Recept: wraps gevuld met vissticks

Visstick Wraps

Ik at ooit een keer wraps met visstick bij een vriendinnetje en sinds dien ben ik verkocht. Het recept is zo ontzettend makkelijk maar wel heel erg lekker (en je moet het maar net verzinnen). Binnen een paar minuten staan deze wraps met visstick op tafel en het is vooral ontzettend lekker, zeker met warme zomerdagen.

Visstick Wraps

Wat heb je nodig?

 • 4 (volkoren) wraps
 • 8 vissticks
 • ijsbergsla
 • tomaat
 • komkommer
 • mais
 • ravigottesaus

Deze hoeveelheden zijn gebaseerd op 2 personen met 2 wraps p.p.

Visstick Wraps

Het maken van de wraps is echt super simpel. Bak de vissticks in de pan rondom bruin of doe ze zoals mij in de Airfryer (12 minuten 180 graden).

Ondertussen leggen we de wraps alvast klaar (ik gebruik volkoren wraps omdat die net iets meer vullen) en bekleed deze met de sla, tomaat, komkommer en mais. Doe er vervolgens nog wat saus overheen. Als de vissticks klaar zijn leg je deze er bovenop en rol je ze op!

Dit was denk ik echt het meest makkelijke recept ooit maar wel heel erg lekker. Ik denk ook dat kinderen dit erg lekker vinden. In de zomer vind ik dit soort gerechten altijd erg lekker. Snel klaar, fris en niet zo zwaar op de maag. Ik zou zeggen, eet smakelijk!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  chucky1012
  12 juli 2019 at 06:45

  Dit ziet er zo heerlijk uit.
  Ook makkelijk om op zeer warme dagen dan eens gemakkelijk eten te bereidden dat niet zoveel tijd vergt.

  Xoxo

 • Reply
  Sanne
  12 juli 2019 at 07:01

  Ik ga deze echt een keertje maken! Hier is ook een op de McWrap geïnspireerde wrap met kipschnitzel en honing-mosterdsaus favoriet.

 • Reply
  Sandy
  12 juli 2019 at 07:02

  Wat makkelijk en lekker! Dit wordt een topper. Kan natuurlijk ook op een broodje.

 • Reply
  rachel
  12 juli 2019 at 09:19

  inderdaad lekker makkelijk :D ik lust alleen geen visticks haha, maar de meiden wel dus die zal ik hier wel blij mee kunnen maken

 • Reply
  Amy
  12 juli 2019 at 17:19

  Ik ben echt dol op fishsticks maar had er nog nooit eerder aan gedacht om ze in een wrap te stoppen. Leuk idee!

 • Laat een reactie achter