Zoek
Sluit dit zoekvak.

Remington Perfect Waves

Misschien ben ik wel de grootste kluns op haar gebied, maar ik ben toch echt helemaal verliefd geworden op de Perfect Waves tang van Remington. Het is een geweldige tang die zoveel doet voor mijn haar. Het ziet er stoer, speels en helemaal zomers uit en hangt zeker niet zo futloos langs mijn gezicht. De laatste dagen ben ik fanatiek met deze tang in de weer geweest en kreeg er niks anders dan complimentjes over. Hoe de tang werkt en wat ik er verder van vind zie je in het bovenstaande filmpje. De Remington Perfect Waves tang kost trouwens € 44,95 en is te koop bij de elektronica zaken. Wat vinden jullie van deze stijl haar?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. Ik vind het een mooi effect! En het ziet er heel easy peasy uit. Ik heb een krultang maar daar ben ik echt een uur mee bezig, dit is meer iets voor mij denk ik haha :P

 2. Geeft een super mooi effect.
  Toch vind ik effect te subtiel eigenlijk om hier een speciale tang voor te kopen,
  dan slaap ik liever met een grote vlecht in mn natte haar. (:

 3. Ik vind het een beetje een hermelien in HP1 effect hebben haha, weet niet of ik daar zo’n fan van ben ;). Je gebruikt de heatprotectant trouwens wel maf he :P alleen op de buitenkant ;) moet echt in alle lengtes van je haar, dus ook de onderste laag ;). Dat product is vaak ook wat je hoort sissen ;) dat is veilig!

 4. Staat je inderdaad mooi! Het kan bij sommige mensen ordinair staan denk ik (vooral als het haar blond/gekleurd is met wetlook/te veel produkt), maar bij jou niet :)

 5. Ik vind het je heel mooi staan! Ik moet deze tang ook hebben, het is zo makkelijk en je krijgt een heel mooi resultaat zo te zien!

 6. Je doet het verkeerd, nu krijg je heel raar haar, je moet de tang langer vasthouden op het haar zodat je goede golven krijgt en steeds een golfje naar beneden zodat al het haar gelijke waves heeft nu lijkt het meer op ongeborsteld haar.. Sorry

 7. Superleuk! Ik doe dit zelf ook vaak, maar dan door mijn stijltang heen en weer te kantelen tijdens het stijlen. Duurt wel een stuk langer haha!

 8. Heel mooi en lekker zomers! Kan ook goed bij een etentje met een clipje in je haar! Als ik geen enorme krullenbos had had ik ook zo’n tang gekocht (ik moet uitkijken met hitte want heb droog haar:(..)

 9. Ik denk niet dar je dit echt verkeerd kan doen. Iedereen mag het toch gebruiken hoe ze het zelf willen? Als jij perfect gelijke golven wil moet je dat doen, maar persoonlijk vind ik het wat onregelmatiger juist veel natuurlijker lijken.

 10. Super leuk!
  Ik wil altijd of wel stijl haar of ofwel zo’n golfjes… maar krullen vind ik maar niks bij me!
  Maar aangezien ik er geen golfjes in kreeg en dus alleen maar krullen dan is dit echt wel DE uitvinding voor me :D super review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *