Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recept: Gezonde Pizzabroodjes

Recept: Gezonde Pizzabroodjes

Door Annemieke – Nouja gezond, gezondere pizzabroodjes in ieder geval. Een tijdje geleden kon je via mijn Instagram zien dat wij tussen de middag deze pizzabroodjes aten. Heel erg lekker en makkelijk. Vooral als je even geen zin hebt in het standaard broodje kaas, en een pizza niet zo gezond is natuurlijk. Wij zijn gek op deze broodjes en eten ze dan ook best vaak. Hier deel ik het recept.

Wat heb je nodig:

 • 2 triangelbroodjes
 • 1 blikje tomatenpuree
 • 1/2 ui
 • 1 tomaat
 • kalkoen of (gerookte) kipfilet (broodbeleg of reepjes)
 • 1/2 paprika
 • 2 tl Italiaanse kruiden
 • hand geraspte kaas
 • 2 t knoflookpoeder
 • zout en peper

Recept: Gezonde Pizzabroodjes

Zo doe je het:

 1. Verwarm de oven voor 200 graden.
 2. Snijd de triangel doormidden en besmeer beide kanten met de tomatenpuree.
 3. Doe hieroverheen de kipfilet.
 4. Snijd de ui, tomaat en paprika en verdeel dit over de 4 broodjes.
 5. Strooi hier de kruiden overheen en tot slot de geraspte kaas.

Recept: Gezonde Pizzabroodjes

Eetsmakelijk <3! Meer heerlijke recepten van Annemieke vind je op haar eigen blog Sweetlittlekitchen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *