Zoek
Sluit dit zoekvak.

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

Een tijdje geleden zag ik reclame van Remescar voorbij komen op tv en ik was meteen geboeid. Deze crème zou ervoor moeten zorgen dat wallen en donkere kringen meteen als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. Ik was geboeid en als meisje met een blog wilde ik dit testen. Werkt het ook echt?

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

Ik bestelde een verpakking op Bol.com voor € 34,99 wat ik behoorlijk aan de prijs vind. Maar je kan Remescar sinds kort blijkbaar ook bij de Etos, Albert Heijn en Kruidvat kopen. Je krijgt voor dat geld een licht doosje waarvan ik het gevoel had dat er niets in zat. De verpakking ziet er mooi en luxe uit en vertelt je precies hoe het product werkt en wat de beloftes zijn.

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme
Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

Lees ook: Hoe sta je fris en fruitig op

De Remescar Wallen & Donkere Kringen oogcrème belooft onmiddellijk wallen en donkere kringen te verminderen. Je kunt dus blijven kijken voor resultaat. Ik kan je nu al wel vast vertellen dat het product inderdaad onmiddelijk werkt en het een directe oplossing is en niet voor een langere tijd. Als je resultaat wilt, moet je het blijven gebruiken.

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

Remescar maakt gebruik van de EYESYL-technologie en werkt onmiddellijk in op wallen en donkere kringen. De combinatie van kleimineralen en een bipeptidecomplex bevordert een verstrakking van de huid, vermindering van de vochtophoping onder de ogen en een micromusculaire pauze. Dit helpt de zwelling van de huid onder de ogen te verminderen en het verschijnen van donkere kringen tegen te gaan. Klinkt als een hele waslijst en ik ben heel benieuwd of het echt werkt.

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

Hoe gebruik je Remescar?

Stap 1: Was of reinig je gezicht en laat het goed opdrogen.

Stap 2: Breng een hydraterende dagcrème of oogcrème aan en laat een minuut of twee inwerken.

Stap 3: Knijp een beetje van het product uit de tube op je vingertop, ongeveer de grootte van een rijstkorrel. Minder is niet voldoende en meer is meestal te veel en wordt dan niet volledig door de huid opgenomen of kan irritatie veroorzaken.

Stap 4: Wrijf de crème tussen de 2 wijsvingers tot de crème kleurloos wordt, dit duurt 5 tot 10 seconden. Dit is een belangrijke factor voor de juiste werking van Remescar Wallen & Donkere Kringen.

Stap 5: Breng de crème voorzichtig aan op de hele zone onder het oog en wrijf deze met zachte tappende beweging uit, van het midden naar buiten, tot de crème volledig door de huid is opgenomen.

Stap 6: Houd je gezichtsuitdrukking gedurende 2-3 minuten neutraal terwijl het product droogt, voor het beste resultaat.

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

Ik twijfelde of er wel wat in de verpakking zat omdat hij zo licht aanvoelde, maar er zat toch een kleine tube (van 8 ml) oogcrème in. Het lijkt misschien een kleine verpakking, maar je hebt echt maar heel weinig nodig voor onder je ogen. De crème is makkelijk uit de verpakking te halen door de tube met een handig klein tuitje.

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

De crème komt oranje uit de verpakking en als je goed de gebruiksaanwijzing leest moet je eerst de crème 5 tot 10 seconden tussen de vingers wrijven tot dat de crème kleurloos kleurt. Dit is trouwens te veel voor je beide ogen, je moet echt de grootte van een rijstkorrel aanhouden. Laten we het gaan testen, ik heb precies de stappen aangehouden zoals aangegeven.

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

Mijn huid zonder de Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme.

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

Mijn huid met de Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme.

Goed, ik moet heel eerlijk zijn, ik zie geen enkel verschil, maar misschien heb ik te weinig wallen of donkere kringen. Jullie kunnen het niet op de foto zien, maar ik voel wel degelijk verschil en weet dan ook meteen hoe deze oogcrème werkt.

Als je goed kijkt zie je een witte vlek aan de linker kant van mijn neus zitten, dit is het product wat ik niet goed uitgesmeerd heb. De Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme is een soort laagje dat ‘uithard’ onder je ogen en oplicht, zo lijken de donkere kringen dus minder te worden. Omdat het laagje uithard (wat door de kleimineralen komt) worden de wallen dus ook minder omdat de huid onder spanning staat.

Waarom ik geen verschil zie is omdat ik waarschijnlijk te weinig donkere kringen en wallen heb. Maar ik kan je wel vertellen dat ik het product niet prettig vind en dit is waarom. De crème droogt in onder je ogen en dit voel je, je voelt dat de huid helemaal strak staat, net alsof je een masker op hebt. Zelf vind ik dit niet prettig voelen maar het is wel de werking van het product, het is dus de vraag of je dat er voor over hebt.

Ook denk ik dat de crème alleen voor blanke mensen werkt omdat het met een witte waas opdroogt (die is niet zichtbaar op een blanke huid als je hem dus goed uitsmeert). Ik las al in reviews dat mensen met een getinte huid ook de Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme hadden geprobeerd en witte vlekken onder de ogen hadden.

Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme

Of ik denk dat dit product kan werken? Ja, daar geloof ik wel in. Ik denk dat het inderdaad de donkere kringen oplicht en dat het wallen minder zichtbaar maakt. Daar tegenover staat wel dat ik de huid niet prettig vind aanvoelen (vooral tijdens het knipperen voel je dat alles onder spanning staat) en dat het niet geschikt is voor mensen met een getinte huid.

De oplossing is trouwens alleen als je de crème draagt. Ga je dus douchen of je huid reinigen is het effect verdwenen. Heb je een vette huid, dan kan de crème ook oplossen en is het effect weg.

Dus in het kort, werkt de crème? Ja, ik denk dat voor veel mensen de crème zal werken als je echt zichtbaar donkere kringen en wallen hebt. Vind ik de crème fijn? Nee, ik vind het niet prettig dat mijn huid onder de ogen strak staat, ook als je minder gebruikt blijf je het toch voelen.

De Remescar Wallen & Donkere Kringen Oogcreme kost € 34,99 en is te koop bij Etos, Kruidvat, Albert Heijn en Bol.com. Kennen jullie deze crème al en wat zijn jullie ervaringen?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

 1. Ik vraag me af hoe goed het werkt met concealer. Bij dit soort producten is mijn ervaring dat je erna geen concealer kan gebruiken omdat het zo erg opdroogt dat het fijne lijntjes juist benadrukt. Misschien voor mensen met wallen maar zonder blauw.

 2. Oh, fijne review. Het product verbergt de donkere wallen, maar eronder zitten ze nog wél. Goede review, geen product voor mij.

 3. Dit zou wel iets voor mij zijn. Heb niet alleen blauwe kringen en wallen, maar als 50+er ook rimpels. De meeste concealers gaan zo lelijk in de rimpels zitten.

 4. Ik had het heel graag gezien op iemand die wel wallen of donkere kringen heeft! Had je niet je moeder of een tante kunnen vragen ?? Ik zal eens googlen of ik een andere review kan vinden bij zo’n persoon. Maar goed het blijft tijdelijk en dan helpt concealer denk ik net zo goed.

 5. Het werkt goed tegen wallen. Ik gebruik het dagelijks. Als je juist doceert blijft je huid de hele dag strak. Het is en blijft wel een vreemd gevoel. Je kan er idd geen concealer over gebruiken. Voor de volledigheid Ik ben een 50+er.

 6. Ik heb dus wél van die gezellige dikke wallen. Niet zozeer donkere kringen maar die wallen storen me erg en daarom ook dit spul gekocht. (Na een slechte nachtrust was het zéker nodig…) Ik vind het echt amazing het verschil. Ja, je huid voelt strak aan ja, maar daardoor weet ik dus dat het nog altijd werkt en er niet weer een wal hangt te bungelen. :) Ik blijf na het aanbrengen 2 minuten in de spiegel staren en zie het gewoon gebeuren dus ik ben er súperblij mee. Niet voor elke dag inderdaad, is wellicht ook niet zo goed voor de huid onder je ogen maar inderdaad voor een wat wakkere blik op maandagochtend en voor feestjes is het voor mij perfect!

 7. Ik vind het geweldig! Het heeft mij een wakker gevoel, zeker in combi met de hangende oogleden creme. Ben er juist heel erg blij mee. Ik ben 51, heb niets tegen rimpels maar mijn donkere kringen maakten me moe en afgemat. Ik oog (en voel me dus!) 10 jaar jonger!

 8. Heb het vorige week gekocht, gebruik get nu 2 dagen heb zo ongeveer half Amsterdam onder mijn ogen hangen en werkt super! ook Met concealer… Ik zie er wakkerde uit!

 9. Het is te mooi om waar te z
  In dus….. Nee , ik ben er zelfs huiverig voor om het product te gebruiken , en wat doet het op langere termijn ? Ik heb nog wel een serieuze tip : ik gebruik al jaren druivenpit olie en niet duur! Google het product een! Groet:)

 10. Helpt wel maar als je erna foundation overheen doet is het effect weg. Jammer..want ik gebruik dagelijks foundation en als ik rondom de ogen dat weg laat ziet dat er natuurlijk ook niet uit.. Heeft iemand een tip want verder werkt het wel..

 11. Heb vandaag Remescar gekocht voor de wallen
  Het product werkt absoluut niet ,Iemand vroeg me wat heb ij onder je ogen ?Ik had een witte waas onder mijn ogen _.Heb het terug opnieuw geprobeerd ,volgens de gebruiksaanwijzing zelfde resultaat ..
  Heb 33,65 euros betaald …..

 12. Ik gebruik het nu een jaar, en omdat je zo weinig nodig hebt, doe je zo lang met zo’n tubetje. Voor mij werkt het echt, en ik kijk altijd naar aanbiedingen. Vaak is het dan een tientje goedkoper! ik gebruik het vrijwel iedere dag en gebruik ong. 2 tubetjes in een jaar.

 13. Super produkt. Wallen zijn weg, ook met foundation erover. Voelt in het begin een beetje vreemd, maar alles beter dan Botox of fillers.

 14. Bij mij en mijn collega werkt het erg goed. Het verschil is geweldig. Maar wij gebruiken de sagging eyelid creme voor onze wallen, ipv de eyebags-creme. De creme voor de sagging eyelids is veeel fijner en laat geen witte waas na. Ik zou niet anders meer willen. Mijn collega had ik het dus ook aangeraden en ze is helemaal om, ze is laaaaiend enthousiast, maar ze had dan ook heel veel last van haar wallen. Goed spul dus!

 15. Super spul, mijn hangzakken zijn totaal verdwenen! Ien ik voel er niks van dat ik het op heb.zo blij mee, voor mij een wonder middel 😊😊
  Even googlen en je betaald er een stuk minder voor

 16. Ik had ook al veel zalfjes enzo geprobeerd die niet echt een verschil maakten, maar geloof me, dit is het enige wat tot nu toe echt werkt ! Direct resultaat. Voor de mensen die twijfelen : is echt niet nodig. Ik ben 51 jaar en slaap minder goed en moet vroeg op : ik voel me direct ‘mooier’. Zou niet meer zonder kunnen. Ik doe eerst een dagcrème op, dan de oogcrème en daarna gewoon mijn make up. Toppie !

 17. Ik ben verbaasd over de reacties. Ik (68) vind het een geweldig product!
  ’s Ochtends heb ik best wallen. Een heel klein beetje remescar deppend opbrengen, even wachten en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  Ook de anti-rimpelcrème heeft hetzelfde verbluffende effect.
  De crèmes zijn best duur, maar er is altijd wel een online actie te vinden met 50% korting. Je hebt er ook maar heel weinig van nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *