Zoek
Sluit dit zoekvak.

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

Het is halverwege december en dat komt Catrice eindelijk met haar kerstcollectie in de schappen te liggen. Ik moet zeggen dat de collectie mij niet meteen heel erg trok, maar de producten zagen er in het echt best leuk en feestelijk uit! Ik kreeg een body fluid, een oogschaduw palette en een eyeliner om te testen en dat deed ik natuurlijk. Kijken jullie mee naar deze glanzende en glinsterende producten?

Catrice Dazzle Bomb

De Catrice Dazzle Bomb collectie bestaat vooral uit producten die veel glitters bevatten, ook niet zo gek als je de naam van de collectie hoort. Zo zijn er verschillende poeders (ook met holografisch effect) en bijzondere lipsticks. Vind het wel jammer dat ik de lipsticks niet heb, maar als er behoefte aan is wil ik die nog wel kopen voor een review! Ik heb dus het oogschaduw palette gekregen die je blijkbaar ook als poeder voor je lippen kunt gebruiken (ik snap het niet helemaal, wie doet dat nou?), een eyeliner en een vloeibare highlighter voor het lichaam.

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

CATRICE DAZZLE BOMB EYE & LIP POWDER PALETTE – € 5,99

Dit palette bevat vier kleuren ‘oogschaduw’ die je dus ook over je lippen heen kunt aanbrengen. De kleuren bevatten niet echt veel pigment, maar vooral veel grove glitters. Ik vind het niet echt heel erg mooi en vind het een beetje goedkoop op de huid ogen. Ook kun je de pigmentatie niet echt opbouwen en ziet het er best vlekkerig uit op de ogen en op de lippen vind ik het ook geen succes. Nee, dit palette zal ik lekker laten liggen.

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

CATRICE DAZZLE BOMB DAZZLINER – € 3,59

Toen ik deze eyeliner zag was ik meteen enthousiast, het is een prachtige eyeliner met een hele zachte kleur en mooie glitters. Alleen het aanbrengen gaat wel iets vlekkerig en je ziet er niet heel erg veel van terug. Ik had hem dus maar over mijn zwarte eyeliner aangebracht als een top coat. Maar dat was volgens mij niet helemaal de bedoeling omdat de eyeliner heel waterig is nam die ook mijn hele zwarte eyeliner mee, oeps!

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

CATRICE DAZZLE BOMB COSMIC BODY SPARKLE FLUID – € 6,99

Dit mooie flesje bevat glitters voor het lichaam en het is maar goed dat ze er duidelijk body op zetten omdat het niet echt geschikt is voor het gezicht. Het is echt een prachtig product waar je een mooie glow van krijgt maar als je hem goed uitsmeert krijg je een mooie glinstering te zien. Alleen de glitters zijn wel echt veel te grof voor je gezicht dus ik zal ze dan ook niet op je gezicht gebruiken tenzij je graag als een discobal wilt rondlopen.

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

Ik heb voor de ooglook de donkerste kleuren gebruikt en je ziet er niet echt heel erg duidelijk wat van. Het geeft wel een mooi subtiel effect, maar heel bijzonder is het niet en ik vind het dan het geld ook niet waard. De eyeliner doet het heel erg leuk over mijn eigen eyeliner heen en dat vind ik wel positief!

Catrice Dazzle Bomb

Al met al vind ik het best een oké collectie maar er zit niet echt iets tussen waarvan ik zeg, dat moet je echt kopen! Ik denk dat er andere leukere producten zijn op dit moment voor kerst. De Catrice Dazzle Bomb collectie is vanaf half december te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *