de parels zien er namelijk prachtig uit en hebben een hele mooie kleur voor een highlighter. De kleur is wel vrij koel dus daar moet je wel van houden of naar op zoek zijn. Ik vind het altijd wel een nadeel met van die parels dat het niet zoveel make-up afgeeft en je vaak meerdere laagjes moet aanbrengen voor het gewenste resultaat.

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

Zoals je kan zien zie je dat meteen terug aan de swatch en is deze vrij licht en transparant. Maar fijn vind ik wel dat het niet zo een kalkerige swatch is. Wellicht is hij heel erg mooi met het licht erop!

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

CATRICE MARINA HOERMANSEDER EYESHADOW PALETTE – € 4,99

Natuurlijk is het pronkstuk van de collectie het oogschaduw palette met een geweldige verpakking die ik echt heel erg mooi vind. Maar wel weer erg klein en compact net zoals de highlighter. Maar aan de andere kant is dat ook wel weer prettig omdat het dan niet zoveel loze ruimte in beslag neemt. Het doosje is makkelijk te openen met een stevige sluiting en kan je prima mee onderweg nemen.

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

Het doosje is zo compact omdat er verder geen applicators in zitten. Als je goed kijkt zie je vier verschillende oogschaduw kleuren. Ik vind het er mooi uitzien maar helaas wel jammer dat het weer allemaal zo dicht bij elkaar ligt, op het oog zie je daar vaak amper iets van terug en dat vind ik jammer.

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

En met de swatches zie je het meteen terug, van de diversiteit van kleuren is amper wat te zien. Ook de pigmentatie is ook niet denderend, nee het oogschaduw palette stelt me toch een beetje teleur.

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

Hier zie je mijn wang met alleen bronzer.

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

En hier met bronzer en de highlighter. Gelukkig licht de highlighter mooi op met het licht erop en maakt het een mooi product dat ik je zeker kan aanraden!

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

De oogschaduw is ook mooi maar helaas wel heel erg subtiel. Ik heb de donkere kleur link aangezet om er nog enigszins diepte in te krijgen. Het is zeker een mooi palette voor iedere dag maar ik denk dat iedereen deze tinten wel zo een beetje in haar bezit heeft.

Catrice Marina Hoermanseder Eyeshadow & Highlighter

Op het eerste gezicht is de Catrice Marina Hoermanseder collectie prachtig. Maar ik vind beide producten niet zo geweldig dat je er voor naar je winkel moet rennen. En ook zijn de producten niet vernieuwend, hoeveel highlighter parels hebben Essence en Catrice de laatste tijd al uitgebracht? Het oogschaduw palette ziet er prachtig uit, maar de inhoud vind ik toch wat tegenvallen en wederom niet vernieuwend. De collectie is vanaf nu te koop bij de Kruidvat.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  VarenkaW
  23 april 2017 at 11:42

  Wat een prachtige foto’s!
  Ik vind de verpakking heel mooi en ben het met je eens dat de opening van de highlighter wat klein is.
  Bij mij blijven er soms ook pareltjes in mn kwast hangen, maar het resultaat vind ik dan wel weer mooi.

 • Reply
  femketje
  23 april 2017 at 12:03

  ik vind de verpakkingen wel catchy, maar de producten zelf niet zo spannend helaas!

 • Reply
  Britt
  23 april 2017 at 12:44

  Ik vind het op zich mooie producten, ik heb de highlighter gekregen voor mijn verjaardag maar nu ik hem zo zelf heb ben ik er wel heel erg blij mee!

 • Reply
  rachel
  23 april 2017 at 13:46

  het ziet er mooi uit maar heb er mee in mijn handen gestaan en mehh nee terug gelegd ;)

 • Reply
  Annika
  23 april 2017 at 15:43

  Ik vind de parels wel heel erg mooi!

 • Reply
  Sarah
  23 april 2017 at 21:02

  De producten vallen wel mee, maar het oogschaduw palletje ziet er zo mooi uit. Die naam though…

 • Reply
  chucky1012
  24 april 2017 at 11:26

  Mooie producten!
  Prachtige subtiele look.

 • Reply
  Laura
  24 april 2017 at 17:04

  Jammer dat die oogschaduw kleuren zo licht zijn.. Mag van mij wel beetje diepte in. Die highlighter ziet er wel mooi uit, denk alleen niet dat die balletjes handig zijn voor mij! Die laat ik vast pleuren haha.

 • Reply
  Mira
  2 mei 2017 at 21:32

  Fijne review. Ik baalde enorm dat alles hier in de winkel enorm beschadigd was (zo aso) maar heb nu het idee dat ik toch weinig gemist heb.

 • Laat een reactie achter