Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recept: Wraps met knoflookkip

Recept: Wraps met knoflookkip

Door Annemieke – Wraps zijn makkelijk te maken en vooral ook heel erg lekker omdat je goed kan variëren met verschillende ingrediënten. Dit keer ging ik voor goed gevulde wraps met knoflookkip. Hoe je dat maakt vertel ik je met dit makkelijke maar smakelijke recept.

Dit heb je nodig voor 2 personen:

  • 250 gram kipfilet
  • 2 paprika’s
  • 1 avocado (optioneeel)
  • 1/2 bakje cherrytomaatjes
  • tortilla chips nacho cheese naar smaak
  • creme fraiche
  • wraps
  • 1 ui
  • 2 tl komijnpoeder
  • 2 tl paprikapoeder
  • 2 tl knoflookpoeder
  • 1 tl chilipoeder
  • 250 ml Griekse yoghurt
  • 2 el mayonaise
  • salsasaus
  • 2-3 tenen knoflook

Recept: Wraps met knoflookkip

Zo doe je het:

  1. Snijd de kip in stukjes en bak aan met wat olie en de geperste knoflook in de pan.
  2. Snijd ook de paprika en ui en doe dit bij de kip. Doe dan ook alle kruiden erbij.
  3. Snijd de cherrytomaatjes in kwarten en zet apart. Snijd ook de avocado in blokjes en zet apart.
  4. Maak nu de saus: meng de Griekse yoghurt met de mayonaise, knoflook en peper en zout.
  5. Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Besmeer de wrap met een flinke laag crème fraîche, verdeel de kip eroverheen, dan cherrytomaatjes, avocado, verkruimel de chips over je wrap (zoveel als je wil) en tot slot flink wat knoflook en salsasaus. Klaar zijn de wraps met knoflookkip.

Recept: Wraps met knoflookkip

Eetsmakelijk <3! Meer heerlijke recepten van Annemieke vind je op haar eigen blog Sweetlittlekitchen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Laat een antwoord achter aan Eveline Fleur Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *