Request: Personal Stories

Vroeger bladerde ik altijd meteen naar de inhoudsopgave van tijdschriften om de persoonlijke verhalen van anderen te lezen. Tegenwoordig lees ik haast geen tijdschriften meer, maar als ik ze lees trekken de persoonlijke verhalen mij toch het meest. En volgens mij ben ik niet de enige, ik vind het interessant om meer over iemands situatie te weten te komen, mezelf er misschien in te herkennen of er iets uit te halen. Ineens speelde het idee in mijn hoofd, waarom kan ik geen persoonlijke verhalen delen?

Vroeger had ik een abonnement op de Fancy en daar stonden altijd verhalen in over mensen die iets hadden meegemaakt. Ik weet niet waarom, maar dat waren de meest interessante rubrieken om te lezen. Mensen vinden het leuk om wat ander een ander te weten, dat merk ik ook aan mijn persoonlijke artikelen. Ik vind het interessant om sommige dingen te lezen uit ervaring van anderen, hoe is iets geweest, hoe ben je daaruit gekomen, heeft het je gevormd tot wat je nu bent.

Maar nu, ik mis die verhalen en ik vroeg me af of jullie je hierin herkennen. Daarom is mijn vraag, vinden jullie het leuk als ik persoonlijke verhalen op mijn blog ga delen. En zijn er überhaupt mensen die hun verhaal op mijn blog willen delen, anoniem of niet.

Ik doel dan echt op verhalen die wat vertellen, heb je zelf iets bereikt en hoe was de weg daar naar toe, heb je iets heftigs in je leven meegemaakt en wil je dit misschien delen en tips geven voor anderen.

Mochten jullie dit een goed idee vinden, laat het me dan weten. En hebben jullie zelf een verhaal dat je graag wil delen, dan kan je die mailen naar info@byaranka.nl. Ik heb geen idee of er belangstelling voor is, maar dat hoor ik dan vanzelf. En mocht er belangstelling zijn, dan zal ik ook een persoonlijk verhaal delen over mijzelf waardoor ik een sterker persoon ben geworden door een hele nare gebeurtenis (dat gelukkig nu allemaal goed is ;)).

Bron afbeelding

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

37 reacties

 • Reply
  Andrea
  21 maart 2015 at 15:39

  Leuk item! Ik ben benieuwd!

 • Reply
  Lydia
  21 maart 2015 at 15:45

  heel erg leuk item! Ik vind het zelf ook altijd interessant om persoonlijke verhalen te lezen.

 • Reply
  Rania
  21 maart 2015 at 15:52

  Ja doen! Hartstikke leuk

 • Reply
  Nienke
  21 maart 2015 at 16:03

  Leuk idee! Ik heb zelf niet echt een verhaal voor deze rubriek, maar ik zou het zeker wel lezen!

 • Reply
  Sarah
  21 maart 2015 at 16:40

  Ik vind dat altijd heel interessant om te lezen, dus het lijkt mij zeker een leuke toevoeging op je blog.

 • Reply
  Suzan
  21 maart 2015 at 16:48

  tof idee! Mooi om verhalen te delen en kunnen leren van elkaar!

 • Reply
  lucindainwonderland
  21 maart 2015 at 16:56

  Ik krijg ook altijd hele lieve en leuke reacties op mijn persoonlijke verhalen, dus ik denk dat als je het zelf ook leuk vindt en je er goed bij voelt je het zeker zou kunnen proberen. xxx Lucinda

 • Reply
  Sofie
  21 maart 2015 at 16:58

  Ik heb wel een heel verhaal om te delen. Maar ik ben niet heel sterk in schrijven en ik ga er nog even overna denken hoe ik dingen beknopt neerzet. =)

  • Reply
   Aranka
   21 maart 2015 at 19:10

   Je mag me altijd mailen :)! Misschien helpt het wel om het van je af te schrijven!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  21 maart 2015 at 17:02

  Ik vind dit ook heel interessant om te lezen! Ik ben benieuwd naar alle verhalen, ik vind dat altijd heel inspirerend. Ik ben ook benieuwd naar jouw persoonlijke verhaal, als je bereid bent dat te delen.

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  21 maart 2015 at 17:08

  Dit lijkt mij een heel leuk nieuw rubriek! Misschien kun je wat categorieën aangeven?

  • Reply
   Aranka
   21 maart 2015 at 19:11

   Het mag van alles zijn, niet echt bepaald een categorie.

 • Reply
  bymirandaa
  21 maart 2015 at 17:27

  Leuk! Lijkt me een mooie toevoeging voor je blog!
  Ik vind persoonlijke verhalen altijd mooi om te lezen. Heb zelf pas nog mijn persoonlijke verhaal gedeeld, vond het best spannend maar het heeft me veel fijne reacties opgeleverd die echt een steun kunnen zijn.

  Ik ga je even mailen, ik weet niet of mijn verhaal bij je blog past, maar zou het rustig willen delen:)

 • Reply
  anouk
  21 maart 2015 at 17:28

  Het lijkt me super leuk om te lezen! Ik hoop dat er veel aanmeldingen komen

 • Reply
  Beautyjuf
  21 maart 2015 at 17:28

  Doe waar jij je goed bij voelt en volg je eigen hart!

 • Reply
  Margot
  21 maart 2015 at 17:40

  Wat een goed idee! Ik vind die rubrieken vaak ook het interessants in tijdschriften.

 • Reply
  sharon
  21 maart 2015 at 17:52

  Leuk aranka ik zeg doen!! Super initiatief! Ik heb wel een verhaal waar veel mensen van kunnen leren maar weet niet als ik het durf uit te brengen.. omdat het erg persoonlijk is. Misschien moet ik er een twist aan geven

  • Reply
   Aranka
   21 maart 2015 at 19:12

   Ja dat zeker! Snap als het heel erg persoonlijk is erg lastig is om te delen. Volg je hart en doe wat je goed lijkt :)!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  21 maart 2015 at 18:18

  Jaaa, zeker doen!

 • Reply
  Lisa
  21 maart 2015 at 18:58

  Ik heb zelf geen bijzonder verhaal, maar ik ben wel benieuwd naar de rest.

 • Reply
  Denise
  21 maart 2015 at 19:29

  Super leuk idee, ik kijk er nu al naar uit! <3

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  21 maart 2015 at 20:15

  Wat leuk! Ik ben heel benieuwd wat voor verhalen er komen in deze rubriek.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Amanda
  21 maart 2015 at 21:12

  Ja leuk! In tijdschriften lees ik ook altijd het liefst persoonlijke verhalen. Ik lees nog steeds tijdschriften eigenlijk.

 • Reply
  salima
  21 maart 2015 at 21:26

  Super goed en origineel idee!

 • Reply
  Rianne
  21 maart 2015 at 22:10

  Jaa vind ik heel leuk! Ik vind dat meestal een van de leukste rubrieken in tijdschriften :)

 • Reply
  Naomi
  21 maart 2015 at 22:44

  Lijkt me heel erg leuk! Ik ben inderdaad ook zo’n iemand die gelijk doorbladert naar de persoonlijke verhalen. Op blogs trouwens ook! Ook lijkt het me wel een leuk idee als lezers van je blog een verhaal kunnen insturen zo nu en dan.

  x

 • Reply
  Joika
  21 maart 2015 at 23:28

  Super leuk idee! Hou van dit soort artikelen! x
  Goed gedaan meid!

 • Reply
  Nicky
  22 maart 2015 at 09:36

  Ik lees zo een artikels ook graag..

 • Reply
  Christien
  22 maart 2015 at 10:14

  Leuk idee! Als tip geef ik je nog mee dat daar een heel tijdschrift mee is: de Mijn Geheim. Die lees ik altijd, heerlijk!

 • Reply
  Shaz
  22 maart 2015 at 12:08

  Ja, zulke verhalen kunnen inspirerend en leerzaam zijn voor anderen. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt over wat jij wilt gaan delen.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  22 maart 2015 at 13:46

  Ik vind het een leuk idee

 • Reply
  chucky1012
  22 maart 2015 at 17:26

  Ja, ik vindt het altijd leuk om te lezen…..

 • Reply
  Lobke
  22 maart 2015 at 19:19

  Ik zou je wel iets willen mailen maar ik weet nog niet of ik mezelf in dat verhaal echt bekend wil maken. Of hoef je geen foto’s? Mijn naam boeit me niet zoveel en ik zou het graag delen aangezien ik denk dat meerdere wel met het probleem schommelen en ik toch wel verstand ervan heb door mijn eigen ervaringen (kort samengevat : pesten, depressieve angststoornis) Laat me maar weten hoe je dat precies voor je ziet want ik denk er wel serieus over na ;)

  • Reply
   Aranka
   22 maart 2015 at 20:20

   Nee er hoeven zeker geen foto’s bij! Ik haal gewoon een sfeerplaatje van internet, zelfs je naam hoeft er niet bij als je dat liever niet hebt :)

   • Reply
    Lobke
    22 maart 2015 at 22:53

    Dan zal ik je van de week wel mijn verhaal sturen :) mooi idee om verhalen aan het licht te helpen.

 • Reply
  Lesley
  22 maart 2015 at 22:07

  Heel erg leuk idee! Ik zeg doen!

 • Reply
  Ilse
  23 maart 2015 at 15:01

  Wat een leuk idee! Zelf blader(de) ik inderdaad ook altijd door naar de persoonlijke verhalen!! Ik ga zéker deze rubriek lezen als ‘ie online komt, en ga er ook even over nadenken of ik zelf mijn verhaal wil insturen, hihi.

 • Laat een reactie achter