Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

Het is halverwege december en dat komt Catrice eindelijk met haar kerstcollectie in de schappen te liggen. Ik moet zeggen dat de collectie mij niet meteen heel erg trok, maar de producten zagen er in het echt best leuk en feestelijk uit! Ik kreeg een body fluid, een oogschaduw palette en een eyeliner om te testen en dat deed ik natuurlijk. Kijken jullie mee naar deze glanzende en glinsterende producten?

Catrice Dazzle Bomb

De Catrice Dazzle Bomb collectie bestaat vooral uit producten die veel glitters bevatten, ook niet zo gek als je de naam van de collectie hoort. Zo zijn er verschillende poeders (ook met holografisch effect) en bijzondere lipsticks. Vind het wel jammer dat ik de lipsticks niet heb, maar als er behoefte aan is wil ik die nog wel kopen voor een review! Ik heb dus het oogschaduw palette gekregen die je blijkbaar ook als poeder voor je lippen kunt gebruiken (ik snap het niet helemaal, wie doet dat nou?), een eyeliner en een vloeibare highlighter voor het lichaam.

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

CATRICE DAZZLE BOMB EYE & LIP POWDER PALETTE – € 5,99

Dit palette bevat vier kleuren ‘oogschaduw’ die je dus ook over je lippen heen kunt aanbrengen. De kleuren bevatten niet echt veel pigment, maar vooral veel grove glitters. Ik vind het niet echt heel erg mooi en vind het een beetje goedkoop op de huid ogen. Ook kun je de pigmentatie niet echt opbouwen en ziet het er best vlekkerig uit op de ogen en op de lippen vind ik het ook geen succes. Nee, dit palette zal ik lekker laten liggen.

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

CATRICE DAZZLE BOMB DAZZLINER – € 3,59

Toen ik deze eyeliner zag was ik meteen enthousiast, het is een prachtige eyeliner met een hele zachte kleur en mooie glitters. Alleen het aanbrengen gaat wel iets vlekkerig en je ziet er niet heel erg veel van terug. Ik had hem dus maar over mijn zwarte eyeliner aangebracht als een top coat. Maar dat was volgens mij niet helemaal de bedoeling omdat de eyeliner heel waterig is nam die ook mijn hele zwarte eyeliner mee, oeps!

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

CATRICE DAZZLE BOMB COSMIC BODY SPARKLE FLUID – € 6,99

Dit mooie flesje bevat glitters voor het lichaam en het is maar goed dat ze er duidelijk body op zetten omdat het niet echt geschikt is voor het gezicht. Het is echt een prachtig product waar je een mooie glow van krijgt maar als je hem goed uitsmeert krijg je een mooie glinstering te zien. Alleen de glitters zijn wel echt veel te grof voor je gezicht dus ik zal ze dan ook niet op je gezicht gebruiken tenzij je graag als een discobal wilt rondlopen.

Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb

Ik heb voor de ooglook de donkerste kleuren gebruikt en je ziet er niet echt heel erg duidelijk wat van. Het geeft wel een mooi subtiel effect, maar heel bijzonder is het niet en ik vind het dan het geld ook niet waard. De eyeliner doet het heel erg leuk over mijn eigen eyeliner heen en dat vind ik wel positief!

Catrice Dazzle Bomb

Al met al vind ik het best een oké collectie maar er zit niet echt iets tussen waarvan ik zeg, dat moet je echt kopen! Ik denk dat er andere leukere producten zijn op dit moment voor kerst. De Catrice Dazzle Bomb collectie is vanaf half december te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  chucky1012
  15 december 2017 at 07:14

  Prachtige productern!
  Vooral de kleuren eyeshadows.

  Xoxo

 • Reply
  femketje
  15 december 2017 at 07:49

  ik ga denk ik wel voor die liner :D

 • Reply
  Mariska
  15 december 2017 at 09:06

  Jammer dat het het net niet allemaal is. Ik vind dat palette wel heel mooi ogen qua buitenkant.

 • Reply
  Rachel
  15 december 2017 at 09:51

  wat een een leuke items!!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  15 december 2017 at 10:09

  Op zich wel een leuke collectie maar ik denk voor mij ook ‘net niet helemaal’

 • Reply
  jo
  15 december 2017 at 10:48

  jammer weer ! van catrice

 • Reply
  Elke
  15 december 2017 at 12:27

  Meeh, jammer dat deze collectie het net toch niet helemaal is!

 • Reply
  Manon
  15 december 2017 at 16:52

  Jammer dat het niet helemaal is, het ziet er best leuk uit

 • Laat een reactie achter