Regenachtige zomer?

Niets is er zo vervelend als vakantie hebben en het regent. Je doet dus eigenlijk de hele dag niks, want het is toch geen weer voor buiten. Het liefst zouden we de hele dag op het strand liggen en heerlijk van het mooie zomer weer genieten. Maar we leven in Nederland en dan is er altijd wel regen.  Ik heb een paar tips om het ook leuk te hebben ook als het niet zo mooi weer buiten is.

Shoppen!
Misschien moet je er nog niet aan denken, maar de winter collectie hangt alweer in de winkels. Heb je nog een nieuwe winterjas nodig of een paar mooie laarzen? Nu heb je nog de meeste keus. En als het straks winter is en je het echt nodig hebt is de keuze nog maar beperkt! Dus ga lekker een dagje de stad in om naar een nieuwe winteroutfit te zoeken. Neem een paraplu mee, zodat je droog de winkelstraat kan oversteken.

Film middag of avond
Nodig je vriendinnen uit voor een middag of avond films te gaan kijken. Weer eventjes gezellig bijkletsen. Want je hebt elkaar natuurlijk in de vakantie niet zovaak gezien. Ga voor de echte meidenfilms of voor een enge horror. Met je vriendinnen erbij is het altijd gezellig!

Verwen dagje
Nu je toch eigenlijk niks te doen hebt, kun je jezelf natuurlijk ook een opfris beurt geven. Ga heerlijk lang douchen met een lekkere scrub of zeep. Verzorg je haar met een masker. Als je onder de douche vandaan komt kun je je nog lekker met een bodylotion insmeren. Geef je gezicht een maskertje, lak je nagels mooi. Kortom leg je zelf eventjes heerlijk in de watten. Zeker weten dat je daarvan opknapt!

Opruimen
Is het een erge bende op je kamer? Maak van de gelegenheid gebruik en mest die hele zooi eens uit! Wat je niet meer nodig hebt weggooien en ruim de spulletjes die je wilt bewaren op. Geef alles een sopje, plakjes en kastjes afstoffen en de vloer zuigen. Aan het einde van de dag heb jij weer een schone kamer! En wie wil dat nou niet?

Maak een fotoboek
Zonde om met het mooie weer achter de computer te zitten. Maar omdat het toch regent kun je van je vakantie foto’s wel een mooi fotoboek maken zodat je een herinnering hebt aan je vakantie! Op verschillende site’s kun je software downloaden om een fotoboek te maken. Dit houdt je heus wel een dagje bezig om een mooi fotoboek in elkaar te zetten. En aan het einde van de vakantie kan je aan iedereen laten zien wat jij gezien en gedaan hebt!

Bloggen
Zoek het internet af naar leuke nieuwe of onbekende blog’s. Het zijn er genoeg, dus je hebt de hele dag wel iets te lezen. Misschien kun je inspiratie opdoen voor nieuwe producten of kom je op een leuk nieuw idee.

Uitzending gemist
Was het te mooi weer om je favoriete serie of programma te zien? Geen nood, de meeste programma’s zijn online weer te bekijken. Zo heb je van het mooie weer kunnen genieten en op de mindere dagen je programma toch nog kunnen zien!

Bibliotheek
Ga naar de bieb toe en zoek een paar leuke boeken uit! Er zijn veel chicklits in de bieb te zitten. Of hou je van iets anders dan is het er vast ookwel te vinden. Ga thuis lekker op je bed liggen met je boek. Dat is relaxen en plezier tegelijk!

Hopelijk zullen we de tips niet al te vaak nodig hebben. Want we willen allemaal toch een heerlijk zonnige zomer?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Frauke
    8 augustus 2010 at 12:55

    Shoppen! haha :D

  • Laat een reactie achter