Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Kaviar Gauche

Catrice Kaviar Gauche

Dit is alweer de derde keer dat Catrice samenwerkt met het mode merk Kaviar Gauche. Voorgaande jaren brachten ze prachtige collectie’s uit en dit jaar doen ze het ook weer. De verpakkingen zien er bijzonder mooi en luxe uit en trekt je meteen. Dit jaar zijn met meer accessoires dan make-up producten maar zijn zeker niet minder bruikzaam.

Catrice Kaviar Gauche

Catrice Kaviar Gauche

De collectie bestaat dit jaar vooral uit kwasten en een handig opberg etui voor de kwasten. Om er toch nog iets van make-up aan toe te voegen heeft Catrice voor een gouden highlighter gekozen en een mooie oogschaduw palette, waar je de kwasten natuurlijk ook goed bij kunt gebruiken. Ik kreeg het oogschaduw palette, twee kwasten en het handige etui toegestuurd.

Catrice Kaviar Gauche

Catrice Kaviar Gauche

Catrice Kaviar Gauche

CATRICE KAVIAR GAUCHE EYE SHADOW PALETTE – € 5,99

De stijl van Kaviar Gauche komt goed naar voren in dit oogschaduw palette met zachte bruintinten. De kleuren hebben glanzende bruine tinten en passen goed bij elkaar. Het palette ziet er echt geweldig uit en is echt een pareltje voor in je stash. De oogschaduws hebben een zachte structuur en geven prima kleur af. De swatches zien er goed uit, maar niet bijzonder. Ook tijdens het aanbrengen merk je dat de kleuren wat vervagen tijdens het blenden, dat vind ik wel jammer.

Catrice Kaviar Gauche

CATRICE KAVIAR GAUCHE EYE BLENDER BRUSH – € 3,99

Deze kwast is bedoeld om je oogschaduw mooi mee te blenden. Hij voelt ontzettend zacht aan en ziet er natuurlijk prachtig uit met het nep lederen handvat en de gouden accenten. De kwast zelf vind ik wel wat karig, hij is vrij dun en niet heel erg stevig, hij werkt gewoon niet heel erg fijn, jammer.

Catrice Kaviar Gauche

CATRICE KAVIAR GAUCHE BLUSH & CONTOUR BRUSH – € 5,59

Met deze kwast kun je gemakkelijk je blush, bronzer of highlighter mee aanbrengen. Ik vind het een prima kwast en hij werkt fijn. En natuurlijk ziet deze kwast er ook geweldig uit, dat is vooral een groot pluspunt.

Catrice Kaviar Gauche

Catrice Kaviar Gauche

CATRICE KAVIAR GAUCHE BRUSH BAG – € 5,99

En dan hebben we nog dit leuke etui waar je de kwasten in kan opbergen. Zelf vind ik dit echt super handig voor als ik weg ga mijn kwasten in mee te nemen. Want mijn kwasten zijn niet altijd even schoon en zo hoef ik mijn kwasten niet los in mijn toilettas mee te nemen. Dat bespaart een hoop gesmeer in mijn tas dat kan ik je wel vertellen. En daarnaast ziet dit etui er ook gewoon heel erg mooi uit.

Catrice Kaviar Gauche

Catrice Kaviar Gauche

Zoals je hier al wel kan zien is de oogschaduw behoorlijk vervaagd tijdens het blenden en de kwast blend een beetje strepig de kleuren. De schuine kwast werkt wel gewoon prima.

Catrice Kaviar Gauche

Ik vind de Catrice Kaviar Gauche vooral een hele mooie collectie in plaats van een kwalitatief goede collectie. De producten zien er geweldig mooi uit, maar de kwaliteit is wel iets minder al zeg ik het zelf. Ben je opzoek naar mooie make-up om neer te zetten? Dan moet hier zeker even bij gaan kijken. Wil je liever kwalitatief goede producten? Zoek dan even verder. De Catrice Kaviar Gauche is nu te koop bij de Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *