Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

De Action heeft het weer gedaan, een spotgoedkoop make-up product op de markt gebracht waar iedereen het over heeft. Ik kwam deze toevallig een paar weken geleden bij de Action tegen en was meteen nieuwsgierig. Ik had er toen nog niets over gehoord en besloot ze daarom maar te laten liggen. Maar mijn interesse was toch gewekt en ze bleven in mijn hoofd hangen. De volgende dag kwam ik weer langs de Action en nam ze mee, want echt jongens die zijn letterlijk en figuurlijk pareltjes!

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Ze zijn er in twee varianten, een roze doosje met warme tinten en een blauw doosje met koele tinten. De doosjes zijn er vrij goedkoop uit, maar ik verwacht ook niet veel voor € 2,49. Ik wilde ze eerst zelfs niet meenemen omdat ik er echt niets van verwachtte. Maar ik ben blij dat ik ze toch wel heb gekocht, want deze paletten moet je echt de kans geven. In elk palette zitten zes kleuren die allemaal heel erg mooi zijn. Het schijnen zelfs dupes te zijn van de bekende Anastasia highlight paletten.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Op de achterkant van de doosjes vind je wat meer informatie, maar heel boeiend is het niet. Wel zie ik meteen dat beide paletten de linker twee kleuren hetzelfde hebben. Mocht je ze dus beiden kopen heb je twee kleuren dubbel. Het scheelt wel dat deze kleuren het meest basic zijn dus waarschijnlijk zul je die het meest gebruiken.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

De paletten zijn gemaakt van heel goedkoop en buigzaam plastic, je hebt meteen het idee dat je niet een duur palet in handen hebt. Maar qua formaat vind ik hem wel erg prettig. Het palet is vrij dun maar wel groot genoeg zodat de pans ook wat groter zijn en je er makkelijk met de kwast in kan, dat vind ik zeker een pluspunt. De poeders zijn vrij poederig en geven heel veel product af, daar moet je wel even rekening mee houden met het aanbrengen en ‘knoeien’.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

De paletten hebben beiden geen aparte naam en heten gewoon hetzelfde. Ik ga het dus maar hebben over het palette met de warme tinten. En echt jongens, ik heb met grote verbazing deze highlighters zitten swatchen. Wat een pigmentatie! Je ziet hier van links naar rechts de kleuren: Angel White, Summer Sigh, Gentle Peony, Pale Marble, Soft Sand en Lush Terra. Zien ze er niet geweldig uit, dit had ik echt niet verwacht? Hieronder zie je alle swatches afzonderlijk van elkaar op mijn wang.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

En dan hebben we natuurlijk het palet met de koele kleuren en ook deze kleuren zijn heel erg goed gepigmenteerd, echt bizar! De diversiteit qua glans vind ik ook heel erg mooi en goed gedaan. Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Angel White, Subtile Tundra, Purple Shadow, Pale Marble, Peaceful Calm en Muld Marble. Hieronder ook weer alle kleuren afzonderlijk van elkaar aangebracht.

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Action Max & More Glow & Highlights Palette

Ik kan er niet omheen, de highlighters zijn echt prachtig. De kwaliteit is niet zo geweldig als bijvoorbeeld de highlighters van BECCA, maar je betaald hier maar € 2,49 voor en dan krijg je ook nog zes verschillende tinten. De highlighters zijn wat poederig en brengen soms iets te heftig aan of blenden niet even mooi, maar dat neem ik graag voor lief. Wel vind ik het jammer dat in sommige tinten hele grove glitters zitten en dat vind ik niet echt mooi. Maar alsnog is het voor die prijs een dikke aanrader! Hebben jullie deze highlighter paletten al zien liggen bij de Action en wat vinden jullie er van?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Wendy van den Eertwegh
  27 juli 2017 at 07:27

  Ik heb ze ook. Ze zijn echt indrukwekkend! Grote aanrader en must-have!

 • Reply
  Romy
  27 juli 2017 at 07:36

  Wauw, wat een mooi effect geeft deze highlighter en dat voor die prijs! Echt een budgettopper, zo te lezen.

 • Reply
  thebeautyblognl
  27 juli 2017 at 07:41

  Wauw, ze zijn echt heel mooi! xx

 • Reply
  Susan
  27 juli 2017 at 08:01

  Ohh ik heb hier zoveel over gehoord! Inderdaad prachtige palette’s.

 • Reply
  levendeloes
  27 juli 2017 at 08:10

  Ik heb hier al veel over gelezen en ben echt onder de indruk! Zoveel pigment! En dat voor deze prijs..

 • Reply
  Kim
  27 juli 2017 at 08:54

  Ik vind het echt zo’n leuk palette! Zelf heb ik de blauwe variant. Een leuk budget prijsje en prima pigmentatie!

 • Reply
  TypischKim
  27 juli 2017 at 09:17

  Ik zie ze steeds vaker voorbij komen. Ik vind het roze palette het mooist!

 • Reply
  checkeredblouse
  27 juli 2017 at 09:29

  Ze zien er best wel oke uit ook al zou ik dat niet verwachten voor die prijs. Leuks post!

 • Reply
  femketje
  27 juli 2017 at 10:30

  Okay deze heb ik nodig in life ♡

 • Reply
  Julie Quadflieg
  27 juli 2017 at 10:30

  Wauw! Die swatches zien er goed uit zeg! De kleuren zien er echt super intens uit… en dat voor die prijs! :-)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  27 juli 2017 at 11:20

  Wauwie! Ziet er echt goed uit zeg!

 • Reply
  Marjolein
  27 juli 2017 at 11:23

  Oeh, dat valt zeker niet tegen! Ik heb zelf niet zo heel veel met highlighter, maar met zulke prijzen is het best leuk om eens uit te kunnen proberen. Fijne review!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  27 juli 2017 at 11:50

  Wat een pigmentatie! En voor die prijs. Dat doet de Action echt goed!

 • Reply
  Britt
  27 juli 2017 at 12:56

  Voor de prijs mag je niet klagen, een geweldig pigment dat altijd opgelost kan worden met de manier van aanbrengen!

 • Reply
  rachel
  27 juli 2017 at 13:13

  ze zijn super mooi maar hier weer niet te krijgen he hahaha zijn zo snel weg of zijn niet binnen gekomen

 • Reply
  rachel
  27 juli 2017 at 13:14

  ze zijn super mooi maar niet verkrijgbaar hier want ze zijn of al weg of niet binnen gekomen

 • Reply
  Laura
  28 juli 2017 at 02:12

  Ik heb ze ook! Ze zijn echt ZO mooi! Wel heel tof om te zien dat je de moeite hebt genomen om elke kleur op je wang te swachten! Dat heb ik nog geen eens bij mezelf gedaan met alle kleuren. Ik maar ook meer combi’s die ik aanbreng op m’n gezicht.

 • Reply
  Mjay
  28 juli 2017 at 12:45

  Damn, ik kom even van een andere planeet Haha. Wist helemaal niets van deze palettes! Na het zien van je swatches ben ik ook wel nieuwsgierig, voor die prijs!

 • Reply
  Nicole Sczasny
  28 juli 2017 at 21:45

  Wauw voor deze prijs ga ik de warme tinten zeker proberen!

 • Reply
  Kim
  29 juli 2017 at 14:07

  Wow wat een pigment!

 • Reply
  Mariska
  1 augustus 2017 at 21:39

  Ik had ze zien liggen, maar niet meegenomen. Zien er wel heel erg mooi uit!

 • Laat een reactie achter