Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recept: Halloween taartjes

 photo Halloween7_zps30d1ad3b.png

Het is bijna Halloween en het leek me wel leuk om daar lekkere taartjes voor te maken. Het is echt ontzettend makkelijk en – vind ik zelf – ook nog eens heel erg leuk. Leuk om te serveren met Halloween of het een ander printje voor na Halloween. Oja, en het is ook nog eens erg lekker!

 photo Halloween_zps8beb44ea.png

Wat heb je nodig?

– Bladerdeeg
– Suiker
– Abrikozen jam

Verwarm de oven alvast voor op 200 graden en leg bakpapier op het bakblik.

 photo Halloween1_zpsf5af53c8.png

Smeer een royale laag jam op het bladerdeeg. Doe dit niet teveel aan de randjes want die moet je nog samenvouwen zodat ze niet gaan lekken.

 photo Halloween2_zps30ab83ac.png

Snij uit het andere bladerdeeg blad een figuurtje, ik koos voor de bekende smiley.

 photo Halloween3_zps17c4149e.png

Deze doe je daarna op het bladerdeeg blad met jam.

 photo Halloween4_zpsbd6ac843.png

Pak een klein gebaksvorkje en druk de buitenkantjes met elkaar samen zodat hij goed dicht zit en niet kan gaan lekken.

 photo Halloween5_zpsc5c576fd.png

Bestrooi het ook nog met een laagje suiker.

 photo Halloween6_zpsbb3cacb1.png

Vervolgens kan hij voor 20 minuten de oven in en dan krijg je dit resultaat!

 photo Halloween8_zpsa22f1584.png

Eetsmakelijk! Natuurlijk kun je het ook met andere soorten jam of vulling doen. Alleen ik vond het oranje wel leuk voor Halloween.

Vlog mij: TwitterInstagramFacebook YoutubeBloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Ooh wat ziet dit er heerlijk uit! Wat een geweldig recept en leuk gedaan! Eigenlijk is het niet eens heel ingewikkeld, maar het resultaat is super! Echt leuk dat je dit deelt, ik word er helemaal blij van :)

  2. Dat is een leuk idee! En het lijkt me ook erg lekker. Best grappig om te zien dat veel mensen zo bezig zijn met Halloween.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *