Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recept: Wrap Pizza

 photo Wrap Pizza13_zpsubg5d3b7.png

Ik had nog wat wraps over van de lunch van vorige week, maar ze waren een beetje uitgedroogd. En ik vond het zonde om ze weg te gooien, dus ik bedacht iets wat ik nog met deze uitgedroogde wraps kon doen. Ik besloot er een soort van pizza van te maken, want in de oven worden de korsten toch droog! Ook had ik nog andere dingen in huis die er wel op konden, zo maakte ik een heerlijke wrap pizza!

 photo Wrap Pizza_zpswochdsr3.png

Recept: Wrap Pizza

Wrap pizza

Wil je eens een keer een wat gezondere pizza maken? Gebruik dan eens een wrap als bodem voor de pizza. Doe er wat lekkere ingrediënten op en smullen maar!
5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Hoofdgerecht
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

 • 2 wraps
 • 1 blikje tomatenpuree
 • 1 bol mozzarella
 • geraspte kaas
 • cherrytomaatjes
 • rucola
 • 1 theelepel Italiaanse kruiden

Instructies
 

 • Verwarm de oven alvast voor op 200 graden.
 • Smeer de wraps in met tomatenpuree en snijd de tomaatjes en mozzarella in plakken.
 • Verdeel alle ingrediënten over de wraps, behalve de rucola.
 • Bak de wraps gedurende 10 minuten af of 200 graden in de oven.
 • Doe na het bakken nog wat verse rucola over de pizza heen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat mij weten hoe het was!

Toevallig had ik nog wat overgebleven shoarma in de koelkast liggen, deze deed ik er ook nog op. Ik vond dat heel erg lekker, maar ik kan me voorstellen dat je geen heel pakje shoarma voor een wrap gaat kopen. Laten we gaan beginnen.

 photo Wrap Pizza1_zpsipygytl1.png

We verwarmen eerst de oven voor op 200 graden. Daarna gaan we aan de slag met de wrap.

 photo Wrap Pizza2_zps5vojiun4.png

Eerst smeren we hem royaal in met tomatenpuree.

 photo Wrap Pizza3_zpssbcx24gm.png

Daarna snijd ik de mozzarella ik plakjes en verdeel ik deze over de wrap.

 photo Wrap Pizza4_zpsrum1iqas.png

Hetzelfde doe ik met de snoeptomaatjes.

 photo Wrap Pizza5_zpsbcnozznc.png

Daarna verdeel ik de overgebleven opgebakken stukjes shoarma over de wrap.

 photo Wrap Pizza6_zpsdu9yjihf.png

Doe er nog lekker wat Italiaanse Kruiden overheen.

 photo Wrap Pizza7_zps1hpfhrjg.png

En natuurlijk als laatst de kaas, lekker!

 photo Wrap Pizza8_zps5x79aknn.png

Daarna bakken we de wrap gedurende 10 minuten af in de oven op 200 graden. Houd dit zelf even goed in de gaten of hij niet zwart wordt.

 photo Wrap Pizza9_zpsqchmqilh.png

En dan is dit het resultaat, een heerlijke pizza met en bodem van een wrap. Maar ik vind hem nu nog wel een beetje saai en kaal.

 photo Wrap Pizza10_zpsflr76kxl.png

Daarom voeg ik er nog wat rucola aan toe, zo heeft de wrap net iets meer bite en ik vind het een hele lekkere en goede smaakcombinatie, jum!

 photo Wrap Pizza16_zpsrg84qkoy.png

 photo Wrap Pizza12_zpsiluwxima.png

Daarnaast ziet het er nu ook een stuk kleurrijker en vrolijker uit!

 photo Wrap Pizza15_zpsdpoyezb7.png

 photo Wrap Pizza11_zpsen2tliax.png

Natuurlijk kun je de wrap bedekken zoals jij het lekker vind, ik vond deze combinatie echt heel erg lekker en zeker een aanrader! Zo zie je maar, droge wraps hoef je niet meteen weg te gooien, je kan er ook nog prima een lekkere pizza van maken! Eetsmakelijk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

 1. Ik zag je foto al op Instagram. Nu ik lees dat het met een oude wrap gemaakt is, besef ik me dat ik zoiets vorige week ook gelezen heb. Het klinkt heerlijk en je foto’s maken het alleen maar beter. Knap hoe je zulke recepten altijd zo heerlijk in beeld kan brengen! Krijg er gelijk honger van en heb zin om het uit te proberen

 2. Haha leuk wat je met leftovers in elkaar kan flansen. Ik had laatst een kip krokant schnitzel over en toen heb ik wraps gemaakt met ijsbergsla, honing mosterd saus en komkommer. Was ook zeer geslaagd!

 3. Ziet er heerlijk uit! Ik heb zelf nog een heel pak volkoren wraps liggen, waar ik nu dus lekker een pizza van kan maken. xxx Lucinda

 4. Het water loopt mij bijna uit de mond, zulke heerlijke foto’s heb je gemaakt! Ik wist helemaal niet dat het gemaakt was van een wrap, toen ik je Instagram foto zag. Het lijkt me wel echt een super heerlijk receptje <3

 5. Wat een leuk idee! Ik leg de overgebleven wraps altijd op een dubbel grilletje, met kaas en chilisaus ( 2 op elkaar). Súper lekker. Wel goed in de gaten houden, want ze worden super snel bruin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *