Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Ik was bezig mijn kantoor een beetje te fatsoeneren en toen kwam ik ineens een tasje tegen met deze prachtige Bourjois lipsticks. Nou had ik al tijden geen review meer gemaakt over lipstick én Bourjois dus ik vond het wel een geschikt moment om deze zes mooie lipsticks eens te gaan testen. The Lipstick, zoals Bourjois ze noemt zijn twaalf prachtige lipsticks met een knallende dekking en ik kan niet wachten om ze te testen.


Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Sinds Bourjois Rouge Velvet in 2014 heeft gelanceerd is het ontzettend populair en in die drie jaar zijn er ook al heel wat collecties van uitgebracht. Ze gaan gewoon lekker verder met ontwikkelen en daar is The Lipstick variant dus nu bijgekomen. Bourjois gaat de uitdaging aan een lipstick te ontwerpen die echt 24 uur lang blijft zitten en super makkelijk aanbrengt. De formule heeft een hydraterend complex en vormt perfecte balans tussen een hoge pigmentdichtheid en essentiële oliën. En dat merk je ook meteen tijdens het aanbrengen. De lipstick is echt bijzonder zacht en laat meteen een knallende kleur achter, echt prachtig!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

De lipsticks hebben een dunne en elegante vorm gekregen die ik heel erg mooi vind. Aan de huls kun je meteen zien welke kleur je in handen hebt en is ook erg mooi vormgegeven. De lipstick zelf heeft ook een dunne vorm in de vorm van een soort druppel met oplopende kanten. Dit moet ervoor zorgen dat je de lipstick heel gemakkelijk aan kunt brengen. Zelf vind ik het wel even wennen maar daarna brengt de lipstick inderdaad erg prettig aan. En het is natuurlijk fijn dat hij zo gepigmenteerd is dat je geen moeite hoeft te doen door hard te drukken.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

De swatches van de lipsticks zijn echt geweldig. Ze smelten letterlijk meteen samen met de huid en laten een geweldige kleur achter zonder enige moeite te doen. De lipsticks hebben een hele subtiele geur die ik een beetje naar NIVEA vind neigen, erg lekker. De kleuren die je hier ziet van links naar rechts zijn: Flaming’Rose, Hyppink Chic, Abrico’dabra!, Rubi’s Cute, Magni-fig en Berry Formidable.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Flaming’Rose

Een rozig ‘nude’ die subtiel de kleur van je lippen flatteert. Deze kleur vind ik heel lieflijk en wat meer voor het voorjaar geschikt.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Hyppink Chic

Een elegant roze dat je teint laat stralen. Dit vind ik echt een prachtige kleur die wat intenser is dan de voorganger, erg mooi!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Abrico’dabra!

Een zachte, frisse perzikkleur, die een prachtige gloed geeft. Ik ben zelf niet echt fan van oranje lipstick, maar hij brengt wel heel erg mooi aan.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Magni-fig

een krachtig en met veel pigmenten verzadigd paars. Heel mooi chique deze kleur, ideaal voor de feestdagen!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Rubi’s Cute

Een intens rood voor een tijdloze chique look. Ik denk dat ik niets meer aan de omschrijving hoef toe te voegen.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Berry Formidable

Een chic burgundy voor de ‘must have’ geraffineerde look. Misschien is dit stiekem wel mijn favoriet, ik vind hem echt geweldig.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

De Bourjois Rouge Velvet The Lipsticks hadden mij al toen ik ze ging swatchen, wat een geweldige lipsticks zijn dit zeg. Ze smelten letterlijk samen met de huid en laten een geweldige kleur achter. Ze voelen ontzettend comfortabel aan op de lippen en de kleur trekt echt in de lippen waardoor het lijkt alsof hij de hele dag blijft zitten. Hij geeft trouwens best wel af omdat hij zo zacht is, daar moet je dus wel rekening mee houden. De Bourjois Rouge Velvet The Lipstick is te koop voor € 14,19 bij de drogisterijen en bol.com waar ze nu 50% korting hebben!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *