Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Catrice Astrology Face Palette

Review: Catrice Astrology Face Palette

Dit moet hem dan zijn, de Catrice collectie die voor en tijdens de kerst te koop is. Het is een vrij kleine collectie met wel twee (of eigenlijk drie) hele mooie producten. In deze collectie vind je een oogschaduw palette, een face palette en een kabuki brush om de poeders mee aan te brengen. Ik laat jullie vandaag het Catrice Astrology Face Palette zien.

Review: Catrice Astrology Face Palette

Review: Catrice Astrology Face Palette

Het face palette is onderdeel van de Catrice Astrology collectie die vanaf midden november tot eind december te koop is bij de Kruidvat. Het face palette ziet er op het eerste gezicht heel chique en luxe uit, zeker niet als een budget product. Maar ik moet ook toegeven dat ik Catrice tegenwoordig niet echt budget meer vind, meer gemiddeld qua prijs. Het palette is gemaakt van karton en gaat met twee luikjes open die zichzelf sluiten door een magnetische sluiting. In het palette vind je twee spiegeltjes en vier kleuren poeder met highlighter, blush en bronzer.

Review: Catrice Astrology Face Palette

Ik vind het palette en de kleuren er echt erg mooi uitzien. Het eerste wat mij opvalt is dat de kleuren erg draagbaar zijn maar wel licht van stuk, ik denk dat het dus vooral geschikt is voor mensen met een lichte huid. Heb je een getinte huid, dan denk ik dat dit palette niet geschikt voor jou is en de kleuren wegvallen.

Review: Catrice Astrology Face Palette

Catrice Astrology Face Palette Swatches

Ik zei al dat de kleuren erg licht waren en dat zie je ook bij de swatches terug, de kleuren hebben helaas niet heel erg veel pigment of kleur. Ook de twee highlighters vind ik wat matig, er komt niet echt een mooie glans af, ze zijn meer poederig dan glanzend. Ook zijn de poeders vrij poederig en droog, waardoor ik denk dat ze ook nog eens best wel gaan vervagen op het gezicht tijdens het aanbrengen. Ik ben heel benieuwd wat het gaat doen op mijn wangen.

Review: Catrice Astrology Face Palette

En hier zie je de bronzer, blush en highlighter aangebracht. Je ziet de bronzer en de highlighter wel subtiel zitten, maar van de blush zie je vrij weinig terug. Het effect vind ik heel subtiel en niet echt noemenswaardig als ik heel eerlijk mag zijn. Ik had meer van Catrice verwacht, zeker met een collectie voor de feestdagen, dan mag het allemaal wel even wat meer en extra toch?

Review: Catrice Astrology Face Palette

Op het gezicht zo zie je de bronzer subtiel terug maar de highlighter is niet echt terug te zien. Ik vind het effect echt heel magertjes. Ik denk dat er voor dit geld betere producten op de markt zijn, of dat je een paar euro meer betaald voor een wel goed werkend product.

Review: Catrice Astrology Face Palette

Ik denk dat het duidelijk is, ik ben niet heel enthousiast over het Catrice Astrology Face Palette. Ik vind de vormgeving heel erg mooi, maar de kwaliteit vind ik onder de maat. De poeders zijn heel poederig, geven weinig kleur af en tijdens het aanbrengen vervaag je alles uit tot een heel subtiel effect. Ook vind ik het palette vrij prijzig, je betaald er namelijk € 12,99 voor. Nee, ik zou hem lekker skippen als ik jullie was.

Dit artikel bevat gekregen producten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *