Remington Big Style

 photo Remington9_zpsbaebd2ea.png

Laatst kreeg ik dit super leuke apparaat van Remington toegestuurd, hier was ik echt ontzettend benieuwd naar! Op de foto ziet het haar er echt fantastisch uit en het zag er niet heel lastig uit om dit ook te maken! Ik probeerde dus enthousiast de Big Style van Remington uit!

 photo Remington11_zpsd30ffb8f.png

Het moet heel simpel zijn. Je rolt je haar in de rollers, verwarmt de rollers en koelt ze weer af en laat ze een tijdje zitten. Nou dat moe lukken toch?

 photo Remington10_zps0eecf11f.png

Het is dus eigenlijk een hetelucht borstel met daarbij 5 keer 3 verschillende soorten rollers die zelfklevend zijn. Ook zit er nog een thermische borstel bij en een blaasmond voor het drogen van het haar! Het is dus echt een multifunctioneel product!

 photo Remington7_zps0789b0d6.png

Dit is de basis van het apparaat. Je kan hem op twee verschillende standen zetten voor blaaskracht en er zit ook nog een coolshot op. Wel vind ik het coolshot knopje een beetje goedkoop. Je moet eerst het knopje indrukken en dan verschuiven maar dit werkt niet echt vlekkeloos… Daarom druk ik dus maar een beetje hard om hem hierop te krijgen.

 photo Remington8_zpsc795889d.png

Dit is een opzetstukje voor de rollers! Hier klik je een roller heel gemakkelijk op en door het handige knopje aan de zijkant laat je hem er weer gemakkelijk vanaf glijden.

 photo Remington4_zps4cc9db58.png

Rollers in allerlei verschillende maten! Maar er zit ook nog een handige hetelucht borstel bij en een kop om het apparaat als föhn te kunnen gebruiken. Je kan er dus alle kanten mee op!

 photo Remington5_zpsc9f0ef32.png

Droogmond, handig en klein! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de echte föhn voor deze verkies, deze is toch minder sterk dan een echte föhn.

 photo Remington6_zpsafca2112.png

En de föhnborstel, deze vind ik wel heel handig om mijn haar mee te drogen en het in vorm te krijgen.

 photo Remington_zpsced7d682.png

Maar hoe werken deze rollers met hetelucht nou? Het wordt in 8 makkelijk stappen uitgelegd!

1. Begin met handdoekdroog haar en gebruik de blaasmond om het haar tot 90% droog te föhnen.
2. Bevestig nu het roller-opzetstukje en kies een roller die jij wilt gebruiken.
3. Verdeel je haar in plukken van 2-5 cm en rol de haar om de roller heen. Rol hem tot halverwege in en rol het haar naar binnen.
4. Halverwege het haar zet je de borstel aan op de hoogste warmtestand en houdt dit 10 seconden vast. Rol het haar tot aan de haargrens in en laat het nog eens 8 seconden op de laagste stand verwarmen
5. Gebruik nu het coolshot om het haar te fixeren. Haal de roller van het apparaat af door op het knopje te drukken. De roller moet nu zelf op zijn plaats blijven zitten
6. Als alle rollers zijn afgekoeld haal je ze uit het haar
7. Voor wat meer volume toupeer je het haar voorzichtig
8. Zet als laatste de föhnborstel op het apparaat en föhn de uiteindes glad voor een mooie finish!

 photo Remington1_zps73d9c5c9.png

Zoals je op de foto’s kan zien zitten mijn rollers er niet zo strak in als op de verpakking staat maar dat wil ook echt niet lukken. Ook vond ik het een grote pluisboel worden omdat mijn haar nog niet helemaal droog was. Ook vond ik het erg veel gedoe om het halverwege te verwarmen, dan weer op het hoofd en dan weer af te laten koelen. Ik denk gewoon niet dat zo een apparaat aan mij besteed is.

 photo Remington2_zps7af80272.png

En dit was het resultaat. Wel wat slag maar niet een overweldigend effect. Nu moet ik zeggen dat ik heel fijn haar heb waar een krul ook weer zo uit verdwenen is dus ik had het al een beetje zien aankomen. Maar dit effect was helaas na een uur ook weer weg dankzij de toegevoegde mousse en haarlak.  Ook vind het effect pluizig, dit komt omdat ik de rollers niet strak heb kunnen indraaien door mijn eigenwijze en klamme haar.

 photo Remington3_zpsa1b20fb1.png

Ik vind het effect leuk, maar ik denk niet dat ik voor zulk minimaal effect weer zoveel moeite ga doen. Ik ben gewoon geen held met deze apparaten en het is dus niet echt aan mij besteed. Maar ik denk dat ik hier vast niet de enige in ben. Voor degenen met wat stugger haar en die wel handig zijn met rollers en dat soort apparaten kan ik hem zeker aanraden! Ik heb al meerdere video’s voorbij zien komen met een prachtig effect! De Remington Big Style is voor € 49,99 te koop bij onder andere Kijkshop, Media Markt, Saturn en BCC. Maar ook online bij wehkamp.nl en bol.com. Lijkt jullie dit apparaat wat?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

 

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  daantje loves to read
  11 april 2014 at 11:32

  Sorry maar ik vind het niets. Het idee is leuk maar het werkt niet echt. Misschien nog even terug naar de ontwerpkamer en iets anders van maken :-))

 • Reply
  Laura Like
  11 april 2014 at 12:06

  hmm jammer dat het product niet voor je werkt! Ik denk inderdaad dat als je stugger haar hebt dat het dan beter werkt

 • Reply
  Marloes
  11 april 2014 at 12:16

  Jammer valt tegen inderdaad! Lijkt me ook enorm veel moeite! Geef mij maar gewoon de krultang, haha!

 • Reply
  roxannalayla
  11 april 2014 at 12:34

  Het idee was de moeite waard. Maar ik moet ook zeggen dat in mijn haar niet alles pakt helaas. Krullen werken bij mij ook niet. Jammer!

 • Reply
  lonnie101
  11 april 2014 at 12:37

  Bij mij zakken zulke dingen ook altijd uit, wel jammer maar het effect ziet er wel oke uit!

 • Reply
  justjaxelle
  11 april 2014 at 12:45

  hmm beetje jammer, maar ik vind het er wel leuk uitzien!

 • Reply
  pamela
  11 april 2014 at 14:13

  jammer ik zou ook niet zoveel moeite doen voor een minimaal effect.

 • Reply
  Ceciel
  11 april 2014 at 14:18

  Jammer dat hij niet heel goed werkt. Zelf heb ik ook dun haar waarbij krullen slecht blijven zitten. Gister was ik bij een beurs waar mijn haar gekruld werden met de nieuwe BaByliss C1000E Curl. Mijn haar zit nog steeds perfect! Zeker een aanrader. Wel jammer van de prijs.

 • Reply
  Linda
  11 april 2014 at 15:03

  Ik vind het eerste resultaat wel mooi, maar niet wereldschokkend. Ben benieuwd of hij wel zou werken met mijn haar (waarschijnlijk niet). Die ronde borstelkop lijkt me wel heel fijn.

  • Reply
   Aranka
   11 april 2014 at 15:14

   Die is inderdaad fijn! :)

 • Reply
  WOMANOUK
  11 april 2014 at 15:45

  Inderdaad iets te veel moeite voor het effect. Maar wel tof dat je er zoveel mee kunt doen.

 • Reply
  MySimplySpecial
  11 april 2014 at 16:10

  Ik gebruik liever gewone rollers denk ik.

 • Reply
  Lotte
  11 april 2014 at 16:13

  Het ziet er mooi uit, maar voor de moeite krul ik liever mijn haar :)

 • Reply
  Sjess
  11 april 2014 at 16:21

  Ik zag hem gisteren ook al bij Beautylab, toen leek het me nog wel wat, maar nu ik dit gezien heb… Meh… Ik heb zwaar en veel haar, zal dus ook wel geweldig resultaat geven :(.

 • Reply
  Sjess
  11 april 2014 at 16:22

  Ik bedoel natuurlijk geen geweldig resultaat

 • Reply
  Jaimy en Laura
  11 april 2014 at 16:42

  Ik vind het resultaat mooi, maar niet heel geweldig! Mijn haar is er sowieso te kort voor.

 • Reply
  whatilovenl
  11 april 2014 at 17:35

  Ik vind het resultaat wel mooi maar niet echt dat ik er enthousiast van wordt.. bij Serena werd ik wel super enthousiast maar ik heb zelf niet zo mooi dik haar als haar dus het zal ook wel niet zo bij mij worden :-p

 • Reply
  Anouk
  11 april 2014 at 18:22

  Denk dat het teveel moeite is , pak ik liever een krultang!

 • Reply
  BeautyOpinie
  11 april 2014 at 18:47

  Ik vind het ook een beetje tegenvallen.
  Ik pak gewoon mijn carmenset of maak krullen met m’n stijltang!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  11 april 2014 at 19:43

  Wel een mooi effect!!

 • Reply
  ingridspeijer
  11 april 2014 at 19:52

  Ik houd het bij mijn Carmen krulset! :)

 • Reply
  jana
  11 april 2014 at 20:37

  Dat is jammer! ik zou geen geduld hebben voor deze set :p x

 • Reply
  Helena
  9 juli 2014 at 22:20

  Ik heb er helemaal geen problemen mee. Het resultaat is grove krullen/slag. Nou ben ik kapster, ervaring met haar en rollers indraaien :p

 • Laat een reactie achter