Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recept: Wraps met avocado en zalm

 photo Wraps-Avocado-Zalm5_zpsf0b04f17.png

Als je alleen thuis bent hoef je met niemand rekening te houden. Dat dacht ik ook en probeerde eens iets nieuws uit. Ik zag dat de avocado’s bij ons in de aanbieding waren en al snel kwam ik op een idee met wraps! Ik besloot dus voor mezelf als lunch wraps met avocado en zalm te maken. En ze zijn echt heerlijk, vullen goed en zijn super makkelijk te maken.

 photo Wraps-Avocado-Zalm_zpsd2712097.png

Wat heb je nodig?

– wraps
– advocado
– sla
– zalm
– roomkaas met bieslook

Voor één persoon gebruikte ik 2 wraps en één hele avocado. Met die informatie kan je zelf uitrekenen hoeveel wraps en avocado’s je nodig hebt. Dit waren trouwens wel kleine.

 photo Wraps-Avocado-Zalm1_zps2e22f7d3.png

Als eerst smeren we de wrap royaal in met kruidenkaas en snijden de avocado doormidden en verwijderen de pit.

 photo Wraps-Avocado-Zalm2_zps5afb8c93.png

Lepel daarna de rijpe avocado uit en verdeel een halve avocado over de wrap heen.

 photo Wraps-Avocado-Zalm3_zps4eed25f5.png

Bedek deze met twee plakken zalm en wat salade en rol hem op!

 photo Wraps-Avocado-Zalm4_zpsa8351311.png

 photo Wraps-Avocado-Zalm6_zpsa82a941c.png

 photo Wraps-Avocado-Zalm7_zps6bb404bf.png

En klaar zijn je wraps! Ze zijn echt heerlijk als lunch! Maar ze kunnen ook prima als avondeten, het is maar net waar je van houdt! Ze zijn super snel klaar en makkelijk te maken, ideaal dus als je niet te lang in de keuken wilt staan! Eetsmakelijk!

 photo Wraps-Avocado-Zalm8_zpsca2f6cac.png

Lijken jou deze wraps wat of wat zijn jouw favoriete wraps? Let me know!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Hmm, heerlijk! Ik eet zelf graag -heel cliché- een wrap met kruidenroomkaas, gerookte zalm en rucola. Zo lekker! Ook met gewone sla en een lekkere tonijnsalade vind ik ‘m heerlijk ^-^.

  2. Ik maak ook af en toe wraps met kruidenkaas & zalm, maar de avocado heb ik nog nooit toegevoegd.. Volgende keer maar eens proberen :)

  3. Zo lekker! Ik maak deze wraps ook vaak (wel glutenvrij dan) en dan zonder de avocado. Maar mét lijkt me ook erg lekker en net wat voedzamer. Ga ik zeker proberen binnenkort!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *