Recept: Wrap Pizza

 photo Wrap Pizza13_zpsubg5d3b7.png

Ik had nog wat wraps over van de lunch van vorige week, maar ze waren een beetje uitgedroogd. En ik vond het zonde om ze weg te gooien, dus ik bedacht iets wat ik nog met deze uitgedroogde wraps kon doen. Ik besloot er een soort van pizza van te maken, want in de oven worden de korsten toch droog! Ook had ik nog andere dingen in huis die er wel op konden, zo maakte ik een heerlijke wrap pizza!

 photo Wrap Pizza_zpswochdsr3.png

Recept: Wrap Pizza

Wrap pizza

Wil je eens een keer een wat gezondere pizza maken? Gebruik dan eens een wrap als bodem voor de pizza. Doe er wat lekkere ingrediënten op en smullen maar!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 2 wraps
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 bol mozzarella
  • geraspte kaas
  • cherrytomaatjes
  • rucola
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden

Instructies
 

  • Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
  • Smeer de wraps in met tomatenpuree en snijd de tomaatjes en mozzarella in plakken.
  • Verdeel alle ingrediënten over de wraps, behalve de rucola.
  • Bak de wraps gedurende 10 minuten af of 200 graden in de oven.
  • Doe na het bakken nog wat verse rucola over de pizza heen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat mij weten hoe het was!

Toevallig had ik nog wat overgebleven shoarma in de koelkast liggen, deze deed ik er ook nog op. Ik vond dat heel erg lekker, maar ik kan me voorstellen dat je geen heel pakje shoarma voor een wrap gaat kopen. Laten we gaan beginnen.

 photo Wrap Pizza1_zpsipygytl1.png

We verwarmen eerst de oven voor op 200 graden. Daarna gaan we aan de slag met de wrap.

 photo Wrap Pizza2_zps5vojiun4.png

Eerst smeren we hem royaal in met tomatenpuree.

 photo Wrap Pizza3_zpssbcx24gm.png

Daarna snijd ik de mozzarella ik plakjes en verdeel ik deze over de wrap.

 photo Wrap Pizza4_zpsrum1iqas.png

Hetzelfde doe ik met de snoeptomaatjes.

 photo Wrap Pizza5_zpsbcnozznc.png

Daarna verdeel ik de overgebleven opgebakken stukjes shoarma over de wrap.

 photo Wrap Pizza6_zpsdu9yjihf.png

Doe er nog lekker wat Italiaanse Kruiden overheen.

 photo Wrap Pizza7_zps1hpfhrjg.png

En natuurlijk als laatst de kaas, lekker!

 photo Wrap Pizza8_zps5x79aknn.png

Daarna bakken we de wrap gedurende 10 minuten af in de oven op 200 graden. Houd dit zelf even goed in de gaten of hij niet zwart wordt.

 photo Wrap Pizza9_zpsqchmqilh.png

En dan is dit het resultaat, een heerlijke pizza met en bodem van een wrap. Maar ik vind hem nu nog wel een beetje saai en kaal.

 photo Wrap Pizza10_zpsflr76kxl.png

Daarom voeg ik er nog wat rucola aan toe, zo heeft de wrap net iets meer bite en ik vind het een hele lekkere en goede smaakcombinatie, jum!

 photo Wrap Pizza16_zpsrg84qkoy.png

 photo Wrap Pizza12_zpsiluwxima.png

Daarnaast ziet het er nu ook een stuk kleurrijker en vrolijker uit!

 photo Wrap Pizza15_zpsdpoyezb7.png

 photo Wrap Pizza11_zpsen2tliax.png

Natuurlijk kun je de wrap bedekken zoals jij het lekker vind, ik vond deze combinatie echt heel erg lekker en zeker een aanrader! Zo zie je maar, droge wraps hoef je niet meteen weg te gooien, je kan er ook nog prima een lekkere pizza van maken! Eetsmakelijk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

  • Reply
    Anneloes
    18 februari 2015 at 15:04

    Oh my, ik heb nét gisteren mijn oude wraps weggegooid onder het mom van ‘daar kun je toch niks meer mee’. Ik ga dit onthouden voor een andere keer, haha!

  • Reply
    twinkelbella
    18 februari 2015 at 15:07

    Wat wen heerlijk idee ziet er erg lekker uit!

  • Reply
    Danielle
    18 februari 2015 at 15:26

    Ik zag je foto al op Instagram. Nu ik lees dat het met een oude wrap gemaakt is, besef ik me dat ik zoiets vorige week ook gelezen heb. Het klinkt heerlijk en je foto’s maken het alleen maar beter. Knap hoe je zulke recepten altijd zo heerlijk in beeld kan brengen! Krijg er gelijk honger van en heb zin om het uit te proberen

  • Reply
    Henderica
    18 februari 2015 at 15:30

    Ziet er heerlijk uit!

  • Reply
    Iris | Todayslipstick
    18 februari 2015 at 15:32

    Geweldige snack als je zin heb ik een snelle pizza! In een kwartiertje heb je hem op tafel, erg leuk bedacht!
    Liefs, Iris

  • Reply
    Bertine
    18 februari 2015 at 15:32

    ziet er echt lekker uit, goede tip!

  • Reply
    Jaimy
    18 februari 2015 at 15:38

    Haha leuk wat je met leftovers in elkaar kan flansen. Ik had laatst een kip krokant schnitzel over en toen heb ik wraps gemaakt met ijsbergsla, honing mosterd saus en komkommer. Was ook zeer geslaagd!

  • Reply
    Lisa
    18 februari 2015 at 15:51

    Wauw, heel handig! Ga ik zeker onthouden.

  • Reply
    Laura
    18 februari 2015 at 16:43

    Oh wat een handig en lekker recept! Dit recept ga ik onthouden.

  • Reply
    Annelisa
    18 februari 2015 at 16:46

    Super lekker! Ik heb dat inderdaad ook altijd met wraps, goede oplossing zo!

  • Reply
    Ashley
    18 februari 2015 at 16:55

    Mjum: dat ziet er echt lekker uit! Binnenkort ook maar eens proberen.

  • Reply
    Pauline
    18 februari 2015 at 17:20

    Wat een leuk idee dit zeg! En het ziet er heeeeerlijk uit. Ik krijg er honger van..

    Liefs,
    Pauline

  • Reply
    Margot
    18 februari 2015 at 17:34

    Heerlijk en lekker makkelijk!

  • Reply
    Bianca
    18 februari 2015 at 19:08

    Dit maak ik echt heel vaak klaar maar dan op kleinere wraps, super simpel en lekker x

  • Reply
    Tedje
    18 februari 2015 at 20:43

    Ziet er lekker uit!

  • Reply
    Jana
    18 februari 2015 at 20:51

    Ik wist niet dat je dit hiermee kon maken :D Het ziet er overheerlijk uit :D Ik ga dit recept zeker opslaan :D

  • Reply
    Edith Sofia
    18 februari 2015 at 20:53

    Oeeh lijkt me erg lekker!

  • Reply
    lucindainwonderland
    18 februari 2015 at 22:11

    Ziet er heerlijk uit! Ik heb zelf nog een heel pak volkoren wraps liggen, waar ik nu dus lekker een pizza van kan maken. xxx Lucinda

  • Reply
    Corinne
    18 februari 2015 at 22:27

    Wat een goed idee! Het ziet er superlekker uit.

  • Reply
    chucky1012
    19 februari 2015 at 06:37

    Dat ziet er zo heerlijk uit ;-)

  • Reply
    Tessa
    19 februari 2015 at 08:22

    Superleuk! Ziet er ook heel lekker uit. Vult 1 wrap trouwens genoeg dan als avondeten?

  • Reply
    Maaike
    19 februari 2015 at 16:07

    Het water loopt mij bijna uit de mond, zulke heerlijke foto’s heb je gemaakt! Ik wist helemaal niet dat het gemaakt was van een wrap, toen ik je Instagram foto zag. Het lijkt me wel echt een super heerlijk receptje <3

  • Reply
    Rianne
    19 februari 2015 at 17:29

    Oeh dit ziet er heel lekker uit! Ik ga ‘m onthouden :)

  • Reply
    Marthe
    19 februari 2015 at 17:44

    Wat een leuk idee! Ik leg de overgebleven wraps altijd op een dubbel grilletje, met kaas en chilisaus ( 2 op elkaar). Súper lekker. Wel goed in de gaten houden, want ze worden super snel bruin.

  • Reply
    Marjoleinee
    20 februari 2015 at 22:23

    Dit zie ik echt overal voorbij komen, yummiee <3

  • Laat een reactie achter