Zoek
Sluit dit zoekvak.

Report: Libelle Zomerweek 2014

 photo Libelle-Zomerweek8_zps79d3a63c.png

Gisteren reden we in de stromende regen naar het Almere strand voor alweer de 9e Libelle Zomerweek! Samen met mijn schoonmoeder, schoonzus en het zoontje hadden we een gezellig dagje Libelle Zomerweek gepland! Mijn moeder zou ook mee gaan maar die kon helaas niet mee omdat ze zich daar nog niet fit genoeg voor voelde. Met z’n viertjes gingen we dus de Dolce & Libella beleven, het thema van dit jaar!

 photo Libelle-Zomerweek6_zps451be582.png

Op de snelweg kwamen we al meteen een enorme rij bij de afrit tegen op de snelweg met allemaal vrouwen achter het stuur, het kon niet anders dat we er bijna waren! De parkeerplaatsen waren behoorlijk ver van het Almere Strand af, maar gelukkig had de organisatie een goede pendeldienst geregeld waardoor je zo op het terrein kwam. Wij hadden de auto bij het VIP gedeelte staan en liepen ook zo het terrein op. Was je met de bus of trein? Geen enkel probleem, vanaf daar reden ook bussen af en aan naar de Libelle Zomerweek. Om een uur of half 11 kwamen we aan tussen behoorlijk wat vrolijke vrouwen. Het was gezellig druk, maar niet vervelend druk en het weer zat ook mee, want we hebben geen druppel regen gehad!

 photo Libelle-Zomerweek9_zps587dd2c2.png

Het Almere Strand is de perfecte locatie voor de Libelle Zomerweek, alleen jammer dat het zonnetje en de temperatuur niet echt meewerkte, dat had wel de sfeer compleet gemaakt. Maar goed, we hebben alsnog een super leuke dag gehad. Hier zie je het hoofdplein met leuke tentjes om te eten, workshop ruimtes, boodschappen opslag en nog veel meer. In het theater kan je ook nog genieten van modeshows, optredens en andere leuke presentaties.

 photo Libelle-Zomerweek3_zpsf2c9ab2e.png

Op het hoofdplein vind ik ook nog een stand waarbij je je kan opgeven voor de verschillende workshops. Je kan onder andere een moodboard maken, stempelen, natuurlijke kookworkshop volgen, alles te weten komen over huidverzorging, loesje teksten schrijven, bubble bars maken met Lush, desgin lampen maken en nog veel meer. Omdat wij een kleintje mee hadden leek het ons niet zo geschikt om een workshop te volgen maar we zijn wel eventjes langs gelopen en het zag er echt super leuk uit. Je moet je van te voren bij het hoofdplein opgeven, dus ga je nog, wees dan op tijd!

 photo Libelle-Zomerweek1_zps8966ec71.png

Het theater was ontzettend leuk aangekleed met een leuk terras versierd met allemaal bloemen, want daar houden vrouwen natuurlijk van! Ik vond het er allemaal super leuk en vrolijk uitzien, echt helemaal Libelle!

 photo Libelle-Zomerweek5_zpsaff2d43a.png

In het theater was elke keer wel weer wat te beleven, hier was een modeshow aan de gang maar ook optredens van Jeroen van der Boom, Charlie Luske en van Dik Hout.

 photo Libelle-Zomerweek2_zps5ea97eee.png

Gezellig genieten van de leuke sfeer op het terras! Er waren genoeg zitplaatsen over het hele event verdeeld en genoeg tentjes om wat te eten!

 photo Libelle-Zomerweek4_zps4ada62a9.png

Er was echt een gezellige drukte en voor iedereen is er wel wat. Het is natuurlijk veel koken, decoratie, fashion en beauty. Mocht je hier dus van houden dan kan je je op Libelle Zomerweek helemaal uitleven. Ze hebben echt leuke fashion tentjes onder andere in het overdekte stuk bij ingang 1 waar mijn schoonmoeder en ik geslaagd zijn! Maar er is ook veel beauty. Merken zoals OPI, Carmen, Rimmel, Sally Hansen, Kneipp, Rituals, Therme en Sabon hadden een grote stand waar je lekker kon snuffelen. En natuurlijk nog de onbekende merken make-up waarbij je ineens zomers bruin bent…

 photo Libelle-Zomerweek7_zps1bfbe52a.png

Ook voor decoratie kon je hier je slag slaan. Het is dat ik nog geen huisje heb en geen vrachtwagen mee had anders had ik echt ontzettend veel leuke dingen gescoord! Het was echt super gezellig en leuk! Alle kraampjes waren trouwens in kleine tentjes, echt heel erg leuk geregeld. Het terrein is voorzien van vlonders dus je hebt geen last van zand of modder. Het is rolstoel, buggy en trolly vriendelijk!

 photo Libelle-Zomerweek_zps699a9544.png

 photo Libelle-Zomerweek12_zps9d55043d.png

En na een dag slenteren op de Libelle Zomerweek waren we wel toe aan iets lekkers. Op het terrein zitten verschillende restaurantjes van La Place waarbij je lekker dan eten en drinken. Er zijn net genoeg zitplekken zodat je lekker kan genieten van een verdiende pauze!

 photo Libelle-Zomerweek13_zpse8645c8b.png

Hmm, broodje gesmolten kaas met ham en een verse muntthee!

 photo Libelle-Zomerweek11_zpsac0e386b.png

Helaas was het niet echt weer voor de strandstoelen, maar het zag er wel heel erg leuk uit. Hopelijk is het de rest van de week ook wat beter weer! Maar ik geloof niet dat we ze echt kunnen gaan gebruiken deze week.

 photo Libelle-Zomerweek10_zps763cc8ad.png

Wij hebben echt een hele geslaagde en gezellig dag gehad! Ik was nog nooit op een Libelle Zomerweek geweest en ik vond het echt een groot succes! Jammer dat mijn moeder niet mee kon, maar die gaat volgend jaar gewoon mee, want ik wil hier zeker vaker heen! De Libelle Zomerweek duurt nog tot en met 18 mei, dus als je nog last minute besluit een dagje uit te gaan kan ik het je zeker aanraden! Tickets voor de Libelle Zomerweek kan je online bestellen! En voor meer informatie kan je natuurlijk ook naar de website gaan.

Zijn jullie wel eens op de Libelle Zomerweek geweest en wat vonden jullie er van? En misschien tot volgend jaar!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Enorm vaak, als bezoeker en als medewerker. Ik heb nl vijf jaar voor Libelle gewerkt. En al ben ik al 6,5 jaar weg, ik ben er nog regelmatig geweest (woon zelf in Almere). Dit jaar sla ik een keer door drukte over.

  2. Wat een leuke sfeerfoto’s heb je gemaakt. Fijn dat het toch nog gezellig was maar het zonnetje zou zo’n dag inderdaad wel compleet maken. Ik ben er nog nooit geweest. Had altijd het idee dat het een beetje tuttig is maar dat schijnt dus wel mee te vallen ;).

  3. Hahahaha ‘Helaas had ik geen vrachtwagen mee’. Zo herkenbaar! Ik wordt altijd spontaan verliefd op alles en wil ook alles mee naar huis nemen. Dat lukt niet en uiteindelijk staat zo’n dag voornamelijk in het teken van eten en kotsberoerd weer naar huis rijden ;-). Ik ben dol op dit soort events! jammer van het weer alleen..

  4. Het lijkt me een supergezellige dag, ik zelf ben er nog nooit geweest. Misschien volgend jaar? Jammer van het weer, maar het blijft natuurlijk Nederland!

    1. Ja, alleen de sociale woningbouw in Zwolle is echt een drama. Je moet ongeveer 8 jaar staan ingeschreven iets fatsoenlijks te krijgen, dus het is best lastig hier een huisje te krijgen.

  5. Wat een tof event lijkt me dat. Als je alleen de naam hoort klinkt het een beetje….. Meh.. Maar nu ik je foto’s heb gezien!:) is mijn indruk al een stuk beter.
    Leuk, wel balen van het weer. Een zonnetje had het zomergevoel wel compleet gemaakt denk ik.

  6. Libelle zomerweek is echt heel erg leuk. Ik ben er een paar keer geweest. En bedenk me net dat het altijd zonder mijn moeder was. Meestal was het voor het werk. Misschien dat ik volgend jaar mijn moeder eens meevraag. Het is altijd erg leuk. Alleen erheen met de auto en parkeren vind ik een drama. Dat houdt me dan weer tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *