Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

Bourjois heb ik altijd een leuk merk gevonden, alleen je hoort er eigenlijk amper nog wat over. Terwijl het best een groot en bekend merk is, wat bij nog steeds veel drogisterijen en parfumeriën verkocht wordt. Alleen de media aandacht is er niet meer, terwijl dat – in mijn opzicht – eerder veel meer was. Maar dan moet ik het maar doen, helemaal niet erg! Ik kreeg van Bourjois een prachtig nieuw oogschaduw palette opgestuurd en een oogschaduw primer waar ik erg benieuwd naar ben!

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

Deze twee producten van Bourjois zijn nieuw en vind je op dit moment in de kopstelling van het schap, maar de producten zullen daarna in het vaste assortiment opgenomen worden. Mocht je dus niet meteen naar de winkel willen rennen, er is nog tijd genoeg! Ik vind het leuk dat een merk zoals Bourjois nu ook met een oogschaduw palet komt en een oogschaduw primer. Maar wat betreft oogschaduw primer ben ik kritisch, want jullie weten dat ik hele vette oogleden heb en dan moet je van een goede markt komt om mij te overtuigen. Laten we ze gewoon maar snel gaan testen!

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

Bourjois Palette Les Nudes – € 15,99

Op het eerste gezicht vind ik het palet er leuk uitzien, maar het heeft toch een beetje een gekke vorm. Ik weet nou niet echt of ik het ook daadwerkelijk mooi moet vinden. Doordat het een iet wat gekke verpakking heeft neemt het ook best veel ruimte in beslag en dat is eigenlijk helemaal niet nodig. Wel krijg ik meteen het Franse gevoel bij het oogschaduw palet.

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

Zoals gewoonlijk vind je op de achterkant meer informatie over het product, hier staan ook meteen de kleuren afgebeeld en wat je in het palet kan verwachten. Kort, bondig en duidelijk, je hebt meteen een goed beeld. Ook vind ik het prettig dat de kleuren goed overeen komen met de echte kleuren in het doosje.

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

En als we het palet open maken zie je meteen acht prachtige kleuren. Het zijn acht vrij standaard kleuren maar wel lekker divers, je kunt hier zeker goed mee aan de slag en verschillende looks mee maken. De oogschaduws beloven een crème poederstructuur te hebben en dat klopt. Ze voelen een beetje nattig aan om het zo maar te zeggen en geven meteen ontzettend veel pigment af. De oogschaduws brokkelen ook niet af en laten geen losse poeder achter, ideaal!

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

De swatches zien er ook prachtig uit, deze zijn aangebracht op een droge en schone huid. Maar met een basis eronder of een beetje een vochtige huid worden ze nog intenser. De kleuren hebben allemaal een mooie shimmer en zien er gewoon prachtig uit.

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

Bourjois Eye Primer 24H – € 10,99

We kennen natuurlijk de welbekende oogschaduw primers van Urban Decay en Too Faced, maar die zijn best wel aan de prijs. Zelf heb ik het er graag voor over omdat dat de enige twee merken zijn die ook echt bij mij werken, maar als het goedkoper kan, graag! Daarom was ik meteen heel erg benieuwd naar deze primer van Bourjois die tot 24 uur lang houdbaarheid belooft!

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

De volgens Bourjois speciale applicator – ik zie er niets speciaals aan – en de crèmige samenstelling zorgen ervoor dat de primer makkelijk over de huid glijdt. Daarna verdeel ik het met mijn vingertoppen over het hele ooglid voor een egaal effect. Ik breng het trouwens ook altijd even in de wenkbrauwen aan zonder mijn wenkbrauwpoeder beter blijft zitten. De primer heeft een onzichtbare finish met een universele, transparante kleur.

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

En dan natuurlijk de conclusie! De primer brengt makkelijk aan en is goed uit te werken met de vingers. Het droogt snel waardoor ik meteen aan de slag kan gaan met oogschaduw. De kleuren oogschaduw geven een goede pigmentatie af en blenden makkelijk met elkaar. Ik ben echt heel erg te spreken over de kwaliteit! Het ziet er echt mooi uit, maar dat mag ook wel voor die prijs. Ook de primer heeft me aangenaam verrast. Aan het eind van de dag zat mijn oogmake-up nog perfect zonder in de lijntjes getrokken te zijn, dat had ik niet verwacht!

Bourjois Palette Les Nudes & Eye Primer

Deze twee nieuwe producten van Bourjois hebben me dus positief verrast! Ze werken ontzettend goed en hebben een goede prijs kwaliteitsverhouding. Vind je het toch nog een beetje duur, wacht dan even op een leuke aanbieding, want Bourjois is best vaak in de aanbieding. Het merk Bourjois is onder andere bij de Etos, Douglas, ICI Paris XL en bol.com te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Oh ja Bourjois, dat kocht ik altijd toen ik met make up begon vroeger. En hoewel ik hier zelden nog wat van koop blijft het voor mij een top merk. Ik ben nog nooit teleur gesteld. Het enige is dat je wel van glitters moet houden bij dit merk….

  2. ik vind het jammer dat je er niet meer zoveel van hoort want het is een mooi merk!! vind de look heel mooi meis!! en de primer ben ik wel nieuwsgierig naar al ben ik nog steeds blij met mijn essence primer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *