Search
Close this search box.

Recept: honing mosterd kip uit de Airfryer

Recept: honing mosterd kip uit de Airfryer

Ik krijg nog steeds ontzettend vaak de vraag of ik nog het recept heb voor mijn honing mosterd kip met spek uit de Airfryer. Het is een super makkelijk recept maar dat bracht me wel op het idee om het eens te delen op mijn blog. Dus hierbij het ontzettend lekkere, maar ook makkelijke recept van honing mosterd kip uit de Airfryer!

Recept: honing mosterd kip uit de Airfryer

Volgen jullie mij al op Instagram?

Wat heb je nodig?

 • kipfilet
 • ontbijtspek
 • honing
 • mosterd
 • peper
 • zout

Voor twee stukjes gebruik in één kipfilet en twee plakjes spek, het is dus even rekenen hoeveel je nodig hebt voor het aantal stukjes kip dat je wilt hebben.

Recept: honing mosterd kip uit de Airfryer

Lees ook: Kipfilet uit de oven met mozzarella en pesto

Hoe maak je het?

 • Doe een eetlepel mosterd en een eetlepel honing in een schaaltje.
 • Voeg hierbij het peper en zout en eventueel andere kruiden om het op smaak te maken.
 • Snij de kipfilet door de helft zodat je een ‘vierkantje’ hebt.
 • Haal de kipfilet door het honing mosterd mengel zodat het rondom goed bedekt is met saus
 • Leg de plakjes spek in de vorm van een plus en leg in het midden de kipfilet, vouw nu alle uiteindes van het spek naar binnen
 • Verwarm de Airfryer voor op 180 graden en doe de pakketjes vervolgens voor 15 minuten in de Airfryer op 180 graden.
 • En klaar zijn je kipfilet pakketjes met honing mosterd die echt heerlijk smaken!

Recept: honing mosterd kip uit de Airfryer

Lees ook: Wraps met knoflook kip

Wij eten deze kipfilet pakketjes met honing mosterd saus echt ontzettend vaak. Het is makkelijk te maken en maak ik vaak samen met gebakken aardappeltjes (die ik tegelijkertijd ook in de Airfryer doe) en wat groente. Hebben jullie ook een Airfryer en maken jullie daar vaak wat lekkers in?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

 1. Het ziet er echt heel erg lekker uit en zeker honing mosterd spreekt me erg aan. Zelf heb ik geen airfryer, maar heb weleens eerder een gerecht gegeten wat daarin gemaakt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *