Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recept: Shoarma pizza

Helaas ontbreekt het vandaag aan mooie foto’s maar ik moest dit recept eventjes met jullie delen. Namelijk een heel simpel maar ook heerlijk recept van een shoarma pizza! Je hebt eigenlijk maar een paar dingen nodig en het is echt heerlijk (niet bepaald gezond, maar soms mag dat wel eens). Iedereen die het een keer gehad heeft is helemaal fan, dus let vandaag niet op de foto’s maar vooral op het recept!

Dit recept is echt genoeg voor vier personen, het vult namelijk heel erg!

Wat heb je nodig?

– Verse pizza bodem (bij AH kan je die kopen incl. pastasaus)
– Pastasaus (mocht je die nog niet hebben)
– Klein uitje
– Paprika
– Champignons
– Voordeel verpakking geraspte kaas
– Kilo shoarma
– Knoflooksaus

Bak de shoarma gaar in de pan en verwarm de oven alvast voor op 200 graden. Als de shoarma gaar is giet je het vet af zodat alleen de shoarma overblijft. Pak nu het bakblik en rol daar het pizza deeg op uit, bestrijk daarna de bodem met de saus. Snij de paprika, champignons en ui in stukjes en leg deze op de pizza en voeg daarna de shoarma toe. Strooi als laatste de kaas over de pizza heen. Doe hem nu 15 tot 20 minuten in de oven en klaar is je pizza. Als hij op je bord ligt kan je er nog wat knoflook saus overheen schenken.

Eetsmakelijk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Ziet er goed uit! Die verse pizzabodems zijn altijd heerlijk. Heb hem de vorige keer iets dunner uitgerold. Knoflookolie op de rand en dan de saus erover heen. Beleggen met pizzakaas en als hij klaar is parmaham, parmazaanse kaas vlokken en rucola er op! Heerlijk….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *