Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reinigende Poriënstrip van de Action

 photo Actionstrip_zps7f06493e.png

Mee-eters op mijn neus, ik vind het echt verschrikkelijk. Maar helaas heb ik er wel last van. Normaal ben ik meer van het voorzichtig uitdrukken van deze oneffenheden maar laastst bij de Action zag ik reinigende poriënstrips, speciaal voor je neus. Ik nam ze mee voor nog geen euro en was erg benieuwd of dit ook werkt!

 photo Actionstrip1_zps6fc942d7.png

In een pakje zitten zes strips die je heel gemakkelijk op neus kan aanbrengen. Het belooft de mee-eters te verwijderen, je poriën te reingen en het is geschikt voor alle huidtypen.

 photo Actionstrip2_zpsa95acf66.png

Het aanbrengen gaat heel erg makkelijk. Je maakt eerst de huid goed schoon door het te reinigen en goed schoon te maken daarna zodat er geen product meer achterblijft op de huid. Daarna maak je je neus goed nat en plakt daarna de strip op je neus. Laat hem 10 tot 15 minuten zitten en trekt en er dan weer voorzichtig vanaf als hij goed hard is geworden.

 photo Actionstrip3_zpsdbde76f2.png

De strips zitten allemaal per stuk verpakt en zijn dus ook handig mee te nemen bijvoorbeeld in je tas voor een weekendje weg als je je neus mee-eter vrij wilt maken.

 photo Actionstrip4_zps98db1868.png

Eenmaal op de natte neus aangebracht (haha, ik moet meteen aan de neus van een hond denken) laat ik hem zitten tot hij goed droog is en hard is geworden. Ik let hierbij niet echt op de tijd maar voel gewoon of hij hard is geworden.

Daarna trek ik hem er weer heel voorzichtig af en wat je dan ziet zijn een paar zwarte puntjes op de strip, niet echt indrukwekkend. Als ik daarna voorzichtig op mijn neus knijp komen er veel meer mee-eters uit. Ik ben dus niet echt onder de induk van de strip. Ik laat het in vervolg dus lekker bij het uitdrukken van de mee-eters. Maar mocht je daar geen fan van zijn is dit zeker een goede oplossing, maar niet zo effectief.

De reinigende poriënstrips zijn te koop voor € 0,89 per pakje bij de Action. Wat vinden jullie van neusstrips?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

50 reacties

 1. Ik heb ze ook, ik vind ze wel fijn werken :) Maar ik heb nog nooit mee-eters zelf echt uitgeknepen dus misschien ben ik daarom eerder tevreden, haha.

 2. Jammer dat je niet tevreden bent over de neusstrips. Ik heb ze altijd van de kruidvat en had deze van de action laatst ook eens geprobeerd. Bij mij werkte het wel heel goed vond ik!

 3. Voordat je de strip op je neus plakt, kun je ook een washandje met warm water op je neus leggen. Hierdoor worden de poriën geopend en werken de strips vaak beter. :)

 4. Hier hoorde ik juist veel mensen enthousiast over volgens mij! Ik heb het nog nooit geprobeerd al weet ik wel dat hier in huis ergens een pakje ligt.

 5. Jammer.. ik hoor hier altijd zoveel goeds over. Wil het zelf toch ook nog even proberen uit niewsgierigheid

 6. Die van Nivea werken beter, maar die zijn veel moeilijker van je neus te krijgen (zelfs als ze helemaal droog zijn), doet echt wat pijn… Maar ze werken dan ook wel een pak beter. Die van Action heb ik ook gehad, je moet idd de buitenkant ook nat maken, maar dan nog was ik er niet zo enthousiast over…

 7. Ik heb ze laatste ook geprobeerd, eerst bij mijn vriend omdat hij meer last heeft van mee-eters. Daar ging het wel aardig maar niet super ofso.. Ik had er wel meer van verwacht! En bij mezelf had ik bijna het zelfde effect als wat jij hebt.

 8. Mee-eters zijn verschrikkelijk! Zelf heb ik ze nog nooit uitgeknepen. Maar ik ben toch wel op zoek naar goede strips om van deze mee-eters verlost te geraken…

 9. Ik heb deze al heel vaak opnieuw gekocht, omdat het echt super goed werkt bij mij. Je moet namelijk de strip als hij er eenmaal op zit ook nog een beetje(!) nat maken. Dan werkt het echt super!

 10. Ze zijn super! Bij mij werken ze het beste droog, maar dat is bij iedereen verschillend. Ik lees en hoor altijd dat die van de action de beste neusstrips zijn, ook al zijn ze erg goedkoop. Dus een goede prijs voor de kwaliteit! Super dus! x

 11. Paar tips: s ochtends als je wakker wordt alleen je gezicht even licht reinigen met water en dan de strip gebruiken. Dan staan de poriën nog goed open. Daarna inderdaad nog wat extra nat maken met water en als hij helemaal droog is je huid strak trekken en hem er voorzichtig afhalen. Zo werken ze echt goed!

 12. Je hoort zulke wisselende verhalen er over, maar ik denk er exact hetzelfde over. Liefs, x
  PS: doe je mee aan mijn winactie?

 13. Mij mij werken deze ook niet :P Bij m’n vriend juist weer goed! Die gebruik ik dan ook om ze op op te maken haha.

 14. Ik vind deze ook super. Ik laat ze wel langer zitten dat op de verpakking staat, zo’n 30-45 minuten. Dan haal je echt alles eruit!

 15. Fijne review! Bij mij werkt hij altijd wel vrij goed, ik heb ook best grove poriën. Ik zit altijd na afloop heel gefascineerd te kijken naar wat voor troep erop zit, haha. Jammer dat ze voor jou niet heel geweldig werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *