Zoek
Sluit dit zoekvak.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

De Action heeft het weer gedaan, een spotgoedkoop make-up product op de markt gebracht waar iedereen het over heeft. Ik kwam deze toevallig een paar weken geleden bij de Action tegen en was meteen nieuwsgierig. Ik had er toen nog niets over gehoord en besloot ze daarom maar te laten liggen. Maar mijn interesse was toch gewekt en ze bleven in mijn hoofd hangen. De volgende dag kwam ik weer langs de Action en nam ze mee, want echt jongens die zijn letterlijk en figuurlijk pareltjes!

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Ze zijn er in twee varianten, een roze doosje met warme tinten en een blauw doosje met koele tinten. De doosjes zijn er vrij goedkoop uit, maar ik verwacht ook niet veel voor € 2,49. Ik wilde ze eerst zelfs niet meenemen omdat ik er echt niets van verwachtte. Maar ik ben blij dat ik ze toch wel heb gekocht, want deze paletten moet je echt de kans geven. In elk palette zitten zes kleuren die allemaal heel erg mooi zijn. Het schijnen zelfs dupes te zijn van de bekende Anastasia highlight paletten.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Op de achterkant van de doosjes vind je wat meer informatie, maar heel boeiend is het niet. Wel zie ik meteen dat beide paletten de linker twee kleuren hetzelfde hebben. Mocht je ze dus beiden kopen heb je twee kleuren dubbel. Het scheelt wel dat deze kleuren het meest basic zijn dus waarschijnlijk zul je die het meest gebruiken.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

De paletten zijn gemaakt van heel goedkoop en buigzaam plastic, je hebt meteen het idee dat je niet een duur palet in handen hebt. Maar qua formaat vind ik hem wel erg prettig. Het palet is vrij dun maar wel groot genoeg zodat de pans ook wat groter zijn en je er makkelijk met de kwast in kan, dat vind ik zeker een pluspunt. De poeders zijn vrij poederig en geven heel veel product af, daar moet je wel even rekening mee houden met het aanbrengen en ‘knoeien’.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

De paletten hebben beiden geen aparte naam en heten gewoon hetzelfde. Ik ga het dus maar hebben over het palette met de warme tinten. En echt jongens, ik heb met grote verbazing deze highlighters zitten swatchen. Wat een pigmentatie! Je ziet hier van links naar rechts de kleuren: Angel White, Summer Sigh, Gentle Peony, Pale Marble, Soft Sand en Lush Terra. Zien ze er niet geweldig uit, dit had ik echt niet verwacht? Hieronder zie je alle swatches afzonderlijk van elkaar op mijn wang.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

En dan hebben we natuurlijk het palet met de koele kleuren en ook deze kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd, echt bizar! De diversiteit qua glans vind ik ook heel erg mooi en goed gedaan. Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Angel White, Subtile Tundra, Purple Shadow, Pale Marble, Peaceful Calm en Muld Marble. Hieronder ook weer alle kleuren afzonderlijk van elkaar aangebracht.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Ik kan er niet omheen, de highlighters zijn echt prachtig. De kwaliteit is niet zo geweldig als bijvoorbeeld de highlighters van BECCA, maar je betaald hier maar € 2,49 voor en dan krijg je ook nog zes verschillende tinten. De highlighters zijn wat poederig en brengen soms iets te heftig aan of blenden niet even mooi, maar dat neem ik graag voor lief. Wel vind ik het jammer dat in sommige tinten hele grove glitters zitten en dat vind ik niet echt mooi. Maar alsnog is het voor die prijs een dikke aanrader! Hebben jullie deze highlighter paletten al zien liggen bij de Action en wat vinden jullie er van?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Oeh, dat valt zeker niet tegen! Ik heb zelf niet zo heel veel met highlighter, maar met zulke prijzen is het best leuk om eens uit te kunnen proberen. Fijne review!

  2. Voor de prijs mag je niet klagen, een geweldig pigment dat altijd opgelost kan worden met de manier van aanbrengen!

  3. Ik heb ze ook! Ze zijn echt ZO mooi! Wel heel tof om te zien dat je de moeite hebt genomen om elke kleur op je wang te swachten! Dat heb ik nog geen eens bij mezelf gedaan met alle kleuren. Ik maar ook meer combi’s die ik aanbreng op m’n gezicht.

  4. Damn, ik kom even van een andere planeet Haha. Wist helemaal niets van deze palettes! Na het zien van je swatches ben ik ook wel nieuwsgierig, voor die prijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *