Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Altruist Zonnebrand – budget tip!

Het is ontzettend belangrijk je huid goed te beschermen tegen de zon. Helaas hangt aan een goede zonnebrand tegenwoordig een behoorlijk prijskaartje en dat vind ik jammer, want het is zo belangrijk je huid goed te beschermen. Altruist vind dat ook, daarom heeft het merk goede en budgetvriendelijke zonnebrand. Altruist bied verschillende soorten zonnebrand aan met allerlei factoren. Er zit dus altijd iets voor je tussen!

Altruist Zonnebrand producten

De Altruist zonnebrandcrèmes bieden de allerbeste bescherming tegen UV-straling voor een betaalbare prijs. Omdat reguliere zonnebrandcrèmes vaak erg duur zijn maar wel ontzettend belangrijk, ontwikkelde dermatoloog Andrew Birnie samen met de Nederlandse David Westerbreek een zonnebrandcrème die goed beschermd én betaalbaar is.

Altruist zonnebrand is dus ontwikkeld door twee experts met als missie om huidkanker vanaf zeer jonge leeftijd te helpen bestrijden. Samen ontwikkelde zij de allerbeste bescherming tegen de schadelijke effecten van de zon voor een prijs die voor iedereen te betalen is. De producten van Altruist worden snel opgenomen in de huid en voelen niet vet aan. Het is een ideale bescherming die dagelijks gebruikt kan worden voor zowel het gezicht als voor het lichaam. De producten zijn verkrijgbaar in een factor 30 en 50.

Altruist Face Fluid SPF 50 – 12,30

De Altruist Face Fluid is een intens hydraterende anti-oxidant gezichtszonnebrandcrème die een 5-sterren breed-spectrum dagelijkse bescherming biedt tegen UVA en UVB.. De formule is verrijkt met vitamine E om celbeschadiging door UV-geïnduceerde vrije radicalen en reactieve zuurstofsoorten te voorkomen en is ontworpen voor de gevoelige huid en om het risico op huidkanker en vroegtijdige huidveroudering te helpen verminderen.

De zonnebrand voor het gezicht heeft een fijne verpakking van 50 ml met een goed smeerbare creme. Ik breng hem elke ochtend aan op mijn gezicht voor de juiste bescherming. Ben ik echt aan het zonnen breng ik hem meermaals per dag aan. De zonnebrandcrème voor het gezicht smeer gemakkelijk uit, trekt goed in en voelt niet vet aan. Ik vind het echt een heel fijn product!

Altruist Zonnebrand Creme SPF 30 – 7,50

De Altruist Sun Cream is ontwikkeld voor alle huid typen en is daarnaast ook geschikt voor de gevoelige huid omdat het hypoallergeen is en vrij van parabenen en parfum. Deze enorme fles hebben we meegenomen op vakantie naar Bali en hier veelvuldig mee gesmeerd! Dit is een hele fijne zonnebrand die wit is van kleur en geen geur heeft (hij ruikt ook niet muf gelukkig). Insmeren gaat heel soepel en laat geen witte waas achter. Hij trekt snel in de huid en biedt een goede bescherming. Wij waren nooit verbrand, zelfs niet met de sterke UV straling in Bali.

Daarnaast is het ook goed om te weten dat Altruist zonnebrand producten dus 5 sterren beschermen tegen UVA straling die de veroudering van de huid ook tegen gaat.

Altruist Zonnebrand Creme SPF 50 – 7,50

Zoek je een kleine compacte verpakking met een goede bescherming? Altruist heeft ook een handige 100 ml verpakking met een SPF 50. Deze creme is ook wit en smeert gemakkelijk uit over de huid. Wisten jullie dat Altruist voor de volgende punten staat?

  • Ontwikkeld door Dr. Andrew Birnie een Engelse Huidkanker Specialist
  • Aanbevolen door dermatologen
  • 5* Ultra UVA-bescherming, brede range van fotostabiele filters
  • UVA- en UVB-breedband bescherming
  • Ook voor de gevoelige huid: hyperallergeen en zonder parfum en parabenen
  • Houdt het risico op allergische reacties zo laag mogelijk
  • Wordt snel opgenomen in de huid en is niet vet
  • Voor dagelijks gebruik voor gezicht en body
  • Ook voor kinderen en waterproof
  • Klinisch getest

Altruist Zonnebrand Family Spray SPF 50 – 14,50

Handig is ook deze grote familie verpakking met een inhoud van 250 ml en een beschermingsfactor van SPF 50. Door de handige spray flacon kun je gemakkelijk de zonnebrand over je eigen huid of die van je kinderen aanbrengen. Door de hoge beschermingsfactor ben je gedurende de dag goed beschermd.

Ik ben heel erg enthousiast over de Altruist zonnebrand producten. Op vakantie hadden we ook nog de Altruist Zonnebrand Spray meegenomen, maar deze vonden we zelf wat minder. Deze variant liet gele vlekken achter in de kleding en de spray was elke keer verstopt waardoor er niets meer uit kwam. Deze zal ik dus niet meer kopen, maar de creme varianten kan ik van harte aanraden!

De producten van Altruist zijn te koop via Plein.nl, Amazon en bol.com. Kennen jullie dit merk al?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *