Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Recept: panini met zalm

Ik ben gek op lekker eten en eet eigenlijk altijd het liefst een heerlijke lunch. Nu ik lekker thuis zit kan ik zelf makkelijk naar de supermarkt gaan en dingen kopen voor de lunch. Van de week had ik zin in een panini met zalm, normaal bestel ik deze altijd bij een lunchroom maar bedacht mezelf dat ik deze ook heel erg makkelijk zelf kan maken!

Wat heb je nodig?
– Afbak stokbrood
– Paturain
– Tomaat
– Gerookte zalm
– Dille

Alleen de dille was ik vergeten te halen.

Als eerst doen we de grill aan (tosti ijzer in mijn geval). Snij het stokbrood door de helft en dan door midden.

Bestrijk beide kanten met een dun laagje paturain.

Leg er een plak zalm op.

Snij de tomaatjes en leg deze er ook op en voeg wat dille toe.

Laat ze 5 tot 10 minuutjes onder het grill ijzer liggen en klaar zijn je broodjes!

Misschien ziet het er niet heel erg smakelijk uit maar ik vind het echt goddelijk om te eten, echt heerlijk. Gelukkig hebben we nog lang niet alle zalm opgemaakt dus koop morgen weer goedkope stokbroden van € 0,35 en kan weer heerlijke broodjes voor de lunch maken!

Eetsmakelijk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

43 reacties

  1. Ik hou van gerookte zalm, dus dit ziet er echt heerlijk uit. Ik probeerde de vorige keer een panini te maken met onze tosti-ijzer, maar dat wilde niet lukken. Ik weet nu wat ik fout deed. Ik had de afbak-stokbrood eerst in de oven gedaan, maar dat hoort dus niet hihi. Nu snel nog een keer proberen met dit recept!

  2. Lunchen doe ik ook altijd thuis, heel gezellig met een van m’n ouders! Beter dan een platgestamd broodje uit je schooltas haha! Dit lijkt me echt heeerlijk! Ga ik onthouden. :) Weetje wat ik zelf altijd delicious vind wat betreft zulke afbakbroodjes? Eentje in de oven en daarna als ie warm is in de hoummous dippen.. heerlijk! <3

  3. hmmmmmmmmmmm. zalm, daar kan ik niet om heen. eens kijken of het met ons grill ijzer kan maar ik zal eens kijken. ziet er heerlijk uit

  4. Ik zit nu aan mijn ontbijt, maar ik krijg hier echt heel veel trek in! Zalm en kruidenboter is heerlijk, zeker als het even samen smelt in een tosti apparaat. :-)

  5. I luvvvv gerookte zalm. Ik persoonlijk vindt roomkaas met verse bieslook lekkerder dan kruidenkaas, maar voor de rest: jummi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *