Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Review: Catrice Haute Future

 photo Catrice-Haute-Future_zpsef0e3db3.png

Sinds deze maand ligt de nieuwe Catrice Haute Future in de winkels. Een collectie met allemaal futuristische kleuren die je naar een andere dimensie brengen. Ik zelf vond de collectie niet heel boeiend in het persbericht, maar de producten in het echt zagen er echt fantastisch uit! Ik nam een paar producten mee naar huis om aan jullie te laten zien.

 photo Catrice-Haute-Future1_zps9b50299e.png

Catrice Haute Future Baked Eyeshadow – € 3,89

In de collectie zitten drie verschillende kleuren oogschaduw, een bruine, zilver en groene kleur. De oogschaduws zijn gebakken en dat betekend meestal een goede pigmentatie! De kleur iROSEdescent ziet er erg mooi uit met paars/bruine tinten. Erg warm en met het licht ziet fantastisch uit.

 photo Catrice-Haute-Future2_zps0949482f.png

De kleur ziet er echt fantastisch uit en de kleuren lopen mooi in elkaar over. De oogschaduw is lekker zacht van structuur. Fijn vind ik ook dat de oogschaduw niet brokkelt als je er met je vinger of kwast overheen gaat. Deze kleur is echt fantastisch!

 photo Catrice-Haute-Future5_zpse8ff4ea3.png

Catrice Haute Future Blush Pearls – € 3,99

Dan denk ik wel de topper van de collectie, de blush pearls. De laatste tijd zie je de pareltjes vaak terug bij Essence en Catrice, maar vaak vind ik ze toch een beetje tegenvallen. Eerlijk gezegd had ik ook niet echt heel erg veel verwacht van deze parels, maar ik ben echt verrast door de kwaliteit van deze parels!

 photo Catrice-Haute-Future4_zps7c2d3622.png

De parels hebben allemaal dezelfde kleur – ook al lijkt dat op de foto door het licht niet zo -. De kleur is echt heel erg mooi roze wat perfect is voor mijn bleke huid. De pigmentatie is echt heel erg mooi en de parels geven makkelijk kleur af aan een kwast. Op de verpakking staat ook dat je de parels met een kwast moet gebruiken, maar dat gaat heel gemakkelijk! Je hoeft er maar eventjes met een kwast overheen te gaan en je hebt genoeg op je kwast. Dat is fijn, want vaak heb ik een vergelijkbaar product waar ik in blijf dippen.

 photo Catrice-Haute-Future7_zpsc711c999.png

Over de oogschaduw iROSEdescent ben ik echt ontzettend enthousiast, ik vind hem echt prachtig, zelfs om hem als mono op mijn oogleden te gebruiken. Je kan hem mooi uitblenden. Sinds ik hem ook heb, heb ik hem elke dag gebruikt en de pigmentatie is echt geweldig! Ook de blush is heel erg mooi. Misschien valt hij een beetje weg hier op mijn hand, maar dat komt omdat de kleur heel subtiel is. Maar op mijn bleke gezicht ziet hij er echt heel erg mooi uit!

 photo Catrice-Haute-Future6_zps22968b43.png

Catrice Haute Future Nail Lacquer – € 3,59

Een Catrice collectie is niet compleet zonder nagellak! Ook deze collectie heeft weer een aantal bijzondere lakken. Twee duochrome en twee holografische lakken. Deze Eletrix Blue is een mooie blauwe holografische lak die er in het zonlicht nog veel mooier uit ziet dan op de foto. Maar helaas ontbrak het zonnetje bij het maken van de foto’s.

 photo Catrice-Haute-Future11_zps68b6b25c.png

De kleur van de lak vind ik echt heel erg mooi, lekker fris blauw voor de lente en zomer! De lak dekt in twee laagjes en heeft een prachtig holografisch effect. Hier is het zonder zonlicht, maar met het zonnetje er op ziet het er nog veel beter uit!

 photo Catrice-Haute-Future8_zpsb54f37fa.png

 photo Catrice-Haute-Future9_zps10862dce.png

Blush op de wangen, ziet het er niet super mooi en subtiel uit?

 photo Catrice-Haute-Future10_zps2bdd6470.png

Oogschaduw op de ogen! Ik ben echt fan van de kleur en de kleur effecten die er in zitten. De ene keer lijkt hij bruin of paars of zilver!

 photo Catrice-Haute-Future3_zpsd70587bf.png

Ik ben echt onder de indruk van de producten, ze hebben me echt heel enthousiast gemaakt en gebruik ze dan nu ook met veel plezier! Ik kan jullie alle drie de producten zeker aanraden! Catrice Haute Future ligt vanaf mei in de winkels. Hopelijk is het schap niet leeggeroofd door de 1 + 1 gratis actie van vorige week. Willen jullie nog producten scoren?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

 1. Ik vind de blush echt prachtig! Ik ben gek op pareltjes en je hebt me zeker enthousiast gemaakt over deze lijn. Liefs

 2. De blush parels stonden sowieso al op mijn wishlist omdat ik al een review had gelezen, vind ze echt heel erg mooi! Toen ik gisteren in de winkel stond vond ik dat lakje eigenlijk ook wel erg mooi en die oogschaduw valt ook niet tegen. Eindelijk weer een beetje een leuke LE dus!

 3. Wauw, de oogschaduw en de blush zijn prachtig. Toen ik ze in de winkel zag liggen, heb ik ze niet meegenomen, omdat ik dacht dat ze niet zo spectaculair waren. Maar ze zijn prachtig, toch maar eens een kijkje nemen.

 4. De blush vind ik echt super fijn! Bij mij heeft de blush trouwens wel twee kleuren, kan het zijn dat de donkere kleurtjes onderop liggen, ik moest ze namelijk ook even door elkaar mengen.

 5. Ohhh, ik ben verliefd op de blush en oogschaduw. De nagellak is niet helemaal mijn ding, maar dat komt omdat ik bijna alleen maar roze/koraal/rood draag!

 6. De blush parels vind ik echt geweldig, die had ik graag willen kopen. Helaas waren ze bij mijn Kruidvat al uitverkocht :( Voor de rest spreekt de collectie me niet zo aan, helaas. Volgende keer weer beter ;)

 7. Wat een leuke producten. Dat had ik eigenlijk niet verwacht. Toch ga ik me proberen in te houden met kopen. Ookal is die oogschaduw wel heel mooi.

 8. Ik heb tijdens de Kruidvat 1+1 actie ook nog in mijn handen gestaan met deze blush pearls, maar ben uiteindelijk toch voor een product van MUA gegaan. Ik vind dat lakje zeker wel de moeite waard om er een keer voor terug naar de schappen te gaan ;-)

 9. Mooie producten!! De verpakking van de blush pearls ziet er prachtig uit, en het lakje kan ik echt enthousiast over worden! I <3 holos!
  Zit te twijfelen om de eyeliner uit deze collectie aan te schaffen, ik had m uitgeprobeerd en was in de eerste instantie niet echt enthousiast maar gedurende de dag bleef hij op m'n hand en ik bleef er maar naar kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *