Review: Catrice Haute Future

 photo Catrice-Haute-Future_zpsef0e3db3.png

Sinds deze maand ligt de nieuwe Catrice Haute Future in de winkels. Een collectie met allemaal futuristische kleuren die je naar een andere dimensie brengen. Ik zelf vond de collectie niet heel boeiend in het persbericht, maar de producten in het echt zagen er echt fantastisch uit! Ik nam een paar producten mee naar huis om aan jullie te laten zien.

 photo Catrice-Haute-Future1_zps9b50299e.png

Catrice Haute Future Baked Eyeshadow – € 3,89

In de collectie zitten drie verschillende kleuren oogschaduw, een bruine, zilver en groene kleur. De oogschaduws zijn gebakken en dat betekend meestal een goede pigmentatie! De kleur iROSEdescent ziet er erg mooi uit met paars/bruine tinten. Erg warm en met het licht ziet fantastisch uit.

 photo Catrice-Haute-Future2_zps0949482f.png

De kleur ziet er echt fantastisch uit en de kleuren lopen mooi in elkaar over. De oogschaduw is lekker zacht van structuur. Fijn vind ik ook dat de oogschaduw niet brokkelt als je er met je vinger of kwast overheen gaat. Deze kleur is echt fantastisch!

 photo Catrice-Haute-Future5_zpse8ff4ea3.png

Catrice Haute Future Blush Pearls – € 3,99

Dan denk ik wel de topper van de collectie, de blush pearls. De laatste tijd zie je de pareltjes vaak terug bij Essence en Catrice, maar vaak vind ik ze toch een beetje tegenvallen. Eerlijk gezegd had ik ook niet echt heel erg veel verwacht van deze parels, maar ik ben echt verrast door de kwaliteit van deze parels!

 photo Catrice-Haute-Future4_zps7c2d3622.png

De parels hebben allemaal dezelfde kleur – ook al lijkt dat op de foto door het licht niet zo -. De kleur is echt heel erg mooi roze wat perfect is voor mijn bleke huid. De pigmentatie is echt heel erg mooi en de parels geven makkelijk kleur af aan een kwast. Op de verpakking staat ook dat je de parels met een kwast moet gebruiken, maar dat gaat heel gemakkelijk! Je hoeft er maar eventjes met een kwast overheen te gaan en je hebt genoeg op je kwast. Dat is fijn, want vaak heb ik een vergelijkbaar product waar ik in blijf dippen.

 photo Catrice-Haute-Future7_zpsc711c999.png

Over de oogschaduw iROSEdescent ben ik echt ontzettend enthousiast, ik vind hem echt prachtig, zelfs om hem als mono op mijn oogleden te gebruiken. Je kan hem mooi uitblenden. Sinds ik hem ook heb, heb ik hem elke dag gebruikt en de pigmentatie is echt geweldig! Ook de blush is heel erg mooi. Misschien valt hij een beetje weg hier op mijn hand, maar dat komt omdat de kleur heel subtiel is. Maar op mijn bleke gezicht ziet hij er echt heel erg mooi uit!

 photo Catrice-Haute-Future6_zps22968b43.png

Catrice Haute Future Nail Lacquer – € 3,59

Een Catrice collectie is niet compleet zonder nagellak! Ook deze collectie heeft weer een aantal bijzondere lakken. Twee duochrome en twee holografische lakken. Deze Eletrix Blue is een mooie blauwe holografische lak die er in het zonlicht nog veel mooier uit ziet dan op de foto. Maar helaas ontbrak het zonnetje bij het maken van de foto’s.

 photo Catrice-Haute-Future11_zps68b6b25c.png

De kleur van de lak vind ik echt heel erg mooi, lekker fris blauw voor de lente en zomer! De lak dekt in twee laagjes en heeft een prachtig holografisch effect. Hier is het zonder zonlicht, maar met het zonnetje er op ziet het er nog veel beter uit!

 photo Catrice-Haute-Future8_zpsb54f37fa.png

 photo Catrice-Haute-Future9_zps10862dce.png

Blush op de wangen, ziet het er niet super mooi en subtiel uit?

 photo Catrice-Haute-Future10_zps2bdd6470.png

Oogschaduw op de ogen! Ik ben echt fan van de kleur en de kleur effecten die er in zitten. De ene keer lijkt hij bruin of paars of zilver!

 photo Catrice-Haute-Future3_zpsd70587bf.png

Ik ben echt onder de indruk van de producten, ze hebben me echt heel enthousiast gemaakt en gebruik ze dan nu ook met veel plezier! Ik kan jullie alle drie de producten zeker aanraden! Catrice Haute Future ligt vanaf mei in de winkels. Hopelijk is het schap niet leeggeroofd door de 1 + 1 gratis actie van vorige week. Willen jullie nog producten scoren?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

43 reacties

 • Reply
  Daphne
  3 mei 2014 at 06:12

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  lifebeautystyle
  3 mei 2014 at 06:21

  Wauw, prachtige blush en oogschaduw! De lak is ook wel leuk, maar niet dat ik hem ook per se wil hebben. ;)

 • Reply
  chucky1012
  3 mei 2014 at 06:25

  Wat een mooie look heb je met je nieuwe make-up gemaakt!

  Mooie dag Xoxo

 • Reply
  Denise
  3 mei 2014 at 07:10

  Ik vind de blush echt prachtig! Ik ben gek op pareltjes en je hebt me zeker enthousiast gemaakt over deze lijn. Liefs

 • Reply
  Tessa
  3 mei 2014 at 08:11

  Ik vind de naam alleen al zo leuk! Ik vind het nagellakje heel erg mooi hihi

  xxx

 • Reply
  Mandy
  3 mei 2014 at 08:38

  Het zijn mooie producten

 • Reply
  Todayslife
  3 mei 2014 at 08:43

  Mooi je ooglook!

 • Reply
  Ines
  3 mei 2014 at 09:11

  Ik vond dat ze op het persbericht er niet zo fijn uitzagen maar nu moet ik mijn mening herbekijken!

 • Reply
  Hester
  3 mei 2014 at 09:12

  De blush parels stonden sowieso al op mijn wishlist omdat ik al een review had gelezen, vind ze echt heel erg mooi! Toen ik gisteren in de winkel stond vond ik dat lakje eigenlijk ook wel erg mooi en die oogschaduw valt ook niet tegen. Eindelijk weer een beetje een leuke LE dus!

 • Reply
  bymirandaa
  3 mei 2014 at 09:26

  De Blush vind ik echt supermooi! Lekker subtiel daar hou ik wel van:)

 • Reply
  Daniëlle
  3 mei 2014 at 09:30

  Wauw, de oogschaduw en de blush zijn prachtig. Toen ik ze in de winkel zag liggen, heb ik ze niet meegenomen, omdat ik dacht dat ze niet zo spectaculair waren. Maar ze zijn prachtig, toch maar eens een kijkje nemen.

 • Reply
  dresses and daisies
  3 mei 2014 at 09:31

  Prachtige producten :o

 • Reply
  Mariëlle
  3 mei 2014 at 09:33

  Hele mooie producten! En een mooie foto op je blog van jou aan de rechterkant!

 • Reply
  Sofie
  3 mei 2014 at 09:37

  Mooie collectie! De oogschaduw en nagellak vind ik prachtig.

 • Reply
  iiiThinkPink
  3 mei 2014 at 10:26

  Prachtige collectie!

 • Reply
  Amelie
  3 mei 2014 at 10:39

  Echt een mooi collectie! Vooral de blushpareltjes vind ik echt heel mooi!

 • Reply
  Dionne Knooren
  3 mei 2014 at 10:54

  Dat lakje is mooi!

 • Reply
  beyoutifool
  3 mei 2014 at 11:16

  Die oogschaduw moet ik hebben, echt mooi :)

 • Reply
  Mariska
  3 mei 2014 at 11:25

  Die nagellak wil ik zeker hebben! Wat is die mooi :)

 • Reply
  Safiya
  3 mei 2014 at 11:50

  Ziet er goed uit!!

 • Reply
  Romy | Big Cozy Sweater
  3 mei 2014 at 12:00

  Mooie producten, had ik niet verwacht!

 • Reply
  Charile
  3 mei 2014 at 12:12

  Mooie producten!

 • Reply
  femketje
  3 mei 2014 at 12:19

  mooie lak :D

 • Reply
  Saskia
  3 mei 2014 at 12:25

  De blush vind ik echt super fijn! Bij mij heeft de blush trouwens wel twee kleuren, kan het zijn dat de donkere kleurtjes onderop liggen, ik moest ze namelijk ook even door elkaar mengen.

 • Reply
  saracurl
  3 mei 2014 at 12:28

  Wat een prachtige producten zeg! :) Wauw.

 • Reply
  pamela
  3 mei 2014 at 12:30

  de blush ga ik zeker halen!!

 • Reply
  Fatma
  3 mei 2014 at 12:39

  Zien er goed uit! Vind je haar echt leuk zitten zo :)

 • Reply
  Samantha
  3 mei 2014 at 12:48

  Ohhh, ik ben verliefd op de blush en oogschaduw. De nagellak is niet helemaal mijn ding, maar dat komt omdat ik bijna alleen maar roze/koraal/rood draag!

 • Reply
  Jasmijn
  3 mei 2014 at 13:37

  De blush parels vind ik echt geweldig, die had ik graag willen kopen. Helaas waren ze bij mijn Kruidvat al uitverkocht :( Voor de rest spreekt de collectie me niet zo aan, helaas. Volgende keer weer beter ;)

 • Reply
  justjaxelle
  3 mei 2014 at 14:08

  wauw die blushparels zijn super!

 • Reply
  MySimplySpecial
  3 mei 2014 at 14:42

  Mooie oogschaduw!

 • Reply
  hernameiseva
  3 mei 2014 at 15:16

  wow die zien er zo mooi uit! vooral die oogshaduw, wat een prachtige kleur!

 • Reply
  Tess Evea
  3 mei 2014 at 15:21

  Oh jeetje wat is de blush mooi! Prachtig.

 • Reply
  Diana
  3 mei 2014 at 17:58

  Mooi die blush, snel halen

 • Reply
  Lys ModestMix
  3 mei 2014 at 18:10

  Mooie producten! De oogschaduw ziet er prachtig uit in de verpakking

 • Reply
  Danielle Springer
  3 mei 2014 at 19:44

  Wat een leuke producten. Dat had ik eigenlijk niet verwacht. Toch ga ik me proberen in te houden met kopen. Ookal is die oogschaduw wel heel mooi.

 • Reply
  elegantic
  3 mei 2014 at 19:52

  Wat een prachtige blush!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  3 mei 2014 at 20:23

  Leuk artikel! Ik heb de blush al een tijdje in huis en ik gebruik ‘em bijna dagelijks! Ik had er trouwens wel verschillende kleuren bolletjes in!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  3 mei 2014 at 20:42

  Wel, ik ben eigenlijk aangenaam verrast, leuk!

 • Reply
  Beau
  3 mei 2014 at 21:33

  Wat een mooie producten! Het lakje lijkt wel enorm op Apholo 7 van de Luxury Lacquers..

 • Reply
  youniqueblog
  4 mei 2014 at 11:33

  Ik heb tijdens de Kruidvat 1+1 actie ook nog in mijn handen gestaan met deze blush pearls, maar ben uiteindelijk toch voor een product van MUA gegaan. Ik vind dat lakje zeker wel de moeite waard om er een keer voor terug naar de schappen te gaan ;-)

 • Reply
  Bylizzie
  4 mei 2014 at 20:59

  Mooie collectie is dit! Ik heb de groene oogschaduw en 2 nagellakjes gekocht.

 • Reply
  Grumzz
  7 mei 2014 at 11:50

  Mooie producten!! De verpakking van de blush pearls ziet er prachtig uit, en het lakje kan ik echt enthousiast over worden! I <3 holos!
  Zit te twijfelen om de eyeliner uit deze collectie aan te schaffen, ik had m uitgeprobeerd en was in de eerste instantie niet echt enthousiast maar gedurende de dag bleef hij op m'n hand en ik bleef er maar naar kijken!

 • Laat een reactie achter