Zoek
Sluit dit zoekvak.

First Try: Carmen Triple Styler voor stijlen, krullen en waves!

First Try: Carmen Triple Styler voor stijlen, krullen en waves!

Ik test voor het eerst de Carmen Triple Styler (CT3000) waarmee je je haar kan stijlen, krullen en zigzag waves kan maken. Op het eerste gezicht ziet deze tang er heel bijzonder uit en ik was er dan ook heel erg benieuwd naar! In deze video test ik hem voor het eerst uit en geef mijn mening! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Carmen Triple Styler kost € 49,99 en is onder andere te koop bij de Media Markt, KijkShop en bol.com. Bij aankoop ontvang je een Schoonheidsbon cadeau als je één van de 7 geselecteerde Carmen actieproducten online registreert, voor meer informatie kun je naar deze site.

Winnen:

Ik mag ook een Carmen Triple Styler weggeven en dit doe ik op mijn Facebook pagina! Meedoen is heel simpel, je vind mijn pagina leuk, laat een reactie achter onder het bericht en meedoen kan tot en met 12 mei!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Wat vervelend zeg dat je zo lang niet actief hebt kunnen zijn. Het resultaat van de tang ziet er goed uit

  2. deze lijkt me eigenlijk wel wat :D ben mijn eigen multi-tang al een aantal maanden kwijt.. vraag me niet hoe maar ik kan hem nergens meer terug vinden :’)

  3. Super gaaf!
    Zou het dolgraag uitproberen bij mijn dochter & mezelf
    Kunnen we mooie glanzende, niet pluizende stylish haar creëren ?❤

  4. Wat een leuke review! Ben benieuwd of het ook in mijn haar zou werken. Ik ga reageren op je Facebook. Wie weet! Anders ga ik toch eens kijken op bol.com. Ik vind vooral de krullen erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *