Search
Close this search box.

Catrice IcoNails Gel Lacquer

Catrice IcoNails Gel Lacquer

Binnenkort gaat Catrice een groot deel van haar nagellak assortiment vervangen door deze nieuwe en bijzondere lakken, namelijk de ICOnails. Dit zijn lakken die zonder top- en base coat zeven dagen beloven te blijven zitten. Ze komen in 36 kleuren en je kunt er ook nog een speciale top coat bij kopen die de lak tot 10 dagen perfect laat zitten. Hier was ik heel erg benieuwd naar dus testte het meteen uit!

Catrice IcoNails Gel Lacquer

Catrice IcoNails Gel Lacquer

Op het eerste gezicht vind ik de lakken er erg mooi uitzien, chique en strak. Het logo op de voorkant ziet er mooi en stijlvol uit. Wel zijn de potjes naar mijn idee wat aan de kleinere kant. Volgens mij zat er normaal rond de 15 ml in en nu is het nog maar 10,5 ml geworden, maar corrigeer me als ik het fout heb.

Catrice IcoNails Gel Lacquer

Zoals ik al zei komen er dus 36 nieuwe ICOnails kleuren die de standaard lakken in het Catrice assortiment gaan vervangen. De kleuren zijn mooi en divers en zie er zeker een paar pareltjes tussen zitten. Ik vind het leuk dat er ook meteen zo lekker veel kleuren tussen zitten.

Catrice IcoNails Gel Lacquer

Zelf heb ik twee kleuren gekregen om de lakken te testen en ik ben natuurlijk razend benieuwd of deze lak tot 7 dagen perfect blijft zitten. Ik heb de kleuren Nails On Fire gekregen en de kleur Want To Be My Brightes-maid?

Catrice IcoNails Gel LacquerHet leuke is dat je de dop van de verpakking kan halen en dan een klein handig rondje krijgt waar je makkelijk en precies mee kan lakken. Ik moet altijd als ik zulke verpakkingen zie meteen aan Chanel en Dior denken. Ik vind dat Catrice het echt goed heeft gedaan met de verpakking.

Catrice IcoNails Gel Lacquer

De nagellakken zijn verrijkt met açai olie en hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Op het eerste gezicht ziet dit er allemaal geweldig uit, ben echt super benieuwd naar de werking!

Catrice IcoNails Gel Lacquer

Want To Be My Brights-maid?

Wat een lieve en zachte kleur is dit zeg. Als je iemand bent die van subtiele kleurtjes houdt ben je met deze kleur aan het goede adres, wel jammer dat hij niet echt dekt.

Catrice IcoNails Gel LacquerNails On Fire

Dit is lekker een opvallende kleur. Het is een beetje een mix tussen oranje en rood, maar wel heel erg mooi. Hij dekt eingelijk al prima met één laagje maar voor de zekerheid heb ik er toch twee aangebracht.

Catrice IcoNails Gel Lacquer

En dan de grote vraag, hoe doet de nagellak het? Daar kan ik een kort antwoord op geven, dramatisch. Ik had eerst mijn nagels gelakt met de nude kleur en die was aan het eind van de dag al op meerdere plekken gechipt, niet echt mooi. Ik dacht dat ik gek was of misschien wel iets fouts had gedaan dus test de dag daarna de rode variant uit. Ik had ’s ochtends mijn nagels gelakt en aan het eind van de dag zag het er al zo uit. Vrij veel kleine chips en flinke tip wear. Ik dacht, ach laat ik het een dagje langer testen, maar toen viel echt alles er helemaal af, wat een dramatische nagellak!

Catrice IcoNails Gel Lacquer

Een lak dat zonder top- of base coat tot 7 dagen blijft zitten, ik geloof er in dat het ooit zal komen, maar voor Catrice is het duidelijk nog te vroeg geweest. Helaas heb ik de top coat niet ontvangen en heb ik die nog niet kunnen testen, maar teleurstellend vind ik het zeker. De Catrice ICOnails Gel Lacquer zijn vanaf binnenkort in het vaste assortiment van Catrice te vinden voor € 2,99 per stuk en de speciale top coat voor €3,99 per stuk. Wat vinden jullie van deze lakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

 1. Mijn ervaring is dat geen enkele lak solo goed blijft zitten. Ik gebruik altijd een basiscoat en gel topcoat van Essence en dan blijft nagellak wel tot een week goed zitten.

 2. Als je een lakje van Catrice koopt dan weet je dat de kwaliteit iets minder is dan bijvoorbeeld Essie of O.P.I. Je betaald dan ook een stuk minder. En ik denk dat als het zelfs de duurdere merken niet lukt om lakken te maken die zolang blijven zitten het Catrice voor een kwart van de prijs ook niet lukt. Daarnaast ligt de duur van de lak ook voor een groot deel aan de conditie van de nagel. Wel leuk artikel waarin alles duidelijk naar voren komt! Alleen jammer dat je de naam van de lak de hele tijd verkeerd schrijft. Lijkt me een kwestie van op het potje kijken? Nu gaat de woordgrap verloren. Het is “Want to be my brightsmaid?” Maakt een hoop verschil.

  1. Dat klopt, maar toch beloven ze het en dan ben ik natuurlijk benieuwd of het werkt en het werkt dus blijkbaar niet. En excuses van de verkeerde naam, verkeerd gelezen ;)!

   1. Jaa! Tuurlijk! Ben ook blij dat jij het test, dat scheelt weer een miskoop haha. Bedoelde meer dat ik niet verbaasd was over de uitkomst van de test.

 3. ben enthousiast over de kleuren en verpakking alleen idd jammer van het niet 7 dagen blijven zitten maarja was een beetje te verwachten toch ;)

 4. Jammer zo, maar mss kan het wel als je ook de topcoat draagt.
  Ik heb van catrice de ultra stay top en basecoat. Dan blijft het ook een week goed zitten, op wat tipwear na.Helaas wordt dit topcoat heel snel stroperig :(

 5. De gel lakjes van Essence blijven met topcoat een week zitten dus de prijs heeft er niet zoveel mee te maken. Ik las laatst dat die van Chanel bijvoorbeeld een drama zijn. En die kosten bijna drie tientjes…

 6. In de “normale” oude lakjes zat 10ml (net even gekeken), dus je krijgt wel een halve ml extra! Daarnaast vind ik de kleuren wel heel mooi die er allemaal bijkomen, en aangezien ik toch vaak wissel van nagellak kan ik denk ik wel leven met een paar dagen tipwear. Misschien dat ik er toch een paar ga halen!

 7. Jammer dat het al zo snel ging chippen! Klinkt als een normale nagellak. Die overleeft het ook niet zonder base- en topcoat. Zag de kleuren al voorbij komen op insta, jammer dat ze niet werken zoals beloofd! De huidige lijn vind ik sowieso wel chill qua houdbaarheid. Zeker als je er nog een topcoat aan toevoegt.

 8. Ik wist niet dat Catrice de nagellakjes ging vervangen! Wel beetje jammer, koop ze namelijk graag want ze zijn goedkoop en blijven bij mij altijd best goed zitten voor een paar dagen (daarna wil ik toch weer iets anders haha).
  Ben benieuwd hoe de nieuwe me zullen bevallen, ga zeker eentje uitproberen!
  Ik vroeg me nog wel af, bij de ‘oude’ nagellakjes deden ze in de zoveel tijd de collectie vernieuwen qua kleurtjes, gaat dat bij de nieuwe nagellakjes ook gebeuren of doen ze dat niet meer?

 9. Ten eerste: de nagellak blijft tót zeven dagen zitten, het kan dus ook korter zijn dan zeven dagen.

  Met deze tips blijft je nagellak wel langer zitten (waarschijnlijk geen week, maar een dag of vijf blijft het bij mij toch wel mooi):

  – Ontvet je nagels grondig (heel belangrijk! als je vette nagels hebt blijft de lak niet eens een dag goed zitten).
  – Gebruik een primer als je broze nagels hebt, hierdoor hecht de lak beter
  – Gebruik een basecoat om je nagels te beschermen tegen de kleur van de lak
  – Breng twee lagen van je lak naar keuze aan
  – Lak goed over de tops van je nagels heen, dit voorkomt dat de lak na een paar dagen al chipt
  – Breng een topcoat aan, dit beschermt je lak en zorgt voor een mooie glans.

 10. Ik heb hem met een top en basecoat op op vakantie, en nu na 6 dagen heb ik m’n eerste chip (en ik zwem in de zee en in het zwembad). Zonder was het bij mij er ook zo af. Maar mét top en base coat is ie super!!

  1. Ik vind het ook top! Met de topcaot blijft het echt dagen lang goed zitten, dag of 5 zeker en dat vind ik voor gewone nagellak (zeker voor deze prijs) echt helemaal prima!.Kleur dekt super, ik ben fan!

 11. Met een simpele basecoat is de nagellak echt supersterk. Op de tenen blijft ie echt weken zitten. Op de vingers zeker 7 dagen zonder chips. Wel met de bijbehorende topcoat. De meeste kleuren zijn in 1 x dekkend. Alle duurdere nagellakken zijn veel minder in kwaliteit zoals opi en essie

 12. Ik heb verschillende kleuren gekocht en zowel top en basecoat gebruikt. Ook de randjes van de nagels goed gelakt, maar het mocht niet baten, langer dan 2 a 3 dagen houdt de nagellak niet. Chips, chips en nog eens chips. Daardoor kan ik wel sneller mijn andere kleurtjes uitproberen. Voor het geld hoef je het niet te laten in ieder geval en ik vind de kleuren super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *