Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recept: wraps gevuld met vissticks

Visstick Wraps

Ik at ooit een keer wraps met visstick bij een vriendinnetje en sinds dien ben ik verkocht. Het recept is zo ontzettend makkelijk maar wel heel erg lekker (en je moet het maar net verzinnen). Binnen een paar minuten staan deze wraps met visstick op tafel en het is vooral ontzettend lekker, zeker met warme zomerdagen.

Wraps gevuld met vissticks

Soms vind ik het ook wel lekker, een simpel gerecht maken wat niet al te veel tijd kost maar wel heel lekker is. Een van die gerechten zijn de wraps gevuld met vissticks. Ik ben gek op wraps, vissticks en een frisse salade. Nou dit is een perfecte combinatie van allen en ook nog eens heel lekker fris om te eten op een warme zomerdag. Ideaal als je geen zin hebt om dan ook nog eens in die warme keuken te staan.

De hoeveelheden van dit recept zijn gebaseerd op 2 personen met twee vissticks wraps per persoon.

Visstick Wraps
Visstick Wraps

Wraps gevuld met vissticks

Dit is een van mijn favoriete gerechten als ik iets simpels op tafel wil zitten. Wraps gevuld met vissticks en andere verse groenten. Het is super simpel om te maken, maar wel ontzettend lekker. Ideaal voor een warme zomerdag als lunch of avondeten.
4 van 2 stemmen
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

 • 4 volkoren wraps
 • 8 vissticks
 • ijsbergsla
 • tomaat
 • komkommer
 • mais
 • ravigottesaus

Instructies
 

 • Bak de vissticks gaar in de pan of airfryer, ik vind zelf vissticks in de Airfryer bereiden altijd het makkelijkst.
 • Snij ondertussen de sla, tomaat en komkommer in stukjes en maak hier samen met de mais een salade van.
 • Smeer de wrap in met ravigottesaus en verdeel de salade over de wraps. Wat je over houdt kun je natuurlijk daarnaast nog als frisse salade opeten.
 • Wanneer de vissticks klaar zijn verdeel je de vissticks over de wraps en vouw je ze dicht.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat mij weten hoe het was!
Visstick Wraps

Dit was denk ik echt het meest makkelijke recept ooit maar wel heel erg lekker. Ik denk ook dat kinderen dit erg lekker vinden. In de zomer vind ik dit soort gerechten altijd erg lekker. Snel klaar, fris en niet zo zwaar op de maag. Ik zou zeggen, eet smakelijk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

 1. Dit ziet er zo heerlijk uit.
  Ook makkelijk om op zeer warme dagen dan eens gemakkelijk eten te bereidden dat niet zoveel tijd vergt.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *